Suositun Poliisit-sarjan viimeisin tuotantokausi maratonlähetyksenä Jimillä

Jimillä toukokuun viimeinen viikko kuuluu poliiseille. Suositun Poliisit-sarjan 6. tuotantokauden jaksot nähdään kanavalla maratonlähetyksenä 26.5.-1.6. maanantaista sunnuntaihin. Uuden, seitsemännen tuotantokauden kuvaukset ovat käynnistyneet ja uusia jaksoja kuvataan kesän ja syksyn 2014 aikana. Uudella kaudella mukana ovat seuraavat kaupungit: Oulu, Seinäjoki, Forssa, Lappeenranta, Joensuu, Turku ja Kuopio. Seitsemännen tuotantokaudet jaksot saadaan ruutuun alkuvuodesta 2015.

Ohjelma on ollut ehdottomasti Jimin katsotuimpia kautta aikojen. Ensimmäisten viiden tuotantokauden aikana lähes 90% suomalaisista on tutustunut sarjaan television puolella ja ruutu.fi-palvelussa videokäynnistyksiä on vuosien varrella ollut yli 13 miljoonaa. Poliisit-sarjan Facebook-faniryhmässä on yli 67 000 tykkääjää.

Poliisit maraton Jimillä maanantaista sunnuntaihin 26.5.-1.6. Poliisit – kotihälytys -sarjan ensimmäisen tuotantokauden jaksot uusitaan maanantaina 26.5. klo 23.00, tiistaina 27.5. klo 0.00 ja keskiviikkona klo 23.00.

Tässä yleisöä eniten kiinnostaneet videoklipit kuluneelta kaudelta:

Poliisipartio todistaa parkkipaikkaromantiikkaa – katso video!

Tappelunnujakasta lempeään läheisyyteen – katso video!