Radio Rock adoptoi Liiga-pelaaja Niko Hovisen pakarat – taustalla kotimaisen urheilun tukeminen

Radio Rock haluaa tukea kotimaista urheilua ja on ostanut mainostilaa Vaasan Sport -maalivahti Niko Hovisen pakaroista. Kannattajien iloksi Radio Rock -storeen tuodaan uutuustuotteena Niko Hovisen pakarat on 100 % rock -paitoja.

Kotimainen huippu-urheilu on ollut vaikeuksissa tänä vuonna, kun katsojamääriä on rajoitettu otteluissa. Tämä on näkynyt esimerkiksi Liiga-joukkueiden tuloissa, jotka kertyvät tapahtuma- ja ravintolapalveluiden myynnistä.

"Viime keväästä asti Vaasan Sport on pyrkinyt fokusoimaan sekä myyntiin että säästöihin. Kesän ja syksyn aikana olemme myyneet sekä perinteisiä tuotteita että uusia tuoteratkaisuja, kuten Sport – COVID-19 -virtuaaliottelua. Nyt pelaajatkin ovat lähteneet mukaan myyntihommiin. Kaikilla pelaajilla on vapaat kädet myydä oma pakaramainoksensa pelihousuihin. Yritämme yhdessä koko yhteisön voimin selvitä tästä epidemiasta luovilla ratkaisuilla", kertoo Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

Radio Rock osallistuu talkoisiin ja adoptoi Vaasan Sportin jääkiekkomaalivahti Niko Hovisen pakarat. Yhteistyösopimuksen myötä Niko Hovisen pakaroista tulee 100 % rock.

Niko ”Pappi” Hovinen on pitkän linjan kiekkoammattilainen, joka on pelannut ammatikseen kotimaisen Liigan ja Mestiksen lisäksi Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Venäjällä, Itävallassa, Sveitsissä ja Saksassa.

"23 vuotta mä oon pelannu jääkiekkoa ja joka vuosi oon pumpannut tuhansia tunteja ja treenannu mun pakaroita, yrittänyt saada edes jonkun huomion. Nyt se on vihdoin ja viimein kantanut hedelmää", Hovinen kertoo.

Radio Rock ottaa ilon irti Niko Hovisen pakaroista ja tuo ne myös kannattajien saataville t-paitoihin.

Niko Hovisen pakarat on 100 % rock -paitoja on myynnissä tästä päivästä alkaen Radio Rock -storessa.

Paidan tuotto ohjataan Hope ry:n Vaasan osastolle. Hope tukee muun muassa vähävaraisten lasten mahdollisuuksia harrastaa. Koronakriisi on lisännyt monien ahdinkoa ja jopa 80 prosenttia vähävaraisten perheiden lapsista kertoo, ettei perheen taloustilanteen vuoksi voi osallistua harrastuksiin kuin rajatusti. Hopen Vaasan osaston avun piirissä on tänä vuonna ollut noin 200 perhettä ja 500 lasta.

Niko Hovisen 100 % rock -pakarat voi nähdä tällä viikolla livenä, kun Vaasan Sport kohtaa torstaina kotijäällään Jypin. Lauantaina vaasalaiset saavat vieraikseen puolestaan Lahden Pelicansin. Molemmat ottelut alkavat klo 18.30.