Miksi seksi rakastajattaren kanssa tuntuu paremmalta? Seksiterapeutit vastaavat – katso!

 

Rakkauden FAQ -ohjelman seksuaaliterapeutit Anna ja Patricia ovat saaneet kysymyksen mieheltä, joka on ottanut itselleen rakastajattaren.

Kysyjän mukaan hänen omaa vaimoaan vanhemman ja muodokkaamman naisen kanssa harrastettu seksi on huomattavasti parempaa kuin oman puolison. Kysyjä ihmettelee, miksi seksi on kiihkeämpää kypsemmän ja pyöreämmän salarakkaan kanssa.

Annan ja Patrician mukaan vapautunut seksi on monien asioiden summa. Vaakakupissa painavat mm. molempien osapuolten itsevarmuus ja kielletyn hedelmän kiihottavuus.

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Rakkauden FAQ

Rakkauden FAQ

Kannattaako tunnustaa, jos pettää? Pitääkö yhden illan tuttuja moikata? Entä mikä eläin harrastaa seksiä vain kerran elämässään? Näihin ja lukuisiin muihin kysymyksiin vastaa Rakkauden FAQ. André Wickströmin luotsaamassa viihdeohjelmassa tutut persoonat kisailevat tiedoistaan rakkauden usein kysyttyjen kysymysten äärellä. Vastauksia annetaan kieli poskessa, mutta ei hätää - virallinen totuus saadaan aina seksuaaliterapeuteilta. Rakkauspaneelissa mukana ovat Simo Frangén, Satu Silvo, Ismo Leikola, Lorenz Backman, Suvi West, Harri Moisio ja Laura Paloheimo. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.