Neloselle tämän hetken kuumin komediaformaatti – pääosiin huippunäyttelijöitä!

Nelonen Media on hankkinut oikeudet maailmalla katsojat hurmanneeseen kansainväliseen komediaformaattiin. Improvisaation ja käsikirjoituksen yhdistelmään perustuvaa Vino Show -viihdeohjelmaa Nelosella tähdittävät juontajan lisäksi suomalaiset eturivin näyttelijät – sekä vaihtuvat vierailevat esiintyjät.

Cannesissa on parhaillaan käynnissä perinteiset televisioalan MIPCOM-messut, jossa maailmalla menestynyt komediaformaatti on esittelyssä. Maailmalla muun muassa Slide Show’na tunnettu ranskalaista tv-formaattia on tähän mennessä myyty jo yli 20 maahan. Ohjelmaa on esitetty muun muassa Australiassa ja Tanskassa. Seuraavaksi yhdysvaltalaiset saavat oman versionsa ruutuun Foxilla toukokuussa.

Vino Show on fyysinen viihdeshow, jossa yhdistyvät improvisointi ja käsikirjoitus. Sarjaa tähdittävistä tunnetuista näyttelijöistä ja vierailevista esiintyjistä yhdessä jaksossa nähdään kerrallaan kuusi henkilöä. Ohjelman esiintyjät liikkuvat epämukavuusalueellaan tuoden sekä vaaran että helpotuksen tuntua – hauskuuden lisäksi tietysti. Vino Show´ssa esiintyjille tärkeää on kyky fyysiseen heittäytymiseen, luontevaan verbaliikkaan sekä spontaaniin nokkeluuteen, suuren live-yleisön edessä.

- Kyseessä on erittäin hauska improvisaatioon ja komediaan perustuva show, jossa Suomen eturivin näyttelijät ja koomikot laittavat itsensä likoon. Varsinaista kilpailua ohjelmassa ei nähdä, vaan kaikki tekeminen tähtää mahdollisimman hauskaan lopputulokseen. Ohjelma koostuu lukuisista erilaisista tehtävistä ja peleistä, joista ehkä näyttävin on 22 asteen kulmaan rakennettu ohjelman nimeen viittaava vino huone. Vinossa huoneessa näyttelijät joutuvat improvisoimaan mitä hulvattomampia kohtauksia, kertoo ohjelmaa Neloselle tuottavan Shine Finlandin luova johtaja Tatu Ferchen.

Vino Show nähdään Nelosella syksyllä 2014. Ohjelmasta tiedotetaan lisää kesän aikana.