Suomen täydelliset venäläisnaiset lyttäävät suomalaisnaisten tyylin: “Jos pistetään korkokengät jalkaan, niitä pitää osata käyttää”

Livin alkusyksyn uusi satsaus Suomen täydelliset venäläisnaiset startta ensi maanantaina. Ohjelman tähdistä Sofia Kazakov ja Alisa Ranta-aho kertoivat Radio Rockin Korporaatiolle, että venäläisnaisilla on tyyliä. Naisten mukaan tyylin takia saattaa joutua myös vähän kärsimään ja Alisa kertoi korkokenkien aiheuttavan melkoisesti kipuakin. Korkokenkien aiheuttamasta kivusta huolimatta ne ovat kuitenkin oleellinen osa heidän tyyliään.

Sofia on aikaisemmin tyrmännyt Me naiset -lehden haastattelussa osin suomalaisten tyylin ja hänen mukaansa, jos esimerkiksi korkokenkiä käyttää niin niillä olisi hyvätä osata oikeasti kävelläkin. Katso naisten mietteet yltä!

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Suomen täydelliset venäläisnaiset

Suomen täydelliset venäläisnaiset

Viisi Suomessa asuvaa ja suomea puhuvaa venäläisnaista avaa elämänsä pariovet ja paljastaa katsojille, millaista on näyttävän emigranttinaisen elämä Suomessa. Sarja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua naisten iloihin, suruihin ja seikkailuihin. Saammeko esitellä: Elena Lukkarinen, Sofia Kazakov, Valeria Hirvonen, Alisa Ranta-aho ja Regina Slepak! He ovat seksikkäitä, ennakkoluulottomia ja rohkeita – täydellinen venäläisnainen tietää, mitä haluaa! Väykkärit alkaa maanantaina 24.8. kello 21 Livillä!