Tässä ovat uudet The Voice Kids -tähtivalmentajat - mukana kaksi uutta nimeä!

The Voice Kidsin laulajalahjakkuuksia valmentaa tällä kaudella kolme musiikkialan ammattilaista: Diandra Flores, Arttu Wiskari ja jo viime kaudelta tutuksi tullut The Voice Kids -tähtivalmentaja Krista Siegfrids. The Voice Kids -ohjelman toinen tuotantokausi alkaa Nelosella syksyllä 2014.
 
Hyväntuulisessa koko perheen ohjelmassa kilpailevat vuosina 2000–2005 syntyneet 8–14-vuotiaat laulajalupaukset. Ohjelmaan haki mukaan yhtensä 2 300 lasta ja nuorta, joista noin 250 pääsi koelauluihin saakka. Televisiossa nähtävässä Ääni ratkaisee -vaiheessa kisaa 70 laulajaa. 

 
Tässä ovat tähtivalmentajat
 
Krista Siegfrids
Valoisa ja valloittava laulaja Krista Siegfrids tuli tutuksi sekä The Voice Kidsin että The Voice of Finlandin ensimmäiseltä kaudelta. Räväkkänä ja valovoimaisena esiintyjänä tunnettu Krista on luonut määrätietoisesti omaa uraansa – ja on viihtynyt muun muassa musikaalilavoilla (Play Me, Muskettisoturi, Hou, hou, ihan mahdoton kabaree, go, go). Suomea hän edusti Eurovision laulukilpailussa 2013 itse tekemällään kappaleella Marry Me. Krista on ollut paljon tekemisissä lasten kanssa – hänen luokanopettajan opintonsa Vaasassa ovat loppusuoralla, ja lisäksi hän on kilpaillut telinevoimistelussa ja sen jälkeen valmentanut lapsia ja nuoria samassa lajissa. 
 
Diandra Flores
Diandra tuli suuren kansan tietoisuuteen 2012 voittaessaan Suomen Idolsin. Viime vuonna hän osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun ja kisasi paikasta Eurovision laulukilpailussa. Diandra kilpaili kappaleella Colliding Into You ja ylsi kolmannelle sijalle. Diandra on soittanut viulua kuusivuotiaasta lähtien ja esiintynyt lauluduossa yhdessä siskonsa kanssa. Parhaillaan tämä uskomattoman upeaääninen nuori lahjakkuus opiskelee lukiossa – muusikoksi hän valmistui 2013. Diandran mukana olo ohjelmassa julkistettiin viime perjantain The Voice of Finland -livelähetyksen yhteydessä.
 
Arttu Wiskari
Arttu Wiskari on laulaja-lauluntekijä, joka on löytänyt tiensä suoraan suomalaisten sydämiin. Faneiksi ovat tunnustautuneet niin Teemu Selänne kuin Kimi Räikkönenkin, joiden luona Arttu on käynyt yksityiskeikalla. 

Hänen läpimurtosinglensä oli kesällä 2010 julkaistu Mökkitie, ja esikoisalbumin menestys vei Artun rautakaupan tiskiltä täysipäiväseksi muusikoksi. Arttu nähtiin kilpailemassa syksyllä 2013 Nelosen Dancing on Ice -ohjelmassa, jossa hän sijoittui toiseksi. Samoihin aikoihin Artusta tuli myös pienen pojan isä.

The Voice Kids -ohjelman vaiheet ovat pitkälti tutut The Voice of Finlandista: Ääni ratkaisee, Kehäkamppailut, Semifinaalit ja Finaali. The Voice Kids perustuu samannimiseen hollantilaiseen ohjelmaformaattiin.