Nyt kilpaillaan Suomen parhaan leipomon tittelistä – katso osallistujat!

Suomen paras leipomo -ohjelma alkaa Jimillä 11. helmikuuta. Maan parhaan leipomon tittelistä kilpailee kahdeksantoista eri tyylistä leipomoa ympäri Suomea. Kisan tuomareina toimivat Suomen parhaisiin keittiömestareihin kuuluva Hans Välimäki sekä maan tunnetuimpiin sokerileipureihin lukeutuva Jenni Höijer.

Kisaan osallistuvista leipomoista osa on vasta alkutaipaleellaan, kun taas osa on ollut toiminnassa jo monen sukupolven ajan. Ohjelmassa tutustutaan paitsi tarinaan leipomon ja sen tuotteiden takana, myös paikassa työskenteleviin ihmisiin.

Suomen parhaan leipomon titteliä tavoittelevat: Leibomo Limbbu (Lahti), Risto Peltolan leipomo (Kouvola), Satun Makiat (Luumäki), Laurell (Hämeenlinna), Antin Konditoria (Forssa), Tuulosrievä (Tuulos), Haapasen kotileipomo (Mikkeli), Ramin konditoria (Mikkeli), Herkkupekka (Savonlinna), Minnan juustokakkutehdas (Helsinki), Krulla (Helsinki), Voipojat (Helsinki), Leipä ja Poika (Porvoo), Konditoria Ph7 (Tuusula), Sven’s Bakery (Helsinki), Valkoinen puu (Kauhajoki), Sweet Vaasa (Vaasa) ja Aroma Bageri & Konditori (Kvevlax).

Kilpailu Suomen parhaan leipomon tittelistä starttaa Helsingistä, jossa toisiaan vastaan kisaavat Krulla, Minnan juustokakkutehdas ja Voipojat. Tuomarit valitsevat joukosta sen, joka vakuuttaa ammattitaidollaan eniten ja etenee sen myötä semifinaaliin.

Tutustu leipomoihin jo nyt!

Suomen paras leipomo Jimillä 11. helmikuuta alkaen tiistaisin kello 21.00.