Nelosella starttaa syksyllä uusi sarja – Ville Haapasalo seikkailee nyt Amerikassa!

Nelosella alkaa syksyllä uusi sarja Haapasalo Goes America, jossa seurataan Suomen kansainvälisesti tunnetuimman näyttelijän Ville Haapasalon matkaa Amerikkaan. Jenkkilä on aiemmin kaikkea muuta kuin vetänyt Haapasaloa puoleensa – amerikkalaisuus on merkinnyt hänelle lähinnä epäaitoa teeskentelyä.

Nyt, kahdenkymmenen Venäjän-vuoden jälkeen, Haapasalo antaa Amerikalle mahdollisuuden tehdä vaikutuksen häneen ja katsojiin 8-osaisen sarjan muodossa. Haapasalo haluaa selvittää maassa asuvien ihmisten kautta, onko niin sanottua amerikkalaista unelmaa oikeasti olemassa.

Haapasalo ja kuvausryhmä lensivät maanantaina Chicagoon, ja matka pitkin legendaarista Route 66 -tietä pitkin on alkanut. Reissu käy läpi kahdeksan osavaltion päättyen kolmen viikon kuluttua Kaliforniaan.

- Siellä on huikeita paikkoja, huikeita kansoja ja huikeita ihmisiä. Niitähän me lähdetään etsimään sinne, koska heidän kauttaan me saadaan selville, mitä on nykypäivän Amerikka, kertoi Haapasalo Helsinki-Vantaan lentokentällä ennen kuin nousi koneeseen.

Katso videolta lisää Haapasalon tunnelmia ennen reissua!

Haapasalo Goes America nähdään Nelosella syksyllä 2014.