Media ja bloggaajat, tervetuloa PR & Press -saitille!

 

Pressisaitiltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat uusimmat tiedotteet. Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmasta kertovan uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvaajan nimi (tai Nelonen Media).

Alta löydät tiedotteet aikajärjestyksessä sekä muita tärkeitä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi
12.2.2016 klo 11:30

Hei tv-toimittajat! Tähän päivitetään lähitulevaisuutta koskevat ohjelmamuutokset (jotka hankaloittavat lehtien painoaikatuluja).
Lisätiedot: tiedotus@nelonenmedia.fi
********

HEINÄKUU

Hero

Sunnuntai 2.7.

Kummisetä –elokuvan perään klo 0:30 lisätty Australian rajalla –jakso 

 

KESÄKUU

Nelonen

Lauantai 24.6.

Klo 09.00 esitetään Elokuva: Toy Story – Leluelämää (15117711).

Poistettu Elokuva: Sintit sopassa (15106769, Sea Level aka SeeFood).

 

Sunnuntai 25.6.

Klo 13.45 esitetään Elokuva: Up - kohti korkeuksia (15117713).

Poistettu Elokuva: FC Venus (15020597).

Klo 15.45 esitetään Elokuva: Räyhä-Ralf (15117702, Wreck-It Ralph).

Poistettu Elokuva: Pokémon Heroes: Latios & Latias (15132342, Pokémon Heroes).

 

HERO:

ke 21.6. klo 2:30 Tanssi haudoilla – paikalta poistettu Made in Chelsean pikauusinta

to 22.6. klo 2:30 Nightcrawler – paikalta poistettu Made in Chelsean pikauusinta

pe 23.6. klo 2:30 Teinikytät

la 24.6. klo 2:30 Lohikäärmeen vuosi

su 25.6. klo 3:15 Mighty Quinn

ti 27.6. klo 2:30 Mafian otteessa – paikalta poistettu Made in Chelsean pikauusinta

ke 28.6. klo 3:20  Imaginaerum aka Imaginaerum by Nightwish

to 29.6. klo 3:20 The GiverMade in Chelsean pikauusinta siirtyi perjantaiyöhön

 

Lisäksi sunnuntaille 25.6. tehty muutoksia seuraavasti;

klo 8.30 Toy Story

klo 10:05 Monsterit Oy - aiemmin Villit tunteet

klo 11:40 Paavo Pesusieni kuivalla maalla - aiemmin Kolme miestä ja baby

Hottikset 2.0: Suomen kuumimmassa kimppakämpässä asuvat Amanda Harkimo, Bile-Dani, Pihtari-Jaakko ja neljä muuta!

6.6.2016 klo 11:00

Viime syksyn puhutuin tv-uutuus Hottikset tulee taas, nyt upeampana kuin koskaan aiemmin! Nämä sinkut ovat aivan liian täydellisiä, joten kuka tahansa hattuteline ei todellakaan kelpaa deittikumppaniksi. Kaikkien haastatelut löydät Ruudusta!

Hottikset on tänä vuonna 2.0! Seitsemän kuumaa sinkkua viettää villin kesän yhteisessä kimppakämpässä Helsingin ydinkeskustassa. Hulppeasta Hottiskämpästä ei puutu ainakaan ääntä, draamaa, pullistelevia lihaksia tai irtoripsiä kun Dani, Juha, Amanda, Julia, Jaakko, Ville ja Ada asettuvat taloksi ja alkavat elää normaalia nuorten ja hyvännäköiten citysinkkujen elämää.

Tällä kaudella Hottikset valloittavat pääkaupungin yöelämän yhdessä, deittailevat ja jakavat keskenään sinkkuelämän ilot ja surut. Mutta malttavatko kaikki pitää näppinsä erossa omista kämppiksistään?

Tälläkin kertaa Hottiksissa on mukana mielenkiintoinen galleria persoonia. Hottiskämppään muuttavat mm. viime kaudelta tutut Daniel "Bile-Dani" Lehtonen sekä aina sanavalmis Juha Immonen. Mukana on myös monissa tosi-tv-formaateissa marinoitu julkkiskaunotar Amanda Harkimo.

