Älä ota mallia tästä pokaustaktiikasta: mies ehdotti ensimmäisenä rintojen suurentamista

Sinkkulaivalla ollaan taas vauhdissa lemmenleikkien virittelyssä. Helsinkiläinen kaupantäti Katja käy ahkerasti treffeillä, mutta elämän suuri rakkaus ei ole vielä sattunut kohdalle – niinpä rempseä punapää on päättänyt kokeilla onneaan Sinkkulaivalla.

Kiinnostunut kosijakin on löytynyt kainaloon lähes saman tien. Tällä Katjan Frederikiksi ristimällä iskelmälaulaja-look-a-likella on tosin hieman liian suorasukainen tapa kommentoida liehittelemänsä naisen ulkonäköä. ”Frederikin” mukaan Katja kun on muuten muodollisesti pätevä, tissit vain ovat liian pienet! Mutta ei hätää: asia voidaan kuulemma hoitaa kuntoon lahden toisella puolen. Miten topakka Katja mahtaa reagoida tähän?

Sinkkulaiva Livillä maanantaista torstaihin kello 20.30.
 

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Sinkkulaiva

Sinkkulaiva

Sinkkulaiva on deittireality, jossa sadat sinkut kohtaavat toisensa Itämeren aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan yhtä mukaan ilmoittautunutta sinkkua koko laivaristeilyn ajan. Mukana on kaikenikäisiä ja kaikenlaisia miehiä ja naisia, jotka toivovat löytävänsä sen oikean. Sinkkulaiva seilaa rakkauden ristiaallokossa sielun syvimpiin satamiin, mutta aina optimisesti sitä kauneinta määränpäätä tavoitellen. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi.

Torstaisin klo 21.00 Ruudussa julkaistaan Sinkkulaiva Ruutu-kooste, joissa käydään läpi koko viikon ohjelmien kohokohdat.