Temptation Island -Jere saa ripityksen itse toisen miehen kainalossa viihtyneeltä tyttöystävältään

Nina ja Jere ovat olleet kolme viikkoa erossa toisistaan Temptation Islandilla. Tänä aikana he ovat katselleet piinallisia videoita, joissa kumppani pitää hauskaa viehättävien sinkkujen kanssa. On aika selvittää, missä nyt mennään.
 
Vaikka Jere on ollut äärimmäisen kiltisti, Nina hiillostaa tätä muutamista kömmähdyksistä.
Lisää aiheesta: 
Juttu liittyy ohjelmaan: 

Temptation Island Suomi

Temptation Island Suomi

Temptation Island Suomi on kiimaisen somesuosion saavuttanut huippureality, jossa pariskunnille annetaan tilaisuus testata, kestääkö oma parisuhde vai onko paratiisin kielletty hedelmä sittenkin houkuttelevampi. Neljä paria matkustaa kolmen viikon ajaksi luksusolosuhteisiin, missä selviää syy joko jatkaa yhdessä tai erota lopullisesti. Lomaa ei kuitenkaan vietetä yhdessä pariskuntana, vaan naisille seuraa pitää joukko toinen toistaa komeampia sinkkumiehiä, ja miesten seuralaisina puolestaan on upeita sinkkunaisia. Villit yöt kosteine bileineen sekä unelmatreffit sinkkujen kanssa panevat parisuhteet koetukselle.

Levin lumisissa maisemissa kuvattu Temptation Island Suomen 9. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 17.2.! Uudella kaudella myös Temptation Island Suomi Extra tekee paluun. Viikon käänteitä on Sami Kurosen kanssa puimassa itseoikeutetusti "analyysisetä" Harri Moisio vaihtuvien vieraiden kanssa.

#tisuomi