Vain elämää -tähti Sannille arvometallia!

Vain elämää -sarjan neljännen tuotantokauden tähti Sanni on pokannut kultalevyn huhtikuussa julkaistusta LELU-albumistaan.

Levyn ensimmäinen single 2080-luvulla oli peräti 12 viikkoa Suomen soitetuin radiokappale ja se on ylittänyt kultarajan.

Kultaa, huhhuh! LELU-albumi on levy, johon on laitettu hillitön määrä työtunteja, tunteita, kipua, iloa ja hulluutta. Sensuroimisen sijaan oon avannu kaikki venttiilit ja antanu vaan palaa. Oon kiitollinen tyypeille, jotka on värittäny mun tarinaa ja inspiroinut mua kirjottaa. Ja niille, jotka kuuntelee mun musaa ja löytää itsensä rivien välistä. Se tekee tästä hommasta merkityksellistä, kiitos siitä, Sanni kiitteli.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun laulajatar pokkasi jalometallia, sillä vuonna 2013 julkaistu Sotke mut -albumi myi platinaa. Kyseisen levyn myötä hänet palkittiin Emma-gaalassa Vuoden naissolistin pystillä.

Vain elämää Nelosella syksyllä 2015!

 

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Vain elämää

Vain elämää

Vain elämää -sarjan 9. kaudella huikeita versioita toistensa hiteistä tekevät Lauri Ylönen, Ellinoora, Anne Mattila, Pyhimys, Tuure Kilpeläinen, Evelina ja Pepe Willberg! Nelosella ja Ruudussa kello 20! #vainelämää