Kaikkien Hottisten esittelyt voit lukea alta. Ja koska kyseessä on uudistuksia täynnä oleva kausi, saattaa ohjelmassa tulla eteen yllätyksiä matkan varrellakin.

Hottikset 2.0 alkaa syyskuussa Nelosella!

 

Amanda Harkimo etsii Hottiksista pitkää ja komeaa miestä: ”Saa olla ammattiurheilija, ei saa tienata vähemmän kuin minä"

Amanda Harkimo on tuttu nimi jokaiselle, joka on viime vuosina seurannut kotimaisia tosi-tv-sarjoja tai lukenut viihdepalstoja. 25-vuotias kaunotar on herättänyt huomiota muun muassa suutelemalla Matti Nykästä, voittamalla Viidakon tähtöset -kilvan ja hankkimalla voittorahoilla silikonit sekä soittamalla levyjä Jokereiden matseissa.
Viime syksynä Amanda oli mukana Ruotsin Paratiisihotellissa, jossa kaunottaren ahkerat petipuuhat päätyivät uutisiin.
Amanda tunnetaan myös nimekkäästä suvustaan. Hänen setänsä on kansanedustaja ja liikemies Hjallis Harkimo.

Amanda on viihtynyt sinkkuna nyt 2,5 vuotta. Hänet sytyttää itsevarma, pitkä ja komea mies.
"Saa olla vaikka ammattiurheilija. Mä en halua, että mun mies tienaa vähemmän kun minä. Pitää olla menevä, eikä saa olla lyhyt pikkupoika".

Amanda ei kadu, että hyppäsi Paratiisihotellissa sänkypuuhiin kameroiden edessä. Hänen mielestään seksi on asia, jota kaikkien tulisi harrastaa. Mieheltä hän kaipaakin petipuuhissa eritoten taitoa.

Hottis-talossakaan Amanda ei aio pitää kynttiläänsä vakan alla, mikäli tunne ja tilanne ovat kohdillaan.
Lienee itsestäänselvää, että Amanda tulee pistämään Hottiksissa miesten päät pyörälle.

 

Pihtari-Jaakko iskee naisia, mutta ei anna:"P*llua saa aina, mutta miehen pihtaaminen on tabu"

Tämä nokialaismies lämmittää saunan, mutta hyppää vain harvoin löylyihin. 25-vuotias Jaakko on nimittäin kehittänyt taktiikan, jossa hän iskee naisen, vie tämän sänkyyn, mutta pistää jarrut pohjaan siinä vaiheessa kun housut pitäisi riisua pois.
Hän onkin saanut kavereiltaan lempinimen Pihtari-Jaakko, ja hän kantaa nimeä ylpeydellä.
Jaakon mukaan "p*llua saa aina", joten naisen voi helposti viedä baarista kotiin ja antaa ymmärtää, mutta hetken tullen Jaakko kääntääkin vain kylkeä ja alkaa nukkua.

Jaakko kiertää etenkin kesäisin ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa Nosto Crew -nimisen kaveriporukkansa kanssa. Porukassa biletetään ja kaadetaan naisia. On kaveriporukan kesken tullut eteen mahdollisuuksia kimppakivallekin.

Nokialla koko ikänsä asunut Jaakko arvostaa naisessa erityisesti silikonirintoja sekä ahkeralla kyykkäämisellä saavutettuja pakaroita. Omasta kropastaan Jaakko pitää huolta kuntosalilla ja mies onkin kuin kreikkalainen patsas.
Jaakon villien sinkkuaikojen varrelle on mahtunut monta erikoista seksikokemusta, joilla hän viihdyttää mielellään porukkaa. Bileissä Jaakon tunnistaa hänen tavaramerkikseen muodostuneesta hevosenpäänaamiosta.
Mies onkin päättänyt, että seuraava haaste on kellistää nainen sänkyyn hevosnaamion kanssa.
Päätös Hottiksiin hakemisesta syntyi krapulaisena aamuna kaverin kannustuksesta.

