Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Vain elämää starttijakso keräsi heti miljoonayleisön! Nelonen Media nousemassa huhtikuun katsotuimmaksi

28.4.2018 klo 10:15

Suosikkiohjelma Vain elämää starttasi eilen Nelosella miljoonaluvuin. Uusi kausi käynnistyi erikoispitkällä Dannyn päivän jaksolla, joka tavoitti komeat 1,1 miljoonaa katsojaa! (1 109 000), keskikatsojamäärän ollessa 647 000 (Finnpanel 4+, yliyönluku)

Kiinnostus näkyi myös Ruudun puolella, jossa Dannyn päivän jakso sekä eilen illalla Ruutu+-tilaajille katseluun ilmestyneet ensi viikon Kasmirin päivän jaksot pomppasivat välittömästi perjantai-illan ja yön aikana palvelun katsotuimpien joukkoon.

Starttijaksossa kuultiin kuusi uutta versiota Dannyn ikivihreistä hiteistä ja kuultiin miehen huikeita tarinoita pitkän uran varrelta. Vain elämää jatkuu ensi viikolla Kasmirin päivän jaksoilla. Torstaina nähdään Kasmirin päivän riehakastunnelmainen lounas ja perjantain illallisella hypätään suoraan syvään päähän.

Hieno Vain elämää -startti on kruunu Nelosen komealle huhtikuulle. Nelonen on huhtikuussa dominoinut etenkin tärkeää viikonlopun katselua. Tähän ovat johtaneet erityisesti isot hittiohjelmat: äskettäin päättynyt The Voice of Finland, kestosuosikki Haluatko miljonääriksi?, viikko sitten startannut Pallon ympäri sekä koko kevään ehdoton hittiohjelma Selviytyjät Suomi.

Näistä esimerkiksi The Voice of Finland tavoitti kevään 2018 ainana yhteensä huikeat 3,4 miljoonaa suomalaista. 

Huhtikuun lähestyessä loppuaan onkin ennustettavissa, että Nelonen Media on huhtikuussa ylivoimaisesti katsotuin kaupallinen tv-yhtiö alle 54-vuotiaissa.

JULKISTUS: Nelonen Median syksy on täynnä kotimaisia supertähtiä ja kiinnostavia uutuuksia!

26.4.2018 klo 09:15

Nelonen Median kanavilla nähdään syksyllä näyttävä paraati kotimaisia suosikkiohjelmia. Tutuista suosikeista ohjelmistossa nähdään mm. Napakymppi, Vain elämää, Idols, Haluatko miljonääriksi? ja Kaikki vastaan 1.

Myös uutuudet ovat huippukiinnostavia. Aku Hirviniemi yhdistää voimansa legendaaristen Kummeli-koomikoiden kanssa, ja lopputuloksena on vuoden säihkyvin ohjelmauutuus Gaala. Heikki Paasonen puolestaan luotsaa visailu-uutuutta Et sä tiedä kuka mä oon?, jossa voittajaksi selviytyy se, joka pystyy parhaiten profiloimaan ohjelman julkkisvieraita.

Livillä paluun tekee puolestaan huippusuosittu hääformaatti Neljät häät, jossa morsiamet arvioivat toistensa häitä. Katsojien rakastama sairaaladraama Syke nähdään loppusyksystä Ruudussa, ja Toisenlaiset äidit saa tällä kaudella uuden nimen - ohjelma on nyt Toisenlaiset teiniäidit!

Tutustu alla Nelonen Median syksyn 2018 tv-ohjelmistoon! 

 

Aku Hirviniemi ja Kummelit tekevät yhdessä Suomen suurimman, sädehtivimmän, pöyristyttävimmän ja poskettomimman Gaalan!

Gaala on koko perheen huikea viihdeshow, jossa kunnia annetaan sille, jolle se kuuluu. Gaalassa otetaan viikottain syväsykellus suomalaisuuden ytimeen ja jaetaan Kultainen Suomi -pystejä aivan kaikenlaisille saavutuksille, ja aivan poskettomille tyypeille.

Komiikan mestari Aku Hirviniemi luotsaa näyttävää Gaala-show'ta yhdessä legendaaristen Kummeli-koomikoiden Heikki Silvennoisen, Heikki Helan ja Timo Kahilaisen kanssa. Gaala on Akun ja Kummeleiden ensimmäinen yhteinen projekti ja samalla Hirviniemen näyttävä paluu suuren viikonloppuviihteen keskiöön.

