Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Traumapoli joutuu hyökkäyksen kohteeksi – Syke-elokuva: Hätätila saa ensi-iltansa 29.1.

9.12.2020 klo 09:05

Syke-elokuva: Hätätila saapuu elokuvateattereihin kautta maan 29. tammikuuta! Elokuvan pääosissa nähdään Iina Kuustonen ja Riku Nieminen ja mukana on monta fanien rakastamaa Syke-hahmoa. Traumapolin kaappauksesta kertovan trillerin traileri on nyt julkaistu.

Elokuvan alussa Iiris (Iina Kuustonen) yrittää toipua vaikeasta erostaan Artturiin (Juha-Tapio Arola) ja tapaa yllättäen kiinnostavan ja lohdutusta tarjoavan Antonin (Riku Nieminen). Suhde ei kuitenkaan pääse etenemään alkua pidemmälle, sillä Iiriksen poika Niilo (Noa Tola) sairastuu yhtäkkiä.

Niilo tarvitsisi vain pienen operaation, mutta pojan päästyä leikkaussaliin sairaala joutuu verkkohyökkäyksen kohteeksi. Sähköt katkeavat, hengityskoneet pysähtyvät ja pääsy potilastietoihin on estetty. Hoitajien on priorisoitava kenen henki on arvokkain. Käynnistyy trilleri, jossa juostaan aikaa ja mahdottomaksi käyviä olosuhteita vastaan.  

"Oli hienoa päästä näytteemään tämä hurja tarina ja palata Iiriksen rooliin kahden vuoden tauon jälkeen. Hahmoni viedään äärirajoilleen ja hän joutuu vastakkain pahimman pelkonsa kanssa. Rakastin tämän elokuvan tuomaa haastetta", kertoo pääroolissa nähtävä Iina Kuustonen. 

Kuustosen lisäksi elokuvassa nähdään muutkin Sykkeen alkuperäisen hoitajanelikon jäsenet. Johannan roolissa Leena Pöysti, Lenitana Lena Meriläinen ja Marleenan roolissa Tiina Lymi, joka piipahtaa elokuvassa yllättävällä tavalla.

Mukana on lisäksi monta tuttua Syke-hahmoa: Holopainen (Jarkko Niemi), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Nikke (Janne Saarinen), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash). Syke-elokuvassa nähdään myös mm. Martti Suosalo, Vera Kiiskinen ja Ernest Lawson.

"Halusimme tehdä Syke-sarjasta elokuvan, koska sen maailmassa ja hahmoissa on ainekset isoon elokuvaan. Vaikka tiesin odottaa siltä paljon, elokuva pääsi silti yllättämään minut. On hykerryttävää nähdä Iina Kuustonen, Jarkko Niemi ja Tiina Lymi taas traumapolilla, Hätätila on napakymppi sen jokaista osa-aluetta myöten", kertoo Nelonen Median kotimaisen elokuvan päällikkö Antti Luusuaniemi

Elokuvan ohjaa myös Syke-sarjaa ohjannut Toni Laine. Elokuvan tuottaa Yellow Film & TV ja sen on käsikirjoittanut Syke-sarjan luoja Petja Peltomaa

Mitä tapahtuu BB-talossa Down Under? Big Brother Australia alkaa Ruudussa!

30.11.2020 klo 14:01

Tänä vuonna kuvattu Big Brother Australia alkaa Ruudussa 6. joulukuuta. Sarjan 12. kaudelle on tehty merkittäviä muutoksia ja asukkailla itsellään on katsojia enemmän valtaa pelin kulkuun. 

Kyttäys jatkuu Ruudussa, kun Big Brother Australian 12. kausi starttaa heti itsenäisyyspäivänä! Kaksikymmentä toisilleen tuntematonta australialaista astelee saman katon alle taistelemaan 250 000 Australian dollarin voittopotista. Sarjaa juontaa australialainen tv-tähti Sonia Kruger.

