Uusi viihdeohjelma - Ajankohtainen Nelonen ottaa uuden näkökulman uutisiin

  • Kuvassa uutisankkurit Meggi Halonen (Pihla Penttinen) ja Lennu Niinistö (Robin Svartström).

Nelosella alkaa 5. toukokuuta uusi päivänpolttaviin aiheisiin pureutuva viihdeohjelma Ajankohtainen Nelonen. Ohjelmassa lähestytään päivän uutisia tuoreesta, humoristisesta näkökulmasta. 

Ajankohtaisessa Nelosessa pitää sisällään sekä tuoreita näkökulmia päivän kuumiin uutisiin että ikiomia skuuppeja. Uutisankkureina vaikuttavat Meggi Halonen (Pihla Penttinen) ja Lennu Niinistö (Robin Svartström).

Ohjelman osioita ovat myös muun muassa päivän Venäjä-analyysi, oppositiojohtajan päivän provo, järkevyyden ääni, euroehdokasesittelyt ja päivän poliitikon paljastus. Mukana on luonnollisestikin myös loppukevennys.

Ajankohtainen Nelonen tuo tullessaan ruutuun myös perinteisen kanavakuuluttajan – joskin Kaarina Hazardin lähestymistapa kuulutettavaan ohjelmaan on kaukana perinteisestä ja vielä kauempana objektiivisesta.

Vierailijoina Ajankohtaisessa Nelosessa nähdään muun muassa Helena Vierikko, Santtu Karvonen, Mari Turunen, Teemu Aromaa ja Pirjo Heikkilä. Ajankohtaisen Nelosen käsikirjoittavat muun muassa Jyrki Lehtola (pääkäsikirjoittaja), Kaarina Hazard ja Robin Svartström, ja Svartström vastaa myös ohjelman ohjauksesta.

Ohjelma lähetetään suorana maanantaista torstaihin.