Poskettoman hauska Gaala parodioi eri alojen pömpöösejä palkintojenjakojuhlia, mutta kuten missä tahansa gaalassa, myös meidän Gaalassamme nähdään punaisen maton säihkeen ja tähtipölyn lisäksi liuta kotimaisia supertähtiä esiintymässä ja jakamassa palkintoja.

Mukana on tietenkin myös paljon Akun ja Kummeleiden vanhoja tuttuja sketsihahmoja sekä komea liuta uusia.
Kuka heistä on vuoden paras bonsaipuun kasvattaja, tiukin kuoronjohtaja, parhaimman tuoksuinen kalakauppias tai paras äänettömän pierun mestari? Ja Kultainen Suomi -pystin saa....

Akun ja Kummeleiden säihkyvä Gaala on Glamouria isolla K:lla.

Gaala alkaa Nelosella syyskuussa.

 

Kuinka leveä on räppärin hymy? Entä mitä löytyy koomikon kellarista? Et sä tiedä kuka mä oon? paljastaa tähtivieraiden elämän numerot

Syksy 2018 tuo ruutuun täysin uudenlaisen gameshown, joka purkaa rakastetut kotimaiset tähdet ja heidän elämänsä numeroiksi.
 
Et sä tiedä kuka mä oon? -uutuussarjan jokaisessa jaksossa kahdeksan kilpailijaa tarttuu haasteeseen ja selvittää julkisuudesta tunnetun tähtivieraan elämän merkittävät luvut. 

Ohjelmassa selviää muun muassa, miten suosikkijuontaja pärjää valheenpaljastustestissä, mikä on rap-artistin hymyn leveys, miten kova ääni lähtee ikonisesta laulajasta tai millaisia salaisuuksia löytyy koomikon kellarikomerosta. Ohjelman tähtivieraina nähdään syksyn aikana Elastinen, Katri Helena, Aki Palsanmäki, Matti Nykänen ja monia muita.

Kilpailijat pelaavat aikaa ja toisiaan vastaan, ja parhaiten viikon tähtivieraan elämän tunteva voi voittaa jopa 10 000 euroa. 
 
Jokaisen jakson tähti on paikalla studiossa, ja vieraan elämään liittyvät kiperät kysymykset siivittävät ohjelman juontaja Heikki Paasosen ja tähtivieraan keskustelua. Visailun ohessa kuullaan siis runsaasti mielenkiintoisia tarinoita.
 
"Luvassa on jännitystä ja numeroita, joita emme ole koskaan yhdistäneet näihin tähtiin. Et sä tiedä kuka mä oon? on täysin uudenlainen viihdeohjelma, joka paljastaa, miten hyvin kilpailijat pystyvät profiloimaan julkisuudesta tuttuja henkilöitä ja heidän ominaisuuksiaan", kommentoi ohjelman juontaja Heikki Paasonen. 

Et sä tiedä kuka mä oon? alkaa Nelosella syyskuussa.

 

Idols-tuomaristo uudistui – uutta idolia etsivät Elastinen, Jannika B, Maija Vilkkumaa ja Jone Nikula!

Viime syksynä näyttävän paluun tehnyt legendaarinen laulukilpailu Idols nähdään jälleen syksyllä Nelosella. Tälläkin kaudella tuomaristossa nähdään todellisia musiikin moniosaajia ja kotimaisen musiikin ehdotonta kärkeä.

Tuomariston puheenjohtajan kengät täyttää rap-artisti ja kotimaisen hiphopin pioneeri Elastinen, joka toivoo näkevänsä koelauluissa paljon erilaisia laulajia, mutta erityisesti innokkaita nuoria miehiä.

Elastisen rinnalla tuomaristoon liittyvät maan tunnetuimpiin artisteihin kuuluvat pitkän linjan muusikot Maija Vilkkumaa ja Jannika B, joista Jannikalla on itsellään myös Idols-taustaa vuoden 2007 kilpailusta. 
Näyttävän paluun ohjelmaan tekee myös jo Idols-legendaksi muodostunut teräväkielinen radiojuontaja ja toimittaja Jone Nikula.