Kauden keskiössä on pelaaminen ja asukkaiden välinen kilpailu. Asukkaat mittelevät erilaisissa haasteissa saavuttaakseen valtaa ja turvaa pelissä. Taloon valituilta asukkailta ei kilpailuviettiä puutu, mukana on muun muassa entinen AFL-pelaaja, kilpaurheilija, ammattitanssija ja myyntijohtaja. Big Brother sotkee asukkaiden juonia muuttamalla sääntöjä ja antamalla salatehtäviä. Heti kauden alkaessa taloon ensimmäisenä astunut asukas saa salatehtävän. Jos hän onnistuu, talon makuuhuoneen ovet aukeavat. Jos hän epäonnistuu, makuupaikkoja ei ole tarjolla kenellekään.

Big Brother -talo on rakennettu toisen maailmansodan aikaiseen varastoon, joka on kunnostettu lattiasta kattoon. Sydneyssä sijaitsevan rakennuksen pihamaalle on lisätty myös moderneja mukavuuksia, kuten suuri uima-allas ja terassi.

12. kausi poikkeaa edellisistä Big Brother Australian kausista huomattavasti, sillä koko kausi nauhoitettiin etukäteen ja vain finaali nähtiin suorana lähetyksenä. Asukkaat äänestivät toisiaan pois, kunnes vain kolme asukasta oli jäljellä. Heistä australialainen yleisö sai valita kauden voittajan.

Big Brotherin formaatin mukaisesti asukkailla ei ole mitään yhteyttä ulkomaailmaan. Tähän tehtiin kuitenkin yksi poikkeus 12. kaudella, sillä koronavirustartunnat alkoivat levitä Australiassa kuvausten aikana. Asukkaille kerrottiin tilanteesta ja pelin etenemiseen tehtiin loppukaudesta muutoksia. 12. kauden finaali esitettiin Australiassa heinäkuussa 2020. 

Big Brother Australian 12. kausi alkaa Ruudussa 6.12. klo 06.00. Ohjelmaan ilmestyy kaksi uutta jaksoa joka sunnuntai.

Joel on uusi Big Brother Suomi -voittaja!

29.11.2020 klo 23:28

Big Brother Suomi huipentui sunnuntai-iltana suoraan finaalilähetykseen, jossa kruunattiin koko 12 viikkoa kestäneen kilpailun voittaja.

Jälleen valtavaksi tv-ilmiöksi nousseen Big Brother Suomi -ohjelman voittajaksi kruunattiin 25-vuotias jyväskyläläinen viherrakentaja Joel. 

12 viikkoa kestänyt BB-kausi huipentui sunnuntai-iltana suoraan finaalilähetykseen, jossa yleisö äänesti kauden suurimman voittajan neljästä finaali-iltaan asti selvinneestä asukkaasta. Kilpailun voittanut Joel nappasi tittelin lisäksi itselleen 30 000 euron voittopotin.

Kisassa toiseksi tuli 21-vuotias vantaalainen Kristiina. Kärkikaksikon äänet jakautuivat loppukirin jälkeen 66,2 prosenttia Joelille ja 33,8 prosenttia Kristiinalle.

Finaalipäivään olivat kärkikaksikon lisäksi selviytyneet neljänneksi tullut Paula sekä kolmanneksi tullut Arttu.
Finaaliviikolle selvisi yhteensä kuusi asukasta, mutta heistä Julia häädettiin asukkaiden täydeksi yllätykseksi jo perjantaina ja Olli-Pekka lauantaina.

Muiden finalistien häätöjen jälkeen Joel ja Kristiina jäivät hämmentyneinä ja epäuskoisina kahdestaan tyhjään taloon.

"No huh huh, sinä ja minä. Nyt on sairaat setit", Joel tokaisi Kristiinalle tyhjässä talossa.

Lopulta juontajat Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen noutivat kärkikaksikon studioon, jossa lopullinen voittaja julkistettiin.

Joel tuli kauden aikana tunnetuksia rauhallisena ja leppoisana miehenä, joka ei viihtynyt talossa toisinaan vallinneessa älämölössä, vaan tutkaili tapahtumia rauhallisemmin etäältä ja laukoi nasevia kommentteja. Etenkin Artun ja Kristiinan kanssa ystävystynyt Joel koki talossa myös pienoisen suhdedraaman Sasan kanssa. Joelin ansiosta BB-fanit pääsivät nauttimaan myös suoranaiseksi somehitiksi nousseesta Lievestuoreen salsa -kappaleesta.

