Asiantuntija: ”Yli kolmekymppiset sinkkunaiset ajattelevat kuin teinit!”

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kertoo, että monet sinkut ajattelevat yhä kuin pahaiset teinit – vaikka ikää olisikin ehtinyt kertyä jo yli kolmekymmentä vuotta. Ulkonäön ja vaarallisen luonteen sijaan Halonen painottaakin, että varsinkin jo hieman varttuneemmalla iällä kannattaa etsiä luotettavaa tyyppiä, jossa on ainesta hyväksi vanhemmaksi.

- Mitä jos se villi ja renttu unohtaakin hakea lapset tarhasta ja lähteekin jonnekin renttuilemaan pariks päiväksi? Halonen heittää.

Katso videolta rakkausvalmentajan vinkit aiheeseen liittyen!

Sinkkulaiva maanantaista torstaihin kello 20.30 Livillä.

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Sinkkulaiva

Sinkkulaiva

Sinkkulaiva on deittireality, jossa sadat sinkut kohtaavat toisensa Itämeren aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan yhtä mukaan ilmoittautunutta sinkkua koko laivaristeilyn ajan. Mukana on kaikenikäisiä ja kaikenlaisia miehiä ja naisia, jotka toivovat löytävänsä sen oikean. Sinkkulaiva seilaa rakkauden ristiaallokossa sielun syvimpiin satamiin, mutta aina optimisesti sitä kauneinta määränpäätä tavoitellen. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi.

Torstaisin klo 21.00 Ruudussa julkaistaan Sinkkulaiva Ruutu-kooste, joissa käydään läpi koko viikon ohjelmien kohokohdat.