He ovat Dancing on Ice –voittajat!

Suomen ensimmäinen Dancing on Ice –voittajapari on Sauli Koskinen ja Nea Ojala. Toiseksi sijoittuivat Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen. Kisassa kolmanneksi sijoittuivat Sara Chafak ja Sasha Palomäki.

Tuomaristo antoi perinteisesti pisteet jokaisesta suorituksesta, vaikka yleisö päätti kuka kisan voitti. Parit esittivät kolme numeroa, ja tuomaripisteet jakautuivat seuraavasti:

Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen ensimmäisestä numerosta 38.5, toisesta numerosta 38.0 ja kolmannesta numerosta 40.0. Yhteensä 116.5 pistettä.

Sauli Koskinen ja Nea Ojala ensimmäisestä numerosta 40.0, toisesta numerosta 39.0 ja kolmannesta numerosta 40.0. Yhteensä 119 pistettä.

Finaalissa tehtiin piste-ennätyksiä, kun muun muassa Nea ja Sauli saivat ensimmäisestä ja kolmannesta luisteluesityksestään neljä kymppiä, ja Arttu ja Eveliina saivat kolmannesta esityksestään neljä kymppiä.

Kotituomariäänestyksen voittivat Sauli ja Nea.

Tuomariston vakiojäseniä ovat Mila Kajas-Virtanen, Mika Saarelainen ja Anuliisa Uotila. Jakson vierailevana tuomarina nähtiin muusikko Mikko Kuustonen.

Ohjelman juonsivat Marja Hintikka ja Lorenz Backman, ja kilpailijoiden päävalmentajana nähtiin Laura Lepistö.