BB-finaali kuvattiin poikkeusjärjestelyin. Kauppakeskus REDIssä sijaitsevassa studiossa oli paikalla vain kaudella aiemmin pudonneita asukkaita. Finalistien läheiset olivat lähetyksessä mukana etäyhteydellä. Näky oli pysäyttävä 12 viikkoa täyseristyksessä olleille asukkaille, joilla ei luonnollisesti ollut mitään tietoa uusista rajoituksista.

Big Brother Suomi on ollut syksyn suuri menestyjä ja isoin tv-ilmiö. Ohjelma on tavoittanut Ruudussa ja TV:ssä yhteensä lähes 3 miljoonaa suomalaista, eli käsittämättömät 56 prosenttia koko maan väestöstä. Pelkästään Ruudussa BB-sisältöjä, eli jaksoja, 24/7-stremeja ja klippejä on startattu noin 39 miljoonaa kertaa.
 

Lisää Big Brother -uutisia löydät TÄÄLTÄ.

Voit lukea BB:n syksyn luvuista lisää TÄÄLTÄ

Emma Gaala ja Kultainen Venla siirtyvät myöhemmäksi – Suomen suurimmat gaalat nähdään suorana Nelosella

25.11.2020 klo 11:00

Suomen suurimmat ja kiinnostavimmat gaalat nähdään myös ensi vuonna suorina lähetyksinä Nelosella ja Ruudussa.
Koronapandemian vuoksi sekä musiikkialan parhaimmistoa juhlistava Emma Gaala että TV-alan vuoden huippuja palkitseva Kultainen Venla -gaala siirtyvät perinteisestä alkuvuodesta myöhemmälle kevääseen.

Vuoden 2020 paras kotimainen musiikki ja tekijät palkitaan Emma Gaalassa Hartwall Arenalla perjantaina 14.5.2021. Tapahtumassa on tuttuun tapaan lupa odottaa yllättäviä ja näyttäviä musiikkiesityksiä ja ainutlaatuisia artistiyhteistöitä. Gaalan upea artistikattaus julkistetaan myöhemmin. Kategoriat ovat pääosin ennallaan, uusina mukana ovat Vuoden striimatuin ulkomainen biisi sekä Vuoden artisti, joka korvaa aiemmin olleet Vuoden naisartisti ja Vuoden miesartisti -sarjat.

Emma Gaalan lipunmyynti alkaa perjantaina 27.11., ja Gaalassa ehdokkaana olevat artistit julkistetaan 21.1.2021. Tapahtuma järjestetään erikoisjärjestelyin ja viranomaisohjeistuksia noudattaen. Arenan yleisökapasiteetti on rajoitettu ja katsomolohkoittain paikalle otetaan maksimissaan puolet areenan normaalikapasiteetista, jotta turvavälit säilyvät. Lisätiedot ja ohjeet turvalliseen Emma Gaalaan www.ticketmaster.fi/emmagaala

Vuoden 2020 parhaat televisio-ohjelmat ja tekijät puolestaan palkitaan Kultainen Venla -gaalassa, joka niin ikään nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä. Gaalan tarkempi päivä ja tapahtumapaikka sekä ehdokkaat julkistetaan myöhemmin.

Emma Gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa 14.5.2021 klo 19:00.
Kultainen Venla -gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

Qello Concerts tuo maailman kovimmat konsertit olohuoneeseesi!

24.11.2020 klo 13:52

Ruudun uusi lisäpalvelu Qello Concerts tarjoaa eturivin paikan maailmantähtien konsertteihin. Laajasta valikoimasta löytyy keikkataltiointeja ja dokkareita eri vuosikymmeniltä aina hip hopista poppiin ja rockista metalliin. Artistikattaus tarjoilee mm. Madonnan, Bruce Springsteenin, Slipknotin, Duran Duranin, B.B. Kingin, Wu-Tang Clanin ja Musen keikkaelämyksiä turvallisesti kotisohvalle.

Radio Rock on valikoinut omat suosikkinsa Qellon valikoimista ja niillä pääsee loistavasti alkuun keikka-arkiston läpikäynnissä. 

