Vain elämää aloitti ryminällä - miljoonan katsojan raja rikki ja maailman toiseksi twiitatuin aihe!

Nelosen supersuosittu Vain elämää -sarja jatkui eilen perjantaina kolmannella kaudellaan. Uudelle kaudelle mukaan saatiin uskomattoman kova artistikatras, kun toistensa kappaleita ohjelmassa versioivat Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Jenni Vartiainen, Elastinen, Samuli Edelmann, sekä Paula Koivuniemi. Ensimmäinen Vesa-Matti Loirin päivään keskittyvä jakso oli uskomaton menestys ja ohjelma ylitti historiallisen miljoonan katsojan rajan!  Keskikatsojamäärä eilisellä ohjelmalla oli 979 000 katsojaa ja huiput yli miljoonassa katsojassa.

Television lisäksi Vain elämää löysi yleisönsä myös somessa, TopTrendWW:n mukaan Vain elämää -jakso sai Twitterissä lähes 6000 mainintaa hastagilla #vainelämää ja se oli eräässä vaiheessa iltaa maailman toiseksi twiitatuin hashtag. Facebookissa Vain elämää -tykkääjien määrä kasvoi yli 100 000:n ja kasvoi lähes viidenneksen illan aikana.

Ruudussa ensimmäistä jaksoa on katsottu 12 tunnissa yli 75 000 kertaa, Elastisen Naurava kulkuri on tällä hetkellä menossa jo yli 80 000:ssa katselukerrassa. Molemmat luvut nousevat nopeasti.

Lisää aiheesta: 
Juttu liittyy ohjelmaan: 

Vain elämää

Vain elämää

Vain elämään 11. kausi alkaa 2.10. kello 20 Nelosella ja Ruudussa! Satulinnaan saapuvat Ressu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, STIG, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö! #vainelämää