"Idolsin ytimessä on raa'an lahjakkuuden löytäminen. Eli ei joku sellainen, joka on tehnyt jo pitkän tai puolipitkän uran varjoissa, vaan koetetaan nostaa suoraan pystymetsästä parrasvaloihin joku tyyppi, joka täyttää ne tähden vaatimukset".

Idolsin juontavat viime kaudellakin upeasti homman kotiin hoitaneet Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde.

Idolsin koelaulut alkavat kesäkuussa Helsingissä ja Oulussa. Koelauluista jatkoon päässeet kutsutaan tällä kaudella Billnäsin Ruukkiin, jossa tiukkojen tehtävien avulla karsitaan mukaan ne, jotka pääsevät jatkamaan Idols-matkaansa 10 parhaan joukkoon. Vielä ennen suoria lähetyksiä nähdään semifinaalijaksot, joissa mukaan astuu livebändi.

Idolsin uusi ja uljas kausi alkaa syyskuussa Nelosella.

 

Satulinna täyttyy musiikista ja huippufiiliksestä

Syksyn pimenevissä illoissa päästään jälleen nauttimaan seitsemän tähtiartistin kesäisestä musiikkileiristä Hirvensalmen Satulinnassa. Tv-ilmiöksi noussut Vain elämää tarjoilee syksyllä uutta musiikkia ja leppoisia hetkiä Hirvensalmen upeissa maisemissa.

Satulinnan rantasaunalla kuullaan jälleen upeita tulkintoja tutuista hiteistä ja päästään kuulemaan, kun artistit avaavat persoonaansa ja tarinaansa yhteisen pöydän ääressä.

9. Vain elämää -kauden artistit julkistetaan myöhemmin.

Vain elämää uusi kausi alkaa Nelosella syyskuussa.

 

Sara Forsberg tekee paluun temppumestariksi! Kaikki vastaan 1:ssä testataan jälleen ihan kaikkea!

Järjettömimpiin kysymyksiin testataan jälleen oikeat vastaukset, kun Kaikki vastaan 1 palaa Neloselle. 

Etenkin nuorten ja perheiden suosikiksi nousseessa ohjelmassa studiokilpailija pelaa koko Suomen kansaa vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä, ja lopulta potin korjaa joko studiopelaaja tai joku onnekas kotipelaaja. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta.

Olennaisena osana peliä on kotipelaamisen mahdollistava applikaatio, joka nousi viime syksynä Suomen ladatuimpien sovellusten listalle Apple Storessa ja Play Storessa.

Nyt alkavalla kolmannella kaudella temppumestariksi palaa ensimmäisellä kaudella Janne Katajan aisaparina nähty somepersoona ja artisti Sara Forsberg.

Kaikki vastaan 1 alkaa uusin jaksoin Nelosella syyskuussa. 

 

Hyvät ja huonot uutiset saa uuden puheenjohtajan – Riku Nieminen aloittaa tutun panelistijoukon kapteenina!

Kestosuosikki Hyvät ja huonot uutiset saa syksyllä riveihinsä uutta verta, kun Kari Ketosen paikalle ohjelman puheenjohtajan keskipaikalle istuu suosikkikoomikko ja näyttelijä Riku Nieminen.

Hyvien ja huonojen uutisten vakiojäseniin kuuluvat Niemisen lisäksi edelleen HHU-konkari ja muusikko Mikko Kuustonen, näyttelijä Niina Lahtinen, kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen, stand-up-koomikko ja käsikirjoittaja André Wickström sekä kirjailija Juha Vuorinen.

Tämä on hyvä uutinen!

Hyvät ja huonot uutiset jatkuu uusin jaksoin Nelosella syyskuussa.

 

Katsojien rakastama ja kaipaama Syke nähdään Ruudussa!

Katsojien kauan odottama ja suuren fanijoukon rakastama kotimainen sairaaladraama Syke tekee vihdoin paluun! Sarja starttaa syksyllä Ruudussa. Luvassa on kotimaista huippudraamaa, joka on tähditetty Suomen eturivin näyttelijöillä. Syke on kerännyt aikaisemmilla kausillaan ennätysyleisöt sekä tv:n (Yle TV2), että verkon (Yle Areena) puolella, ja se on ollut Yle Areenan katsotuin tv-sarja kautta aikain.

