Kadonneen räppäri Nikke Ankaran omaiset: "Olemme erittäin huolissamme!"

Nelonen uutisoi maanantai-iltana, että suosittu räppäri Nikke Ankara on kadonnut yli vuorokausi sitten, eikä miehestä ole näkynyt jälkeäkään.

Nelonen tavoitti lahtelaisräppärin lähiomaisia edustavan Tuomas Laakson, jonka mukaan puheet siitä, että Ankarasta olisi tehty näköhavaintoja eivät ole totta.

Viime päivien tapahtumien perusteella omaiset ovat edelleen erittäin huolissaan Nikestä. Poliisilta ei ole tullut tietoa, että Nikke olisi kunnossa, Ankaran lapsuudenystävä Laakso totesi Nelosen viihdeuutisille lisäten, että räppäristä on tehty poliisille virallinen katoamisilmoitus.

Nelonen tavoitti tutkinnanjohtaja, komisario Taisto Kuhlmanin Hämeen poliisilaitokselta, jonka mukaan poliisi tarkistaa tällä hetkellä miehestä tehtyjä muutamia näköhavaintoja. 

- Tämän hetkinen tilanne on se, että Ankaran etsinnöissä tehdään muutamia tarkastuksia ja meillä on olemassa luotettavan tuntuisia havaintoja, mutta henkilöä ei ole vielä tavattu, Kuhlman summasi lisäten, ettei voi ottaa kantaa omaisten kommentteihin siitä, että miehestä olisi tehty näköhavaintoja tai hänet olisi tavattu.

- Sosiaalinen media ottaa asioihin herkästi kantaa. Niin kuin on tähänkin ottanut. Ja aina tällaisen tunnetumpaan henkilöön liittyvät asiat kuohuttavat, mutta me teemme sen mitä tehtävissä on, ja hänen katoaminen on täällä tutkinnassa. Etsintä jatkuu.

Onko Nikke Ankarasta tehty virallinen katoamisilmoitus?

- Näin voi sanoa, Kuhlman totesi.

Nikke Ankara, oikealta nimeltään Niiles Hiirola, on ollut kadoksissa kohta kaksi vuorokautta. Mikäli olet nähnyt miestä tai ollut kontaktissa hänen kanssaan, ota välittömästi yhteyttä Hämeen poliisilaitokselle numeroon 0295 430 311 tai hätäkeskukseen.

Lisää aiheesta: