Suomessa palkittu Mustat lesket -sarja muihin pohjoismaihin - pääosassa Hollywood-tähti!

Nelosen palkittu Mustat lesket -sarja saa pohjoismaisen sisarsarjansa. TV3:n ja Viaplayn yhteistyössä tuottama ja työnimellä Black Widows kulkeva sarja tulee pohjautumaan alkuperäiseen suomalaissarjaan. Sarjan tähdeksi on kiinnitetty Hollywoodissakin pitkän uran tehnyt ruotsalaisveteraani Peter Stormare. Sarjan kuvausten on määrä alkaa heinäkuussa ja ensi-iltansa Black Widows tulisi näillä näkymin saamaan Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa syksyllä 2016. 
 
- Olen varsin iloinen, että draamaan satsataan. Olen hyvin innoissani, että saan olla tässä projektissa mukana, sarjan tähtinäyttelijä Stormare hehkuttaa.
 
Kotimainen Venla-palkittu draamasarja Mustat lesket kertoo kolmesta ystävyksestä, Veerasta (Pihla Viitala), Johannasta (Wanda Dubiel) ja Kirsistä (Malla Malmivaara), jotka ovat onnettomia avioliitoissaan. Tilannetta ei ainakaan paranna se, että heidän miehillään on yhteisiä hämäräbisneksiä. Umpikujaan ajautunut kolmikko keksii ratkaisun tilanteeseen: he murhaavat miehensä. Jännitystä, draamaa ja mustaa huumoria yhdistävä Mustat lesket perustuu Roope Lehtisen ja Mikko Pöllän konseptiin. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Laura Suhonen (pääkäsikirjoittaja), Paula Mononen ja Johanna Hartikainen, ja ohjauksesta vastaavat Veikko Aaltonen ja Marja Pyykkö.
 
Alkuperäisen Mustat lesket -sarjan kakkoskautta kuvataan paraikaa Suomessa ja se nähdään ruuduissa ensi vuonna.