 

Hottis-Juhan miehellä täytyy olla lompakko kunnossa: "Mua voi hemmotella matkoilla, koruilla, merkkivaatteilla ja luksuksella"

29-vuotias Juha on Helsingin kuumin homomies! Juha on tuttu myös Hottisten ensimmäiseltä kaudelta, jossa hän ihastutti sanavalmiudellaan ja rempseällä asenteellaan. Tämä mies ei jää sanattomaksi! Juha arvostaa miehessä itsevarmuutta ja paksua lompakkoa. Juha nauttii hemmottelusta, joten tie Juhan sydämeen käy pienten lahjojen kautta.
"Mies voisi hemmotella mua pienillä reissuilla, lahjoilla, koruilla, merkkivaatteilla. Luksuksella", Juha luettelee.

Juha on puhunut aina avoimesti hänelle tehdyistä kauneusoperaatioista ja kannustaakin kaikkia kokeilemaan esimerkiksi botox-pistoksia, mikäli otsassa on ryppyjä.
Juha onkin muuttunut hieman sitten viime syksyn. Hiuksissa on lisää pituutta pidennyksien ansiosta, kasvoja on muokattu mesolangoilla ja botox-pistoksilla ja vyötäröltäkin on karissut useampi kilo.

Juhan ihannemies ei ole ainakaan mikään "vömmelö". Mies ei nimittäin saa olla hissukka, vätys, liian kalpea, luiseva tai punahiuksinen. Ei siis mikään "vömmelö".

Hottis-kämppään temperamenttinen Juha astelee aavistellen, ettei yhteiselo kuuden muun kanssa tule sujumaan ongelmitta.

 

Hottis-Juliasta liikkuu villejä huhuja Oulussa: "Väittävät, että olisin ottanut portsarilta suihin päästäkseni sisään"

Julia on 20-vuotias rempseä oululainen, joka valmistuu pian ensihoitajaksi. Sanavalmis Julia ei taatusti jää seinäruusuksi Hottis-kämpässä. Hän arvelee suorapuheisuutensa tuottavan jonkin verran ongelmia kimppakämpässä, mutta toivoo kuittaavansa ihmiset lopulta puolelleen leppoisalla Oulun-murteellaan.

Bilettämisestä tykkäävä nainen on tuttu näky Oulun yöelämässä, jossa hänestä liikkuu naisen itsensä mukaan runsaasti perättömiä huhuja.
"Jotkut väittävät, että olisin ottanut erään ravintolan portsarilta suihin päästäkseni sisään", Julia päivittelee. 

Julia arvostaa itsevarmaa miestä, joka ottaa naisensa silloin kun haluaa. Liian raju ei kuitenkaan saa olla, vaan hellyydellekin pitää olla paikkansa.
"Ei nyt aina tartte olla sellaista rajua meininkiä. Pitää myös näyttää, että välittää ja olla myös hellä. Luottamus on tärkeintä, että kettu ei käy kaikkien koloissa".

Omassa kropassaan Julia pitää erityisesti takapuolesta, vaikka voisi omien sanojensa mukaan sitä hieman lisää treenatakin. Ja sitten on toki myös kauniit silmät, joita korostavat pitkät mustat tekoripset.

"Saan paljon kehuja silmistäni. Niistä mie tykkään. Ja tykkään myös mun takapuolesta. Se on hyvä."

 

Hottis-Adan pulma: Ovatko dinosaurukset satuolentoja, onko lohikäärmeitä ollut olemassa? − "Kalat ja linnut menee mulla sekaisin"

21-vuotias Ada on papintytär Jyväskylästä. Nuori nainen kuvailee olevansa toisinaan hieman blondi. Esimerkiksi kerran Adalle ja hänen ystävälleen tuli ylitsepääsemätön ongelma siitä, ovatko dinosaurukset satuolentoja ja ovatko lohikäärmeet kuolleet sukupuuttoon. Oikea vastaus pähkinään piti lopulta etsiä Wikipediasta. Ongelmia tuottavat myös kalat ja linnut, jotka naisella menevät helposti sekaisin.

Ada on viihtynyt pitkään sinkkuna ja nyt vaaleaverikkö haaveileekin ensimmäisistä oikeista treffeistä. Sellaisilla hän ei nimittäin vielä ole koskaan ollut.

Merkonomiksi valmistunut Ada on seurustellut viimeksi kolme vuotta sitten, joten naisella onkin taustalla melko pitkä putki sinkkuna. Se ei ole vauhdikasta ja bilettämisestä nauttivaa neitoa haitannut. Bileissä muutaman drinkin jälkeen Adan löytää mitä todennäköisimmin joko räsypokkapöydästä tai karaokemikin varresta.

