Näillä lohkaisuilla Bile-Dani nousi koko kansan huulille – katso kuuden kovin kärki!

Daniel Lehtonen eli tuttavallisemmin Bile-Dani on parin viimeisen viikon aikana noussut koko kansan huulille suorasukaisilla lausunnoilla suomalaisnaisista.

Temptation Island Suomi -realityssä tv-debyyttinsä tehnyt Bile-Dani tähdittää Nelosella syyskuun alussa käynnistyvää Hottikset-sinkkurealitya. Ohjelmassa kuvataan yhdeksään ainakin omasta mielestään kuumaakin kuumempaa sinkkua, jotka kaikki etsivät itselleen tasoistaan seuraa. Näistä sinkuista Dani on noussut raketin lailla lehtien otsikoihin ja some-päivitysten aiheeksi.

Some-kansa on innostunut kommentoimaan miehen sanaisen arkun tuotoksia, jotka eivät ole jättäneet ketään kylmäksi. Parin kuluneen viikon aikana Porvoosta kotoisin, mutta itseään maailmankansalaiseksi kutsuva Bile-Dani, joka nimensä mukaisesti lupaa bailut aina siellä, missä hän liikkuukin.

Mutta muistatko, mitä mies on höpissyt parin viimeisen viikon aikana? Nelosen viihdeuutiset keräsi Bile-Danin kuolemattomat ja ikuisesti internetin valtatiellä pysyvät lausahdukset nippuun.

1.  Äidin kanssa mä keskustelen, muiden kanssa mä panen, Bile-Dani summasi näin ytimekkäästi suhteensa naisiin Radio Suomipopin Popstudiolle.

2. Se on sen verran, että jokainen nainen huutaa kyllä, mies sanoi, kun paljasti kalunsa koon Radio Rockin Heikelä Korporaatiolle.

3. Toissavuonna oli 180, se oli aika vilkasta aikaa laivalla, Bile-Dani muisteli kaatamiensa naisten lukumäärää Jussi Heikelän ja Harri Moision kanssa.

4. Mä oon helvetin komee. Mä tiedän, et sä ajattelet silleen. Kyl mä nään, miten sä katot mua, Daniel flirttaili Popstudion juontaja Jenni Alexandrovalle saaden nainen puhkeamaan hillitsemättömään nauruun.

5. Ohan näitä reissuja. Heräät aamulla Berliinistä, vaikka lähit aamulla Vantaalle ryyppäämään. Tällast sattuu. Mut hei, sellast se on. Highlife! Bile-Dani valotti tapahtumarikasta elämäänsä.

6. Jotkut 200 kilon rotkot sanovat, et mä olen joku nelonen. Hei c'mon! Mä voin sponssaa sulle Fitness 24/7-kortin. Katotaan sitten sadan kilon päästä oonks mä 10++ vai vitonen, Hottikset-stara kuittasi Radio Aallon Joonas Vuorelalle itsestään kirjoitetut nettipalautteet.

Hottikset Nelosella 8. syyskuuta klo 20.00!

Osallistu keskusteluun Twitterissä hashtagilla #hottikset.

 

Lisää aiheesta: 
Juttu liittyy ohjelmaan: 

Hottikset

Hottikset

Suosikkisarja on taas täällä upeampana kuin koskaan! Joukko kuumia sinkkuja muuttaa kimppakämppään aivan Helsingin ydinkeskustaan. Alkaa armoton deittailu ja biletys. Löytävätkö vannoutuneet sinkut unelmiensa kumppania deittiviidakosta? Rima on ainakin korkealla. Kotimainen realitysarja.