Valheen vangit rikkoi katsojaennätyksiä – sarjasta nousi kohu somessa

Eilen torstaina Livillä alkanut uusi kotimainen sarja Valheen vangit kiinnosti suomalaisia tv-katsojia ennätysmäärin.

Käsikirjoitetun tosi-tv-sarjan aloitusta seurasi keskimäärin 298 000 katsojaa, mikä on kaikkien aikojen paras tv-sarjan aloitus Liv-kanavalla. Yksittäisistä ohjelmista ainoastaan viime vuoden suora Miss Suomi -finaalilähetys on kerännyt enemmän katsojia.

Jakso tavoitti kaikkiaan lähes 500 000 suomalaista ja oli erityisesti alle 45-vuotiaiden naisten suosiossa. Liv nousi myös katsotuimmaksi kaupalliseksi kanavaksi ohjelman esityksen aikana.

Livin kanavapäällikkö Ville Toivonen on tyytyväinen ohjelman saamaan vastaanottoon.

- Valheen vankien ennätysluvut tuntuvat  poikkeuksellisen hienolta, sillä kyse on täysin uudenlaisesta tv-ohjelmasta. Livin katsojat arvostavat vahvoja tarinoita ja niitä saamme nähdä sarjan jokaisessa jaksossa, Toivonen kommentoi.

Valheen vangit aiheutti paljon kuohuntaa sosiaalisessa mediassa, erityisesti Twitterissä käytiin kiivasta keskustelua hashtagilla #valheenvangit. Sarjan ensimmäinen jakso noteerattiin vahvasti myös Vauva.fi-keskustelupalstalla.

Valheen vangit -sarjan tarinat ovat tositarinoita. Jokaisen jakson päähenkilöllä on suuri salaisuus, jota hänen on vaikea käsitellä. Päähenkilöt kokevat, että heidän on pakko pitää salaisuus sisällään, jotta se ei vaikuttaisi heidän läheisiinsä.

Valheen vangit Livillä torstaisin klo 21.00.

Katso ensimmäinen Valheen vangit -jakso Ruudussa!

Lue myös:

Nyt se on vihdoin Suomessa – Nelonen Media tuo uuden ohjelmagenren televisioon!