André Wickström palaa ruutuun rohkean rakkaus- ja seksipaneelin isäntänä - katso hulvaton tervehdys!

Nelonen Media julkisti tänään kevään 2014 ohjelmistonsa pressijuhlissa Helsingissä. Yksi odotetuimpia uusia ohjelmia on Rakkauden FAQ, joka alkaa Livillä 2. huhtikuuta. Rohkeaa, paikoin jopa räävitöntä viihdeohjelmaa luotsaa stand up -koomikko ja näyttelijä André Wickström.

Pitääkö ”yhden illan tuttuja” moikata? Kannattaako tunnustaa jos pettää? Rakkauden FAQ vastaa näihin – ja lukuisiin muihin kysymyksiin. Ohjelma pureutuu ihmissuhteisiin ja rakkauselämään sekä haastaa vakiovieraat pohtimaan seksin saloja.

Rakkauspaneelissa ovat mukana maisteri Simo Frangén, näyttelijä Satu Silvo, stand up -koomikko Ismo Leikola, juontaja-näyttelijä Lorenz Backman, käsikirjoittaja Suvi West, Radio Rockin Heikelä Korporaation juontaja Harri Moisio sekä kirjailija Laura Paloheimo.

Vastauksia annetaan kieli poskessa, mutta ei hätää – totuus kuullaan aina mukana olevilta seksuaaliterapeuteilta Patricia Thesleffiltä ja Anna Kolsterilta. Ohjelman juontaja ja ylituomari André arvioi jokaisen vastauksen oikeellisuuden ja jakaa pisteitä oikeista tai ainakin eniten oikeaan suuntaan olevista vastauksista. Jokaisen jakson lopussa selviää, kuka panelisteista on todellinen rakkauden ammattilainen!

Katso Wickströmin hulvaton videotervehdys! Video näytettiin tänään Nelonen Median kevään ohjelmiston esittelyjuhlissa Helsingissä, minne Wickström ei päässyt itse paikalle.

Rakkauden FAQ alkaa Livillä 2. huhtikuuta.

(FAQ tulee lauseesta Frequently Asked Questions (usein kysytyt kysymykset)