Taneli Mäkelä uutuusdraamasta Ihon alla: ”Koukuttava”

Nelosen uusi Ihon alla -draama on sairaalamaailmaan sijoittuva sarja, jonka pääosia näyttelevät nuoret kyvyt Elena Leeve ja Willehard Korander sekä iki-ihana Taneli Mäkelä. Kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Helsingissä ja ensi viikolla tuotantoa muuttaa pariksi viikoksi Kajaaniin, jossa kuvataan muun muassa Kainuun keskussairaalassa.

Modernista tutkimussairaalasta kertovan draaman keskiössä ovat kantasalotutkimukseen erikoistunut lääkäri Hannu Sivenius (Taneli Mäkelä) ja hänen tyttärensä Sofia (Elena Leeve), joka opiskelee myös lääkäriksi, sekä nuori mies Henri Vaartama (Willehard Korander). Sofian ja Henrin kohtaamisesta käynnistyy koko 12-osaisen sarjan läpi kulkeva monisyinen tarina, jossa pureudutaan muun muassa lääketieteen kehitykseen liittyviin eettisiin kysymyksiin.

Nelosen viihdeuutiset vieraili kuvauspaikalla jututtamassa uutuusdraaman päätähtiä.

- Jos ei nyt ennennäkemätöntä, niin kuitenkin  uutta ja erilaista. Voisin kuvitella, että sarja saattaa olla aika koukuttava, yhtä pääosistä esittävä Taneli Mäkelä hymyilee.

Myös nuoret näyttelijäkyvyt Elena Leeve ja Willhard Korander kertoivat mietteensä kuvausten keskeltä, kurkkaa kulisseihin oheisen videon myötä!

Fisher Kingin tuottama Ihon alla nähdään Nelosella vuonna 2015. Tarkemmasta esitysajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Miikko Oikkonen ja Matti Halonen, ja sen keskeisissä rooleissa nähdään Mäkelän, Leeven ja Koranderin lisäksi Ilkka Villi, Laura Malmivaara ja Tobias Zilliacus.