Ruudussa nähtävä Syke on poikkeuksellisen suuri tuotantokokonaisuus, sillä Ruutu ja Yellow Film & TV ovat sopineet useamman tuotantokauden laajasta yhteistyöstä.

"Käsikirjoitustyö on jo pitkällä, ja tällä kertaa käsikirjoitusryhmässä on mukana peräti kolme lääkäriä – uskottavuudesta pidetään vähintään yhtä hyvää huolta kuin ennenkin", vastaava tuottaja ja showrunner Petja Peltomaa lupaa.

Sykkeen tapahtumat sijoittuvat suurkaupungin keskussairaalan traumaosastolle, jossa hoidetaan akuuteimmat potilastapaukset. Sykkeen uudella kaudella jatkavat suositut, sarjasta jo aiemmin tutut hoitajat ja lääkärit, joiden värikästä arkea sairaalassa seurataan. Sarjan keskiössä ovat tutut neljä sairaanhoitajaa: Iiris (Iina Kuustonen), Johanna (Leena Pöysti), Marleena (Tiina Lymi) ja Lenita (Lena Meriläinen). Sarjassa jatkavat myös hurmaava sydänkirurgi Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen) ja yleiskirurgi Holopainen (Jarkko Niemi).

Sykkeen uusi kausi tekee aikahyppäyksen reilun kahden vuoden päähän siitä, mihin edellisellä kaudella jäätiin, ja kerronta laajenee nyt myös seuraamaan koko traumaosaston henkilökuntaa. 

Syke alkaa Ruudussa myöhemmin syksyllä.

 

Vaarallisesta jengielämästä ihmis-Kenin maailmaan – Arman ja viimeinen ristiretki etsii elämän tarkoitusta

Arman ja viimeinen ristiretki palaa Neloselle kahdeksalla uudella jaksolla ensi syksynä. Ohjelman kolmannella kaudella Arman Alizad etsii elämän tarkoitusta eri kulttuureista ja yhteisöistä, jotka ovat omistaneet elämänsä yhdelle päämäärälle. Joillekin päämäärä on raha ja menestys, toiset tavoittelevat kauneutta ja täydellisyyttä – toisille elämä on yhtä selviytymiskamppailua. 

Ristiretkellään Arman seikkailee sekä henkeäsalpaavan kauniissa että hengenvaarallisissa paikoissa, tutustuu eksoottisiin kulttuureihin ja koskettaviin kohtaloihin. Japanissa Arman oppii muinaisia taitoja alansa mestareilta, joille täydellisyys on tie – ei päämäärä. Etelä-Koreassa ja Hollywoodissa, missä ulkonäkö on kaikki kaikessa ja sen eteen ollaan valmiita tekemään mitä tahansa, Arman tutustuu plastiikkakirurgian maailmaan ja tapaa muun muassa Ken-nuken kaksoisolentona tunnetun Rodrigo Alvesin.

Toisella puolella maailmaa Arman tutustuu eteläafrikkalaiseen vankilajengiin, jonka elämän tarkoitus on täydellinen omistautuminen omalle jengille. Siellä elämä on riippuvainen yhteisön suojelusta ja kunniakoodien noudattamisesta. 

Haitissa Arman asuu yhdessä maailman köyhimmistä slummeista, missä elämä on yhtä selviytymistä ja tulevaisuus pelkän toivon varassa. Istanbulissa kurkistetaan maailmankuulun viulistin ja miljardiperijän yltäkylläiseen ja hedonistiseen maailmaan, mutta huomataan pian, että menestyksellä ja rahalla on oma hintansa. Grönlannissa Arman metsästää inuiittien kanssa arktisessa autiomaassa ja oppii, millaista elämä on, kun olet täysin riippuvainen siitä, mitä luonto sinulle antaa.

Arman ja viimeinen ristiretki alkaa uusin jaksoin Nelosella syyskuussa.

 

Miljoonajahti jatkuu Jaajon johdolla!

Supersuosittu Haluatko miljonääriksi? jatkuu syksyllä uusin jaksoin Jaajo Linnonmaan luotsaamana.

"Miltsin nerokkuus piilee siinä, että koskaan ei voi tietää kuka räjäyttää potin. Hot seatilla usean alan tohtorit ovat sakanneet yksinkertaisissa kysymyksissä ja kaupan kassat korjanneet kotiin huippusummia. Sen vuoksi tätä on niin siistiä tehdä", Jaajo sanoo.

