Uusi kanava Hero hyökkää ruutuihin marraskuussa – tätä on luvassa, katso!

Nelonen Median uusi kanava Hero sykkii ruutuihin 10. marraskuuta alkaen. Heron ennennäkemätön ohjelmakartta on Suomessa uudenlainen vastaten kuluttajien muuttuneisiin katselutottumuksiin. Esimerkiksi laadukkaita primetime-sarjoja on tilaisuus katsoa useita jaksoja peräkkäin samana päivänä tai monena peräkkäisenä päivänä.

Heron ohjelmisto koostuu kansainvälisistä sarjoista ja hittielokuvista, joita esitetään parhaaseen katseluaikaan kello kuuden ja puolenyön välillä. Uusina sarjoina ja samalla Suomen ensiesityksinä nähdään syksyllä muun muassa Emmy-palkittu Fargo ja Ashley Juddin tähdittämä Missing.

Syksyn ohjelmistoon kuuluvat lisäksi muun muassa komediatsarjat Drop Dead Diva ja Happy Endings, poliisisarja Havaiji 5-0, Dexter, Californication, Nurse Jackie sekä uutuus Beauty and the Beast. Myöhemmin luvassa on myös uusia kausia muun muassa Breaking Badista ja Mad Menistä. Tiistaisin ja keskiviikkoisin Hero esittää elokuvia.

Oleellisena osana Hero-kanavaan kuuluu myös Hero Crew eli ryhmä ihmisiä, jotka elävät vahvasti kanavan mukana sekä tv-ruudussa että Heron sosiaalisen median kanavilla. Hero Crew’hun kuuluvat muun muassa muusikot Eva & Manu, The Voice of Finlandista tuttu laulaja Ike Ikegwuonu, DJ Milla Lehto, jääkiekkoilija Siim Liivik sekä muoti- ja lifestylebloggari Sara Vanninen.
 
Herosta löydät lisätietoa muun muassa Heron Facebookissa. Hero Crew’n jäsenet tullaan lähipäivien aikana esittelemään tarkemmin sosiaalisen median kanavissa. Hero ja Hero Crew ovat myös Twitterissä ja Instagramissa, ja kanavan ohjelmista voi keskustella kaikissa kanavissa hashtagilla #herotvsuomi. Heron nettisivut löydät osoitteesta www.herotv.fi.

Hero-kanava aloittaa 10. marraskuuta kello 18.00.