Näin The Voice of Finland uudistuu – laulajien kaappaus alkaa!

Uudistuksia formaatissa, uusi valmentajatiimi ja uusia entistä parempia laulajia. The Voice of Finlandin kolmannella kaudella nähdään uusia kutkuttavia vaiheita tuttujen vaiheiden rinnalla:

Ääni ratkaisee (6 jaksoa)
Uutuutena Ääni ratkaisee -jaksoissa nähdään esityksiä, jossa laulajaa ei näytetä katsojille, yleisölle eikä tähtivalmentajille millään tavalla etukäteen, eikä esityksen aikana. Ääni tulee pelkästään verhon takaa! Tähtivalmentajien – samoin kuin katsojien – arvuuttelut laulajan tyylistä ja ulkonäöstä osuvat oikeaan – tai sitten ei lainkaan!

Kaksintaistelut (4 jaksoa) – nyt kaapataan laulajia!
Kaksintaistelu-vaiheessa tähtivalmentajan laulajista kaksi nousee samalle estradille esittämään samaa kappaletta. Tuttuun tapaan toisen laulajistaan tähtivalmentaja lähettää kotiin, toisen hän valitsee jatkoon.
Uutena vaiheena kaksintaisteluissa on kaappaus: tähtivalmentajilla on mahdollisuus kaapata toisen tähtivalmentajan laulaja omaan tiimiinsä. Tähtivalmentajat voivat nappia painamalla kaapata kotiin lähetetty laulaja takaisin kisaan – ja omaan talliinsa. Jos laulajaa havittelee useampi valmentaja, saa laulaja itse valita tiiminsä.

Knock Out (3 jaksoa) – uusi vaihe!
Knock Out on kokonaan uusi vaihe kilpailussa! Kaksintaistelu-jaksoista jatkoon selvinneet jaetaan Knock Out -jaksoissa pareiksi, ja he esittävät tähtivalmentajille bravuuribiisinsä. Tähtivalmentaja valitsee toisen laulajistaan live-lähetyksiin, toinen laulajista lähetetään kotiin

Live-lähetykset Logomosta (4 jaksoa):
Kahdessa ensimmäisessä live-lähetyksessä Turun Logomon lavalle nousee yhteensä 16 laulajaa. Semifinaalissa jäljellä on 8 laulajaa – ja finaalissa 4 laulajaa.

The Voice of Finland alkaa pe 3.1. kello 20. Nelosella. Tähtivalmentajina Michael Monroe, Elastinen, Mira Luoti ja Anne Mattila. Juontajana Axl Smith ja Backstage-juontajana Jenni Alexandrova.