Qello Concerts -lisäpalvelu maksaa 4 €/kk ja vaatii Ruutu+-tilauksen.

Tutustu Qelloon Ruudussa.

Nelonen Median kevään 2021 tv-ohjelmisto on nyt julki!

25.11.2020 klo 11:30

Nelonen Median kanavilla nähdään ensi kevään aikana monipuolinen kattaus uutuuksia ja vanhoja suosikkeja. 

Rakastettu The Voice of Finland viettää 10. juhlakauttaan, jonka kunniaksi punaisissa tuoleissa nähdään uutena tähtivalmentajana Maija Vilkkumaa. Lisäksi varsinaisen laulukisan rinnalla kulkee Ruudussa alkava The Voice of Finland: Comeback Stage, jonka tähtivalmentajana toimii Pyhimys.
Huippu-urheilijat ottavat toisistaan mittaa Mestareiden mestari -sarjassa, ja kutkuttavia kilpailuja on tiedossa myös niin Selviytyjät Suomessa kuin Farmi Suomessakin.
Jaajo laittaa kilpailijat koville Diilissä ja heti vuoden alussa alkaa uusi draamakomedia Kevyttä yläpilveä, jossa nurmijärveläisperheen pellolla kasvatellaan muutakin kuin rikkaruohoja.

Nelonen Media on myös uudistanut ja yhtenäistänyt ilmettään, jonka myötä kaikkien kanavien logot ovat uudistuneet! Lataa uudet logot käyttöösi täältä: LINKKI

Tutustu alla koko Nelonen Median kevään 2021 monipuoliseen tv-ohjelmistoon!
 

The Voice of Finland juhlii 10. kauttaan – Comeback Stagella Pyhimys valmentaa ja nostaa pudonneita kilpailijoita takaisin kisaan

 

The Voice of Finland valloittaa kotikatsomot jälleen keväällä. TVOF viettää 10. juhlakauttaan, ja näitä juhlia ei kannata jättää väliin!

Uudella TVOF-kaudella punaiseen tuoliin istuu uusi tähtivalmentaja, kun huippuartisti Maija Vilkkumaa ryhtyy etsimään parhaita laulajia mukaan omaan tiimiinsä. Kisa tähtivalmantajien kesken tulee olemaan armoton, sillä laulajista käyvät taistelua myös edellisiltä kausilta tutut tähtivalmentajat: Redrama, Juha Tapio sekä tuplatuolilaiset Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen.

Eikä tässä vielä kaikki! Ruudussa alkaa samaan aikaan uutuussarja The Voice of Finland: Comeback Stage, jonka tähtivalmentajana toimii Pyhimys. Pyhimys pelastaa TVOFin 10. kaudelta pudonneita kilpailijoita mukaan omaan tiimiinsä. The Voice of Finlandin tähtivalmentajien tavoin myös Pyhimys valmentaa valitsemiaan kilpailijoita, joista kaksi pääsee lopulta esiintymään liveyleisön eteen, ja kisaamaan mahdollisesti vielä koko The Voice of Finlandin 10. kauden voitosta!

The Voice of Finlandin juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

The Voice of Finlandin 10. tuotantokausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 22.1.2021 klo 20.
The Voice of Finland: Comeback Stage alkaa Ruudussa 22.1.2021.

 

Huippu-urheilijat taistelevat vielä kerran voitosta ja kunniasta – tällä kertaa yhdessä

 

Kaksitoista uransa päättänyttä huippu-urheilijaa palaa vielä kerran kilpakentille rajussa ja vauhdikkaassa sarjassa Mestareiden mestari, jonka kohdalla kulunut fraasi verta, hikeä ja kyyneleitä pitää kerrankin paikkansa. Formaatti on nousssut suursuosioon mm. Ruotsissa, jossa ohjelmaa on tehty jo 12 kautta.
 
Mestareiden mestarissa tunnetut suomalaiset urheilijatähdet kamppailevat joukkueina. Mukana on neljä joukkueellista taistelutahtoisia urheilijapersoonia, joiden ikähaitari on yli viisikymppisestä alle kolmekymppiseen. Toisilla uran huippuhetkistä on jo vuosikymmeniä, toiset ovat olleet tositoimissa vielä aivan viime aikoina.
 
