Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Vuoden odotetuin golftapahtuma Tiger vs Phil nähdään yksinoikeudella Ruudussa!

14.11.2018 klo 13:15

Kaksi golfin legendaa – Tiger Woods ja Phil Mickelson kohtaavat Capital One:n ”The Match” -erikoisottelussa, joka nähdään Ruudussa suorana lähetyksenä perjantaina 23.11. Ruutu tarjoaa The Matchin yksinoikeudella Suomessa kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View). The Match ei kuulu Ruutu+-tilaukseen. 

The Match on täysin ainutkertainen golftapahtuma ja kuuluu kauden odotetuimpiin otteluihin. Lajin elävät legendat Tiger Woods ja Phil Mickelson kilpailevat keskenään kierroksen mittaisessa reikäpeliottelussa yhdeksän miljoonan dollarin rahapalkinnosta.

Tiger Woods on urallaan voittanut yhteensä 14 golfin major-turnausta. 42-vuotias Woods on myös ainoa pelaaja maailmassa, joka on onnistunut voittamaan kaikki ammattilaisten neljä major-turnausta saman vuoden aikana. Yhdysvaltain avoimet Woods on voittanut kolmesti, kun 48-vuotias Phil Mickelson on taas jäänyt turnauksessa kuudesti kakkospaikalle. Mickelsonille major-turnausten voittoja on kertynyt yhteensä viisi. 

The Match nähdään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+-tilaukseen. Ottelun lunastaneet maksavat vain yksittäisen urheilutapahtuman katsomisesta. The Matchin katseluoikeuksien ostaminen ei vaadi Ruutu+-tilausta, vaan tapahtuma on kaikkien ostettavissa. 

The Match on myynnissä nyt Early Birdie -ennakkohintaan 14,95 euroa sunnuntaihin 18.11. asti. Sen jälkeen ottelun voi ostaa 19,95 euron hintaan. Ottelua voi seurata suorana ja tallenne on katsottavissa Ruudussa 48 tunnin ajan ottelun alkamisajasta eteenpäin. Ottelussa on englanninkielinen alkuperäisselostus. 

Tiger vs Phil 23.11.2018
Klo 21.00 Pre-Match Studio Show
Klo 22.00 The Match LIVE

Kertamaksullisen tapahtuman hinta: 19,95 €
Early Birdie -hinta 14,95 € saatavilla 18.11. asti

Osta ottelu tästä
The Match -lähetys Ruudussa
The Match -kertamaksutapahtuman Q&A