Haluatko miljonääriksi? jatkuu uusin jaksoin Nelosella syyskuussa.

 

Supersuosittu hääohjelma saa kotimaisen version!

Hääohjelmien kestosuosikki Neljät Häät saa odotetun suomalaisen versionsa, kun ohjelma ilmestyy ruutuun syksyllä 2018 Livillä.

Ohjelman jokaisessa jaksossa neljä toisilleen entuudestaan tuntematonta morsiota pääsevät vieraaksi toistensa häihin ja kokemuksensa perusteella pisteyttämään juhlapaikkaa, hääpukua, ruokaa ja yleistä tunnelmaa.

Jokaisessa jaksossa parhaat pisteet saanut morsian voittaa puolisoineen unelmien häämatkan. Ohjelmassa nähdään laaja kirjo erilaisia juhlia ja yhdessä jaksossa voidaan vierailla niin perinteisissä kirkkohäissä, somalialaisissa sukuhäissä kuin kiihkeissä roller derbyn inspiroimissa rullaluisteluhäissäkin.

Mutta miellyttääkö maalaisromantiikkaa kaihoavan morsiamen mieltä hienostuneet, monen ruokalajin illalliset ja pääseekö bilettäjä juhlatunnelmaan lestadiolaishäissä?

Morsiamien omat mieltymykset vaikuttavat tietysti voittajan valintaan mutta saattaa olla, että parhaat häät tarjoavat jotain täysin uutta. Morsiamien ikähaarukka vaihtelee vasta naimaiän saavuttaneista aina kuusikymppisiin, joten oma suosikki saattaakin yllättäen löytyä vaikka Real Madridin innoittamista jalkapallohäistä.

Neljät häät Suomi alkaa Livillä syyskuussa.

 

Toisenlaiset äidit uudistuu ja saa uuden nimen – tällä kaudella pääroolissa ovat teiniäidit

Toisenlaisten äitien uudella kaudella ohjelma uudistuu ja saa uudeksi nimekseen Toisenlaiset teiniäidit.
Ohjelmassa seurataan kymmenen nuoren äidin elämää keskellä suuria elämänmuutoksia. Raskausaika ja lapsen syntymä ovat kenelle tahansa maailmaa mullistavia tapahtumia, mutta miten käy tuleville äideille, jotka ovat itsekin vasta aikuisuuden ensi askelmilla.
 
Nuoria äitejä yhdistää valmistautuminen uuden perheenjäsenen saapumiseen, mutta kokemukset ja olosuhteet uudessa elämäntilanteessa ovat hyvinkin erilaisia. Osalla on jo lapsia entuudestaan ja osa odottaa esikoisiaan.

Yhdellä on päällisin puolin kaikki tärkeät palikat kasassa ja rauhallinen elämä rivitalonpätkässä kihlattunsa kanssa. Toinen tuleva äiti taas valmistautuu ristiriitaisin tuntein elämään yksinhuoltajana, lapsen isää kun kiinnostaa enemmän vasta saavutettu täysi-ikäisyys ja baari-illat kavereiden kanssa.
 
Uusi elämäntilanne antaa ja ottaa. Saa rakentaa kotia ja sisustaa lastenhuonetta. Söpöjen potkupukujen metsästys ja kouluhommat pitävät kiireisenä. Toisaalta viikonloppuillat istutaan yksin kotona kasvavan mahan kanssa kun kaverit juhlivat kaikki mahdollisuudet vielä edessään. Miten käy oman elämän keskellä tätä kaikkea?
 
Aiemmilta kausilta tutut Sami Kuronen ja psykologi Leea Mattila ovat itsekin uuden haasteen edessä toimiessaan nuorten äitien tukihenkilöinä ja ohjeistavat parhaansa mukaan päähenkilöitä uudessa, jännittävässä ja välillä pelottavassakin elämänvaiheessa.
 
Toisenlaiset teiniäidit alkaa Livillä syyskuussa.

 

Amor ampuu nuoliaan Napakymppiin nyt torstaisin!

Napakymppi jatkaa amorin työtä myös syksyllä! 