Miehet kehuvat usein iloisen naisen hymyä, ja Ada nimeääkin herttaisen hymyn parhaimmaksi valttikortikseen. Ada on usein tasainen ja rauhallinen luonne, joka ei turhaan pidä itsestään ääntä. Erikoistaidokseen hän kuitenkin nimeää miesten iskemisen.

Hottiksista Ada toivookin löytävänsä miehen, joka veisi hänet treffeillä ravintolaan syömään. 

Mutta mitähän Adan pappina työskentelevä äiti sanoi tyttärensä lähtemisestä Hottiksiin?

Hottis-Ville hurmaa naiset liiankin vaivattomasti: "Naiset ihastuu niin helposti, että pitää toppuutella"

Ville on 22-vuotias sairaanhoitajaopiskelija Turusta. Hän halusi lähteä mukaan Hottiksiin, koska haluaa hyvän syyn kutsua itseään hottikseksi. Ville kuvailee itseään aidoksi, rennoksi ja räiskyväksi luonteeksi, joka tutustuu helposti uusiin ihmisiin.

Itsetuntoa riittää ja Ville lähteekin yöelämässä hanakasti juttelemaan uusille naisille.
"Monesti siitä on ollut ongelmiakin kun on niin ulospäin suuntautunut, että naiset ihastuu niin helposti, ja pitää toppuutella, että älkää, älkää".

Uusiin ihmisiin tutustuessaan Ville tekee perinpohjaisen tarkastuksen päästä varpaisiin.
"Mä katson hiukset, kulmakarvat, hampaat, fritsut, luomet, kengät, kynnet, onko rakennekynnet, varpaat. Ihan kaiken skannaan läpi", Ville selittää.

Koska naisia on paljon, on Ville kehittänyt tutustumiseen omanlaisensa strategian.
"Jokainen nainen on kaunis asteikolla 1-10. Mun asteikko voi alkaa siitä nelosesta, ja mä en edes tutustu niihin naisiin 1-3. Se on ihan luonnollista, että sä et edes tutustu ihmisiin, jotka sua ei kiinnosta yhtään".

Ulkonäkö ei kuitenkaan ole Villelle suinkaan kaikki kaikessa.
"Luonnehan on tosi tärkeä. Hyvä luonne voi tehdä nelosen naisesta kympin".

 

Hottikset räjäytti Bile-Danin seuraelämän: "Paljon irtosuhteita. Aivan h****tisti yhden yön juttuja”

Bile-Dani ei juuri esittelyjä kaipaisi. Tämä 25-vuotias mies nousi ilmiöksi viime syksynä Hottiksista. Porvoosta äskettäin Lahteen muuttanut itsetietoinen Dani tietää mitä naiselta haluaa, eikä pelkää sanoa sitä ääneen. 
"Nainen ei saa olla läski, eikä liian fiksu, koska liian fiksut on tylsii. Ei saa vaan istuu himassa ja rapsuttaa kissaa. Sitä yhtä mirriä saa toki rapsuttaa, mutta vaan mun seurassa".
Hottiksiin osallistuminen viime vuonna on nostanut Danielin seuraelämän uusiin sfääreihin. Deittikutsuja satelee Facebookissa ja baarissa naiset suorastaan asettuvat jonoon.

Parisuhteessa tämä mies ei olekaan viihtynyt aikoihin.
"Paljon irtosuhteita. Aivan helvetisti yhden yön juttuja", mies nauraa.

Daniel on ansainnut Bile-Dani -lempinimensä rankalla juhlimisella. Hän kehuu jaksavansa bilettää vaikka aamusta aamuun, nukkua 15 minuuttia ja jatkaa taas. Joskus loppumaton viikonloppu on vienyt Dania hetken mielijohteesta toiselle puolelle Suomea kreisibailaamaan.

Dani jakaa mielellään myös salaisuutensa naisten iskemiseen.
"Näillä opeilla on kaadettu monta sataa naista. Annetaan ensin vähän kylmää, sit lämmintä, kylmää, lämmintä, kylmää ja lämmintä. Sit näytetään muna ja muija pyörtyy".

