Suomalainen bloggaripariskunta James Bondin jalanjäljissä

Suomalaiset Mika ja Pirita ovat innokkaita matkailijoita ja bloggareita, mutta ennen kaikkea he ovat innokkaita James Bond -faneja.

Viisi vuotta sitten pariskunta päätti yhdistää kaksi sydämensä asiaa ja ryhtyi James Bond -bloggareiksi. Mika ja Pirita, jotka ylläpitävät 007travelers-nimistä blogia, kiertävät maailmaa James Bond -elokuvien ja -kirjojen tapahtumapaikoilla fiilistelemässä samoissa maisemissa, joissa ovat seikkaileet mm. Sean Connery, Roger Moore ja Daniel Craig.

- Tyylikkyys, vaaratilanteet ja tarinat ovat mielenkiintoisia, pariskunta kertoo, miksi Bond kiinnostaa.

Kuka James Bond -näyttelijöistä on Mikan ja kuka Piritan suosikki? Bond-asiantuntijat vastaavat myös siihen, mikä 007-seikkailu on heidän mieleensä.

Bond-elokuvat palaavat Neloselle lauantaina 14.3. klo 21 Salainen agentti 007 ja tohtori No -seikkailun myötä.

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Bond-elokuvat

Bond-elokuvat

HUOM! Bond-elokuvien katseluaika Ruudussa on päättynyt. /// Syksy saapuu vääjäämättä, linnut lentävät etelään ja illat pimenevät. Syksyn ehdoton valopilkku on, kun Ruutu-palvelussa on taas tarjolla 26 Bond-elokuvaa! Mukana paketissa on vuoden 1967 Casino Royale ja 007 – Älä kieltäydy kahdesti -elokuvat sekä tietenkin uusin vuonna 2015 ensi-iltansa saanut Daniel Craigin tähdittämä 007 Spectre.