Uudella kaudella merkittävä muutos on ainakin se, että Napakymppi siirtyy sunnuntai-illasta jälleen viime syksyltä tuttuun torstai-iltaan. 
Napiksen puikoissa nähdään tuttuun tapaan katsojat täydellisesti hurmannut Janne Kataja, pianon takana istuu Lenni-Kalle Taipale ja kotoaan Riihimäeltä menoa kommentoi Jannen läheinen ystävä Niina Lahtinen.

Napakymppi on paitsi Suomessa, myös maailmalla äärimmäisen suosittu, tunnettu ja pitkäikäinen formaatti, joka on nähty Yhdysvalloissa ensimmäistä kertaa jo vuonna 1965. Ikä ei tätä ohjelmaa pilaa, sillä kyseessä on edelleen suurin ja kaunein deittiohjelma.

Napakymppi jatkuu uusin jaksoin Nelosella syyskuussa.

 

Huutokauppakeisari valloittaa uuden kauden aluksi länsinaapurin

Suomen Huutokauppakeisarin 9. kausi starttaa Akin ja Helin reissulla Ruotsin sydämeen. Kuinka Keisari selviää kielikylvystä? Mitä aarteita löytyy naapurimaan perukoilta? Samaan aikaan Keski-Suomessa Markku viettää vapaapäivää. Kuinka mittava Markun höyläkokoelma onkaan? Mitä Markku tekee erikoiskasvihuoneessaan?

Muita kauden huippuhetkiä ovat kymmenet persoonalliset ja itsensä likoon laittavat myyjät ympäri Suomea. Myyjien joukossa ovat myös legendaariset Neumann ja Frederik sekä lihaskimppu Vertti Harjuniemi, Klamydia-yhtyeen Vesku Jokinen sekä huippusuosittu tubettaja Jaakko Parkkali.

Huutokaupalla supliikki Aki jatkaa kansanmielisenä meklarina, joka ei jää ikinä sanattomaksi.

Autenttisen maalaishuutokaupan tunnelma välittyy huutokauppavieraiden kautta - ja kisa aloituspannusta on kovaa viikosta toiseen.

Markun mielikuvitukselliset tuunaukset sisältävät sekä separaattorin veivaamista, poppareiden paukuttelua että minimuuraamista mutta myös upeita artisaanipuutöitä. Kaudella kuulemme toki myös Keski-Suomen mukavimman miehen, Etupenkin Erkin, kurittomia sutkautuksia ja kansanviisautta.

Suomen Huutokauppakeisarin uudet jaksot alkavat Nelosella elokuussa. 

 

Hitiksi noussut Nelosen Stand Up! tuo Suomen ykköskoomikoiden lavakeikat suoraan olohuoneisiin

Kiihkeä odotus palkitaan: Stand Up! -komiikkashow palaa ruutuun Nelosella syksyllä 2018, kolmannella tuotantokaudella! Tuttuun tapaan luvassa on järeä kattaus sensuroimatonta huipputason pystykomiikkaa – taltioituna Helsingin legendaarisessa Peacock-teatterissa.

Iltojen isäntänä jatkaa rakastettu kotimaisen stand up -komiikan kummisetä Mika Eirtovaara, yli 2000 keikan ja 20 vuoden stand up -kokemuksella.
 
Kolmannella Stand Up! -tuotantokaudella nähdään jälleen yli 40 koomikkoa; Eirtovaaran lisäksi lavalle nousevat mm. Ismo Leikola, André Wickström, Ilari Johansson, Niko Kivelä, Anitta Ahonen, Jacke Björklund, Riku Suokas ja Teemu Vesterinen.

Stand up! starttaa uusin jaksoin Nelosella syyskuussa.

 

Sami Hedberg ratsaa rasvaisimmat grillimätöt – kaikilla mausteilla!

Sami Hedbergin rasvankäryinen seikkailu Suomen suvessa saa jatkoa!
Grillit huurussa -ohjelman kolmannella tuotantokaudella nautiskellaan jälleen paikallisia grilliherkkuja ympäri Suomen ja samalla tutustuu jokaiselle paikkakunnalle ominaiseen paikalliskulttuuriin.

Grillit huurussa soittelee suomalaisen sielun syvimpiä kieliä puolustaessaan vanhoja kunnon grillikioskeja. Valo yössä ei saa koskaan sammua, joten Sami lähtee taas liikkeelle lihaa säästämättä ja kaloreita laskematta.
Matkan varrella tavataan värikäs joukko paikallisia perinteisten grilliherkkujen ystäviä. Sami suunnittelee tuttuun tapaan grilleille myös omia kaikki aistit räjäyttäviä nimikkoannoksiaan

Grillit huurussa is back! Tuplana ja kaikilla mausteilla! Syyskuussa Nelosella.

