Yksinoikeudella Nelonen.fi:ssä: 007 Spectre -elokuvan neljäs videoblogi julki!

Tulevasta Bond-elokuvasta on julkaistu tuorein kuvauspaikkavideo. Videolla nähdään ohjaaja Sam Mendes, pukusuunnittelija Jany Temime, puvustajat Anna Terrazas ja Kenny Crouch, hiussuunnittelua tekevä Tracey Smith, linjatuottaja Stacy Perskie ja maskeeraaja Naomi Donne. Video avaa katsojalle kurkistuksen upeisiin pukuihin, joita tehtiin elokuvan 1500 avustajalle Mexico Cityssä elokuvan avauskohtausta varten.

- Halusin heittää yleisön keskelle hyvin, hyvin erityistä ja kylläistä maailmaa. Kyseessä on Kuolleiden päivä, ja kaikkialla on värejä, yksityiskohtia ja elämää. Olemme rakentaneet paraatiautoja ja patsaita, puvustus on hyvin erityistä ja käsityön laatu uskomattoman hienoa, ohjaaja Sam Mendes sanoo.

Sam Mendes ohjaa, kuten edellisen 007 SKYFALL –elokuvankin. Daniel Craig nähdään James Bondina nyt neljättä kertaa. 007 SPECTREn tuottavat Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli, käsikirjoituksesta vastaavat John Logan ja Neal Purvis & Robert Wade.

SYNOPSIS:

Arvoituksellinen viesti Bondin menneisyydestä lähettää hänet pahaenteisen rikollisjärjestön jäljille. Samalla kun M taistelee poliittisia voimia vastaan pitääkseen Salaisen palvelun hengissä, Bond kuorii petoksen kerroksia yksi kerrallaan paljastaakseen kammottavan totuuden Spectrestä.

007 SPECTRE saa ensi-iltansa 6. marraskuuta 2015.