Vain elämää -tähdet suurkeikalle Hartwall Areenalle!

Kaksi viikkoa sitten alkaneen Vain Elämää -sarjan toisen tuotantokauden kaikki tähdet nähdään ainutlaatuisessa Vain Elämää Live -konsertissa Helsingin Hartwall Areenalla lauantaina 28. joulukuuta.
 
Ohjelman toisella tuotantokaudella ovat mukana Laura Närhi, Anna Abreu, Maarit, Juha Tapio, Jukka Poika, Pauli Hanhiniemi ja Ilkka Alanko. Heidän lisäkseen Hartwall Areenan lavalla nähdään suomalaisista huippumuusikoista koostuva Leri Leskisen yhtye. Vain Elämää Live -konsertissa tulee olemaan harvinaislaatuinen keskilava, jossa yleisö ympäröi artistit joka puolelta. Toteutus mahdollistaa intiimin tunnelman areenalla.

Liput keikalle voi ostaa ennakkoon vain Radio Suomipopin sivuilta 15.-17.10. välisen ajan. Lippupisteessä liput ovat myynnissä 18.10. alkaen.

Vain Elämää Live -konsertin liput: 53.50€ / 63.50€ / 73.50€ (sisältää palvelumaksun alk. 4.50€)
Konsertti alkaa klo 20.00, ovet aukeavat klo 18.30.
 
Supersuosittu Vain Elämää oli viime vuoden puhutuin tv-ilmiö, joka esitteli lauluja ja laulajia tuoreella tavalla. Suomalaiset rakastuivat ohjelman koskettaviin hetkiin ja avoimiin artisteihin. Juuri alkaneella ja huimia katsojalukuja keränneellä toisella Vain Elämää -tuontantokaudellakin artistien kemiat kohtaavat hyvin. Luvassa on sekä herkkiä että hulvattomia hetkiä, koskettavia tarinoita ja ennen kaikkea huikeita tulkintoja suomalaisille tutuista lauluista.

Vain elämää perjantaisin klo 20 Nelosella.