 

 

JULKISTUS: Idols-tuomaristo uudistuu – uutta pop-idolia etsivät Elastinen, Jannika B, Maija Vilkkumaa ja näyttävän paluun Idols-tuomaristoon tekevä Jone Nikula!

26.3.2018 klo 12:30

Maailman suosituimpiin televisioformaatteihin kuuluva Idols nähdään jälleen syksyllä Nelosella. Tuomaripöydän taakse istuvat Elastinen, Maija Vilkkumaa, Jannika B ja Jone Nikula.

Viime syksynä näyttävän paluun tehnyt legendaarinen laulukilpailu Idols nähdään jälleen syksyllä Nelosella. Haku uudelle kaudelle on nyt auki. Tälläkin kaudella tuomaristossa nähdään todellisia musiikin moniosaajia ja kotimaisen musiikin ehdotonta kärkeä.

Tuomariston puheenjohtajan kengät täyttää rap-artisti ja kotimaisen hiphopin pioneeri Elastinen, joka toivoo näkevänsä koelauluissa paljon erilaisia laulajia, mutta erityisesti innokkaita nuoria miehiä.

"Mä uskon, että meillä on aika monimutkainen ja monipuolinen tää meidän tuomarinelikko. Hyvä kattaus jengiä, saadaan varmasti aika diippiäkin analyysiä ihmisistä. Odotan myös tosi innolla, että näen millainen tuomari musta itsestäni tulee. Haluaisin olla aika auktoriteettinen ja ehkä jopa ankarampi kuin mitä musta on totuttu näkemään."

Elastisen rinnalla tuomaristoon liittyvät maan tunnetuimpiin artisteihin kuuluvat pitkän linjan muusikot Maija Vilkkumaa ja Jannika B, joista Jannikalla on itsellään myös Idols-taustaa vuoden 2007 kilpailusta. 
Tuolloin semifinaalivaiheessa pudonneella Jannikalla on kokemusta siitä, kuinka musiikkiura voi syntyä, vaikka kisassa ei pääsisikään finaaliin asti.

"Vaikka tämä ohjelma ei veisi sinua tappiin asti, niin jos vähänkään tuntuu, että tää on se juttu mitä haluaa tehdä, niin kannattaa vaalia siitä kipinää, puhaltaa siihen, kasvattaa sitä ja tehdä siitä iso roihuava nuotio. Ei kannata pelätä, että jos tässä ei nyt pääsisikään loistamaan, että tämä olisi tässä".

Kotimaisen rock-musiikin ehdottomaan kärkeen kuuluva Maija Vilkkumaa toivoo näkevänsä ohjelmassa kilpailijoita, joilla on vilpitön sielun palo musiikkiin ja esiintymiseen.

"Aion pyrkiä siihen, että tulen olemaan suhteellisen rehellinen ja suora. En halua olla ylimakeileva, mutta en myöskään missään nimessä aio, enkä halua olla ilkeä tai liian tuomitseva," Maija pohtii omaa rooliaan tuomarina.

Näyttävän paluun ohjelmaan tekee myös jo Idols-legendaksi muodostunut teräväkielinen radiojuontaja ja toimittaja Jone Nikula.

"Idolsin ytimessä on raa'an lahjakkuuden löytäminen. Eli ei joku sellainen, joka on tehnyt jo pitkän tai puolipitkän uran varjoissa, vaan koetetaan nostaa suoraan pystymetsästä parrasvaloihin joku tyyppi, joka täyttää ne tähden vaatimukset".

Idolsin juontavat viime kaudellakin upeasti homman kotiin hoitaneet Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde.

Idolsin koelaulut alkavat kesäkuussa Helsingissä ja Oulussa. Laulajahaku on jo auki ja mukaan voivat hakea kaikki 16–30-vuotiaat laulajalupaukset.

Koelauluista jatkoon päässeet kutsutaan tällä kaudella Billnäsin Ruukkiin, jossa tiukkojen tehtävien avulla karsitaan mukaan ne, jotka pääsevät jatkamaan Idols-matkaansa 10 parhaan joukkoon. Vielä ennen suoria lähetyksiä nähdään semifinaalijaksot, joissa mukaan astuu livebändi.

