Parisuhde-ekspertti sinkuille: "Laita rakkauselämä ykköseksi"

 

Sinkkulaivan oma rakkaus- ja parisuhde-ekspertti Mia Halonen suomii tuoreimmassa rakkausvinkissään sinkkuja, jotka karttelevat parisuhdetta vetoamalla kiireisiin.

Mian mukaan ajanpuute ei voi olla mikään oikea syy olla etsimättä elämänkumppania. Naisen mukaan töissä voi olla kiirettä aina silloin tällöin, mutta asioita venyttämällä "kiireet" voivat herkästi venyä vuosiksi tai jopa vuosikymmeniksi. Mian mielestä asiat kannattaa tehdä, kun on niiden aika, sillä perheen perustamista ei voi lykätä loputtomiin.

Rakkausekspertti antaa nyt omat vinkkinsä onnistuneen parisuhteen siemeniksi. Kuinka päästä helposti kiinni parisuhteeseen?

Sinkkulaiva Livillä maanantaista torstaihin kello 20.30!

 

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Sinkkulaiva

Sinkkulaiva

Sinkkulaiva on deittireality, jossa sadat sinkut kohtaavat toisensa Itämeren aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan yhtä mukaan ilmoittautunutta sinkkua koko laivaristeilyn ajan. Mukana on kaikenikäisiä ja kaikenlaisia miehiä ja naisia, jotka toivovat löytävänsä sen oikean. Sinkkulaiva seilaa rakkauden ristiaallokossa sielun syvimpiin satamiin, mutta aina optimisesti sitä kauneinta määränpäätä tavoitellen. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi.

Torstaisin klo 21.00 Ruudussa julkaistaan Sinkkulaiva Ruutu-kooste, joissa käydään läpi koko viikon ohjelmien kohokohdat.