Hottis-kämpässä Danin kanssa asuu muitakin komeita miehiä, mutta Bile-Danin itsetunto ei siitä horju. Hän uskoo olevansa talon selkeä alfa ensiminuuteilta lähtien.
"Hottis-kämppä on mun kämppä. Mä oon sen paikan presidentti ja muut on Lipposia".

Lauri Tähkä: ”Ohjelmalla on monta tasoa. Ihmiset kuulevat, miten asiat menivät”

30.5.2016 klo 12:30

Lauri Tähkä on yleisön rakastama, monilla pokaaleilla palkittu muusikko ja laulaja, jonka ura on täynnä kymmeniä hittejä, kultaa, platinaa, tuplaplatinaa, nelinkertaista platinaa… Hänen keikkansa on täynnä räjähtävää energiaa, joka ei jätä ketään kylmäksi. Miehen soolouran suurimpia radiosuosikkeja ovat olleet mm. Polte, Syyskuun kyy ja Saat syttymään. Tuorein sinkku Morsian on tämän kesän ehdoton ykköshitti. Lauri Tähkä ei pelkää laulaa aidoista tunteista ja rakkaudesta.

Lauri Tähkä nostaa kädet ylös ja tuulettaa puhuessaan Vain elämää -ohjelman viidennestä kaudesta.

En lähde soitellen sotaan, olen fiiliksissä! Tämä on kiehtovaa ja tämä myös haastaa mua lauluntekijänä ja siihen, miten muut tekee lauluja. Tällä ohjelmalla on monta tasoa.”

Kuten aiempinakin vuosina, ruokapöytäkeskusteluissa nousee varmasti esiin asioita, joita suuri yleisö ei vielä tiedä. Näin uskoo Tähkäkin.

Mukava pohtia näiden artistien ja taiteilijoiden kanssa minää ja kuulla heidän tarinoitaan. Se on aika tärkeetä, että mä saan kertoa ja he saavat kertoa. Ihmiset kuulevat, miten asiat oikein menivät."

Mitä Vain elämää merkitsee Tähkälle?

Kun uusi peruna nostetaan maasta ja ensikerran maistat sitä talven jälkeen, se on kuin kultaa kädellä, sellainen on mulle Vain elämää.”

Klikkaa nimeä, niin löydät jokaisen BION ja videohaastattelun!
(Videoita voi embeddata / upottaa verkkosaiteille ja blogeihin täältä)

Anna Puu

Chisu

Hector

Lauri Tähkä

Mikael Gabriel

Mikko Kuustonen

Suvi Teräsniska

Anna Puu: "Hienointa tulee olemaan se hetki, kun Hector tulkitsee jonkun mun biisin"

30.5.2016 klo 12:15

Anna Puun ura alkoi vuoden 2008 Idolsista, jossa Anna sijoittui toiseksi. Hänen ensimmäinen levynsä oli valtava menestys, ja samana vuonna hän sai myös ensimmäiset neljä Emmaansa. Albumilta muistetaan erityisesti C’est la vie sekä Kaunis päivä. Musiikillisesti lahjakkaan naisen ammatillinen kunnianhimo kasvoi, ja lopulta hän uskaltautui kirjoittamaan itse kappaleita. Kohta vapaita tai Ota minut tällaisena kuin oon ovat mainioita esimerkkejä hänen ikiomista sanoituksistaan. Anna Puu on yksi kotimaisen musiikin ykkösnimistä.

Kun Hector tulkitsee Anna Puun tuotantoa, luvassa on kyyneliä. Anna herkistyy tilanteesta jo ennen kuin ohjelmaa on kuvattu.

Mulle varmasti kaikkein hienointa tässä Vain elämää -kaudessa tulee olemaan se hetki, kun Hector tulkitsee jonkun mun biisin”, Anna Puu tunnustaa ja on pitkään hiljaa. 

Annan mielestä Vain elämää on täydellinen ohjelma muusikoille.

Se on se, missä me päästään kertomaan meidän biisien tarinoita. Ja me saadaan muovata toisten tekemiä kappaleita oman mielemme mukaan. Olla kuin lapsi karkkikaupassa – mitähän mä keksisin tähän! Se, kuka laulaa mitäkin, on vielä yllätys kaikille,  Sehän on nerokasta, sekä paikalla oleville että katsojille. Kaikki, mikä meistä välittyy, välittyy myös katsojalle.”

