Boikotoiko suosittu näyttelijä veljensä häitä? "Vihaa morsianta!"

Nelosellakin esitetyn Blue Bloods -poliisisarjan päätähtiin lukeutuva Donnie Wahlberg teki kaikessa hiljaisuudessa yllättävän ratkaisun, sillä mies on mennyt naimisiin naisystävänsä kanssa.

Mies ja hänen naisystävänsä, julkkiskaunotar Jenny McCarthy, joka on aiemmin heilastellut koomikko Jim Carreyn kanssa, menivät naimisiin sunnuntaina 31. elokuuta. Illinoisin Charlesissa sijaitsevassa Hotel Bakerissa avioituneen pariskunnan häähumua oli todistamassa vain läheisimpien ystävien ja sukulaisten joukko. Us Weeklyn saamien tietojen mukaan itse seremonia kesti vaivaiset 20 minuuttia.

Sisäpiiriläisten mukaan Wahlbergin veli Mark Wahlberg ei osallistunut häihin, sillä miehen kerrotaan inhoavan morsianta. Transformers-tähti kielsi huhut perättöminä kertoen viettäneensä tyttärensä Ellan syntymäpäiviä Los Angelesissa. 

Avioliitto on molempien toinen.

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Blue Bloods

Blue Bloods

Huippunäyttelijöiden tähdittämä draamasarja Blue Bloods kertoo newyorkilaisesta perheestä, jossa on poliiseja monessa sukupolvessa. Magnum- ja Frendit-sarjoista tuttu, karismaattinen Tom Selleck näyttelee poliisipäällikkö Frank Reagania. Hänen aikuisina lapsinaan nähdään niin Taistelutoverit-sarjasta kuin New Kids on the Block -yhtyeestäkin muistettava Donnie Wahlberg ja Briget Moynahan, joka puolestaan muistetaan elokuvista I, Robot ja The Recruit sekä sarjasta Sinkkuelämää. Amerikkalainen draamasarja.