Tässä ovat The Voice of Finlandin uudet tähtivalmentajat – katso video!

Nelikon täydentävät iskelmätaivaan tähti Anne Mattila ja PMMP:stä tuttu Mira Luoti.

”Minusta on tullut suuri The Voice of Finland -fani, ja olen seurannut jokaisen jakson! Monta kertaa olen myös miettinyt television ääressä, että tuo laulaja olisi ollut juuri hyvä minun joukkueeseeni, miksi pudotitte hänet! On siis upeaa tulla ohjelmaan mukaan, ympärilläni on aivan mahtava tiimi”, Anne Mattila kertoo hymyillen.

PMMP:stä tutuksi tullut Mira Luoti on kuvannut kesän Logomossa nuorille laulajille suunnattua The Voice Kids -ohjelmaa tähtivalmentajan roolissa. Upea kokemus oli yksi syy, miksi Mira ei kauaa miettinyt lähtemistään mukaan myös ”aikuisten Voiceen”.

The Voice of Finlandia lähden tekemään samoilla mielin kuin The Voice Kidsiä – eli tosi avoimin mielin! Lähden hakemaan laulajaa, jonka äänessä ja olemuksessa on karismaa, syvyyttä, kosketuspintaa ja sanomaa. Sitä ei voi ikinä tietää millainen se ääni sitten on; se voi olla hyvinkin ohut, hauras ja pehmeä tai sitten se voi olla hirveän mahtipontinen, värikäs ja koruileva. Kyllä sen sitten korva kuulee, kun se oikea napsahtaa kohdalle. Ääni ratkaisee! Jokainen omalla äänellään”, Luoti sanoo.

The Voice of Finland III nähdään Nelosella keväällä 2014.