Klikkaa nimeä, niin löydät jokaisen BION ja videohaastattelun!
(Videoita voi embeddata / upottaa verkkosaiteille ja blogeihin täältä)

Anna Puu

Chisu

Hector

Lauri Tähkä

Mikael Gabriel

Mikko Kuustonen

Suvi Teräsniska

Mikael Gabriel: "Uusia näkökulmia musiikkiin, ja elämään ylipäätään!"

30.5.2016 klo 12:15

Mikael Gabriel on menestynyt rap-artisti ja lauluntekijä. Hänen persoonansa herättää mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan. MG ammentaa tarinat lauluihinsa omasta elämästä, ja monet niistä kertovatkin hänen särkyneestä ja rajusta nuoruudesta. Kappaleillaan Kipua, Älä herätä mua unesta ja Viimeisen kerran ovat muutamia esimerkkejä tämän nuoren artistin tavasta olla nuorten äänitorvi. Mikael Gabrielin suosio on häikäisevää, hänen viimeisintä albumia Versus, striimattiin yli 10 miljoonaa kertaa ennen virallisen albumin julkaisua.

Mikael Gabriel on Vain elämää -artisteista nuorin. Hänen debyyttialbuminsa ilmestyi 2009. Mikluksikin kutsuttu mies odottaa Vain elämältä paljon.

Jännittää, mutta uskon, että tästä tulee uusia kivoja kavereita kollegoista ja uusia tuttuja, ja varmasti uusia näkökulmia niin musiikkiin kuin elämään ylipäätään”, Mikael Gabriel puntaroi.

Varmaan tulee olemaan yksi elämän siisteimpiä kokemuksia. Innolla venaan.”

Jokainen Vain elämää -tähti sai heittää kameralle ennakkotunnelmien lisäksi oman mainoslauseensa Vain elämää -ohjelmasta. Räppäri lähti heti riimittelyn tielle.

Sä saatat olla vaan selällään, kun telkkarista tulee Vain elämää!”

Klikkaa nimeä, niin löydät jokaisen BION ja videohaastattelun!
(Videoita voi embeddata / upottaa verkkosaiteille ja blogeihin täältä)

Anna Puu

Chisu

Hector

Lauri Tähkä

Mikael Gabriel

Mikko Kuustonen

Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniska: "Syteen tai saveen – lähden haastamaan itseäni!"

30.5.2016 klo 12:15

Suvi Teräsniska, nuori nainen pohjoisesta, tuli ja mullisti koko Suomen iskelmägenren. Hänen tapansa tulkita musiikkia on koskettanut ihmisiä niin perinteisen iskelmän kuin popinkin puolelta. Hittejä vuosien varrelta ovat mm. Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Pahalta piilossa ja Uusi aamunkoi. Suvin kaikki albumit ovat olleet todellisia myyntimenestyksiä. Hän on huima esimerkki, mitä tapahtuu kun valtava lahjakkuus, herkkyys ja tahdonvoima yhdistyvät. Tästä todisteena on kuusi platinalevyä, uskolliset fanit ja yli 1000 keikkaa ympäri Suomen.

Suvi Teräsniska lähti ohjelmaan yksi kirkas tavoite mielessään.  

Syteen tai saveen – lähden haastamaan itseäni monella tapaa, musiikillisesti ja henkilönä”, Suvi sanoo.

Hän on seurannut Vain elämää -ohjelman aikaisempia kausia, ja odotukset ovat korkealla.

Ei voi tietää, mitä kaikkea sellainen viikko tuo tullessaan: mitä kaikkea päätöntä ja hullua ja ihanaa, kuinka paljon itketään ja nauretaan. Odotan sitä tosi innolla!”

Klikkaa nimeä, niin löydät jokaisen BION ja videohaastattelun!
(Videoita voi embeddata / upottaa verkkosaiteille ja blogeihin täältä)

Anna Puu

Chisu

Hector

Lauri Tähkä

Mikael Gabriel

Mikko Kuustonen

Suvi Teräsniska