Vino Show'sta upea menestys – tämä nauratti katsojia eniten! Katso!

Nelosella sunnuntaina alkanut Vino Show aloitti loistavasti: valtaosa ruudun ääressä olleista alle 44-vuotiasta tv-katsojista valitsi sunnuntai-illan ilokseen Vino Show´n.

Vino Show esitettiin samaan aikaan Nelonen Median Liv- , Jim- ja Nelonen-kanavilla ja aloitusjakson keskikatsojamäärä yhteensä kaikilla kolmella kanavalla oli 481.00. Nelonen Median kanavat tavoittelevat erityisesti 10-44 –vuotiaita suomalaisia, ja Vino Show´n upea onnistuminen tässä kohderyhmässä on Neloselle merkittävä saavutus.

Vino Show´n kokonainen aloitusjakso nousi viikonloppuna Vain elämää -jakson jälkeen Nelosen Ruudun katsotuimmaksi ohjelmaksi.

Eilisen jakson suosituin tehtävä oli vinossa huoneessa nähty "synnytyssaaga".

Ensi sunnuntaina ohjelmassa nähdään vakionelikon Niina Lahtinen, Minttu Mustakallio, Ville Virtanen ja Eero Ritala lisäksi vieraina huikeat improvisaation taitajat Sari Siikander ja Kai Vaine. Juontajana tuttuun tapaan Robin Svartström.

Vino Show Nelosella sunnuntaisin klo 19.30!

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Vino Show

Vino Show

Vino Show on huikea ja fyysinen viihdeshow, jossa yhdistyvät improvisointi ja käsikirjoitus. Sarjan päätähtinä nähdään näyttelijät Niina Lahtinen, Minttu Mustakallio, Ville Virtanen ja Eero Ritala. Juontajana toimii näyttelijä Robin Svartström. Vino Show on vuoden vinoin koko perheen viihdeohjelma, jossa paitsi päätähdet, myös muut Suomen huippunäyttelijät ja koomikot pääsevät näyttämään taitojaan erilaisissa improvisaatiotehtävissä. Ohjelma on alusta loppuun silkkaa hauskanpitoa, nyt on kyse puhtaasta viihteestä, ei kilpailusta.

Lavalla nähdään todellista heittäytymistä, kun kaikki illan esitykset syntyvät suoraan live-yleisön silmien edessä. Tässä ohjelmassa on kaikki mahdollista, nauru halpaa ja erilaisia yllätyksiä tiedossa. Näyttelijöiden taitoja haastetaan improvisaation, verbaalisen nokkeluuden, laulun, mimiikan ja visailujen parissa, kunnes ohjelma huipentuu 22 astetta vinossa olevassa huoneessa improvisoituun kohtaukseen. Näyttelijät joutuvat laittamaan kaikki taitonsa peliin tässä haasteessa, jossa pystyssä pysyminenkään ei ole itsestäänselvyys!