 

Idols alkaa Nelosella syksyllä!

Lataa tuoreita kuvia tuomareista TÄÄLTÄ

JULKISTUS: Jättiyllätys! Katsojien rakastama ja kaipaama Syke tulee Ruutuun!

20.3.2018 klo 08:45

Suuren suosion saavuttanut, palkittu ja katsojien suuresti odottama kotimainen huippudraamasarja Syke nähdään syksyllä Ruudussa! Menestyssarjan uudella kaudella nähdään kaikki tutut sarjan sairaanhoitajat ja lääkärit, mutta päästään myös tutustumaan uusiin sairaanhoidon ammattilaisiin. Syke on täynnä Suomen eturivin näyttelijöitä!

Katsojien kauan odottama ja suuren fanijoukon rakastama kotimainen sairaaladraama Syke tekee vihdoin paluun! Sarja starttaa syksyllä Ruudussa. Luvassa on kotimaista huippudraamaa, joka on tähditetty Suomen eturivin näyttelijöillä. Syke on kerännyt aikaisemmilla kausillaan ennätysyleisöt sekä tv:n (Yle TV2), että verkon (Yle Areena) puolella, ja se on ollut Yle Areenan katsotuin tv-sarja kautta aikain.

Ruudussa nähtävä Syke on poikkeuksellisen suuri tuotantokokonaisuus, sillä Ruutu ja Yellow Film & TV ovat sopineet useamman tuotantokauden laajasta yhteistyöstä.

Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen uskoo Sykkeen menestykseen:
"Syke on Suomen suosituin draamasarja, jolla on uskollinen faniyhteisö. Sarjan vahvuuksia ovat vahvat tarinat, tähtinäyttelijät ja tuotannon huippulaatu. Syke on Nelonen Median historian suurin viihdesatsaus ja uskomme, että se on jättimenestys Ruudussa ensi syksynä. Odotamme syksyä jo nyt innolla!"

Sarjalle on kertynyt vuosien myötä suuri fanijoukko, joka on odottanut tietoa sarjan jatkumisesta jo pitkään. Syke on erittäin suosittu myös somessa ja Facebookissa sillä on yli 50.000 seuraajaa.

Sykkeen vastaava tuottaja ja showrunner Petja Peltomaa on iloinen, että sarja saa jatkoa: ”Sarjalla on valtavasti faneja, jotka kyselevät meiltä viikoittain, että tuleehan Sykettä lisää. On ihanaa, että voimme vihdoin vastata heille myönteisesti: kyllä, sarja jatkuu!"

"Käsikirjoitustyö on jo pitkällä, ja tällä kertaa käsikirjoitusryhmässä on mukana peräti kolme lääkäriä – uskottavuudesta pidetään vähintään yhtä hyvää huolta kuin ennenkin", Peltomaa lupaa.

Sykkeen tapahtumat sijoittuvat suurkaupungin keskussairaalan traumaosastolle, jossa hoidetaan akuuteimmat potilastapaukset. Sykkeen uudella kaudella jatkavat suositut, sarjasta jo aiemmin tutut hoitajat ja lääkärit, joiden värikästä arkea sairaalassa seurataan. Sarjan keskiössä ovat tutut neljä sairaanhoitajaa: Iiris (Iina Kuustonen), Johanna (Leena Pöysti), Marleena (Tiina Lymi) ja Lenita (Lena Meriläinen). Sarjassa jatkavat myös hurmaava sydänkirurgi Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen) ja yleiskirurgi Holopainen (Jarkko Niemi).

Sykkeen uusi kausi tekee aikahyppäyksen reilun kahden vuoden päähän siitä, mihin edellisellä kaudella jäätiin, ja kerronta laajenee nyt myös seuraamaan koko traumaosaston henkilökuntaa. Heidän joukostaan löytyy niin tuore lähihoitaja kuin ensihoitajaharjoittelijakin sekä kaksi uutta sairaanhoitajaa, joista toinen painii kulttuurisen taustansa ja toinen herkän tunnepuolensa kanssa. Sarjan potilastarinat ovat taattua Sykettä: jännittäviä ja koskettavia hetkiä traumapolin hektisessä arjessa.