Heteronainen huolestui: Näkee lesbounia – mistä on kyse?

 

Rakkauden FAQ:n seksiterapeutit Anna ja Patricia ovat saaneet kysymyksen naiselta, joka kertomansa mukaan on täysin hetero, mutta kertoo nähneensä unia, joissa hän harrastaa seksiä toisen naisen kanssa.

Kertomansa mukaan nainen ei hereillä ollessaan tunne vetoa samaan sukupuoleen, joten lesbounet kummastuttavat häntä. Seksuaaliterapeutit kertovat, että itse asiassa hyvin harva on täysin hetero tai täysin homo. Näin ollen on aivan normaalia, että heteroiden uniin tupsahtaa joskus ripaus homoseksuaalisuutta - ja päinvastoin!

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Rakkauden FAQ

Rakkauden FAQ

Kannattaako tunnustaa, jos pettää? Pitääkö yhden illan tuttuja moikata? Entä mikä eläin harrastaa seksiä vain kerran elämässään? Näihin ja lukuisiin muihin kysymyksiin vastaa Rakkauden FAQ. André Wickströmin luotsaamassa viihdeohjelmassa tutut persoonat kisailevat tiedoistaan rakkauden usein kysyttyjen kysymysten äärellä. Vastauksia annetaan kieli poskessa, mutta ei hätää - virallinen totuus saadaan aina seksuaaliterapeuteilta. Rakkauspaneelissa mukana ovat Simo Frangén, Satu Silvo, Ismo Leikola, Lorenz Backman, Suvi West, Harri Moisio ja Laura Paloheimo. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.