Tähdet paljastavat elämänsä käännekohdat täysin uudessa formaatissa - Risteyksessä alkaa 13. huhtikuuta!

Nelosella alkaa 13. huhtikuuta uuteen kotimaiseen formaattiin perustuva sarja Risteyksessä, scripted reality, jossa kerrotaan julkisuudesta tuttujen ihmisten elämän käännekohdista. Tositapahtumiin perustuvan tarinan näyttelevät amatöörinäyttelijät. Jokaisen jakson lopussa mukaan tulee myös tähti tarinan takaa ja kertoo, miksi juuri tämä risteys hänen elämässään oli niin merkittävä.
 
Mukana ovat myös Arman Alizadin, Jannika B:n, Jutta Gustafsbergin, Anssi Kelan, Sanna Kiiskin, Kaisa Liskin, Toni Niemisen, Seela Sellan ja Antti Tuiskun koskettavat tarinat.
 
Risteyksessä-sarja kertoo merkittävistä käännekohdista, jotka ovat käynnistäneet näiden ihmisten elämässä suuria muutoksia ja muovanneet heitä ihmisinä. Tarinat päättyvät onnellisesti: vaikka tapahtumat ovat dramaattisia ja surullisiakin, jatkaa päähenkilö aina lopuksi elämäänsä entistä parempaan suuntaan.
 
Risteyksessä on Moskito Televisionin uusi suomalainen formaatti. Jaksot ovat tunnin mittaisia, ja kussakin jaksossa kerrotaan yhden ihmisen tarina.
 
- Nelonen haluaa tuoda ympäri vuoden ruutuun ohjelmia, jotka ilahduttavat, koskettavat ja antavat puheenaiheita. Uusi Risteyksessä-formaatti on nimenomaan koskettava, tunteita, ajatuksia ja varmasti keskusteluakin herättävä sarja, jossa julkisuudesta tutut ihmiset paljastavat hyvin henkilökohtaisia tarinoitaan aivan uudella tavalla. Olemme iloisia, että tämä formaatti saa ensi-iltansa Nelosella, sanoo Nelosen kanavapäällikkö Elina Mustelin.     
 
Avausjakson tarina on muusikko Jonne Aaronin, joka vietti osan lapsuudestaan perhetukikeskuksessa. Välillä näytti siltä, että elämä luisuu epämääräiseen rötöstelyyn ja velttoiluun, kunnes mies löysi musiikin.
 
Risteyksessä Nelosella 13. huhtikuuta alkaen kello 20! 
Juttu liittyy ohjelmaan: 

Risteyksessä

Risteyksessä

Nelosella alkaa 13. huhtikuuta uuteen formaattiin perustuva sarja Risteyksessä, jossa kerrotaan julkisuudesta tuttujen ihmisten elämän käännekohdista. Mukana ovat muun muassa Jonne Aaronin, Jutta Gustafsbergin, Anssi Kelan, Toni Niemisen, Seela Sellan ja Antti Tuiskun koskettavat tarinat. Tositapahtumiin perustuvat tarinat kerrotaan näyttelijöiden voimin. Kohtaukset ovat käsikirjoitettuja, mutta replikointi perustuu improvisaatioon. Jokaisen jakson lopussa mukaan tulee myös ihminen tarinan takaa ja kertoo, miksi juuri tämä risteys hänen elämässään oli niin merkittävä. Kyseessä on Moskito Televisionin kotimainen alkuperäisformaatti, joka toteutetaan ensimmäisenä Suomessa.