Ohjelman neljä joukkuetta ovat: Yleisurheilujoukkue, Jääjoukkue, Kamppailujoukkue ja Suksijoukkue. Mukana olevat urheilijat julkistetaan alkuvuodesta.

Ahvenanmaan upeissa maisemissa kuvatun sarjan juontaa Heikki Paasonen. Konkarijuontaja vaikuttui erityisesti siitä, miten tinkimättömällä asenteella urheilijat olivat lähteneet mukaan.
"Kilpailijat syttyivät erityisesti siitä, että kyseessä oli joukkuekisa. Asenne oli uskomaton ja suoritusten perusteella tyypit eivät todellakaan olleet mitään entisiä urheilijoita vaan edelleen superammattilaisia."

Joukkuekisan ansiosta kaikki kaksitoista urheilijaa pysyvät mittelössä mukana pitkälti yli sarjan puolivälin. Sen jälkeen he putoavat tiimi kerrallaan, kunnes ohjelman finaalissa voittajajoukkueen kolme jäsentä taistelevat keskenään siitä, kuka heistä on mestareiden mestari.

Tiukkojen kisojen välissä urheilijat viettävät yhdessä vapaa-aikaa. He oppivat tuntemaan toisensa aivan uudella tavalla varsinkin kokoontuessaan muistelemaan kukin vuorollaan uransa ikimuistoisimpia hetkiä.

Mestareiden mestari alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

Selviytyjät kohtaavat villin pohjolan – riesana kylmyys, kyyt, karhut ja loputon hyttysten ininä...

 

Selviytyjät Suomi saa jatkoa, mutta tällä kertaa kaikki on toisin! Maailman suurin seikkailureality toteutetaan nyt pohjoisen uljaissa maisemissa.

Uudella Selviytyjät Suomi -kaudella mikään ei tule olemaan helppoa! Henkisen paineen ja fyysisten kilpailujen ohella, sää tarjoilee yhden suurimmista haasteista - kylmät yöt sekä luihin ja ytimiin tunkeutuva kosteus ei jätä kilpailijoita hetkeksikään rauhaan. Saarien vaarallisimmat eläimet ovat marjojen perässä vierailevat karhut ja kivikoiden kyykäärmeet, mutta kilpailijoiden suurimpana riesana tulevat olemaan sinnikkäät ja tauotta inisevät hyttysparvet.

Nämä kuusitoista rohkeaa julkkista ovat valmiita kohtaamaan elämänsä seikkailun ja taistelemaa 30 000 euron voittopotista: hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso "Herbalisti" Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, valmentaja ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Uusi Selviytyjät Suomi -kausi tulee olemaan kilpailijoille henkisesti ja fyysisesti edellisiä kausia rankempi kokemus. Tropiikissa tunnelmaa kohottivat huonoinakin päivinä kirkas aurinko, lämpö ja turkoosina kimmeltävä meri. Tällä kertaa voitontahto ja motivaatio on löydyttävä kilpailijasta itsestään. Vapaamatkustajat ja lomailijat karsiutuvat armottomasti joukosta, ja viimeisenä jäljelle jää todellinen Selviytyjä!

Selviytyjät Suomen juontaa Juuso Mäkilähde.

Selviytyjät Suomi Extrassa Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen johdolla ruoditaan viikon jakson tapahtumat. Extrassa kuullaan aina myös pudonneen kisaajan tuoreet näkemykset, spekulointia unohtamatta!

Selviytyjät Suomi ja Selviytyjät Suomi Extra alkavat Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

 

Jaajo Linnonmaa astuu legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin – kuka saa potkut?

Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa astuu legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin!

Vauhdikkaassa kilpailussa tarjolla on siis unelmien työ Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin kehitysjohtajana!

"Mulla on tällä hetkellä viisi yritystä ja muutama pöytälaatikossa odottamassa tekijää. Kaikki yritykseni ovat hyvin eri aloilta, ja kun siihen lisätään vielä mediakanavani, niin aika leveällä skaalalla pitäisi tähän tehtävään haettavalta henkilöltä löytyä kiinnostusta ja osaamista", Linnonmaa arvioi.

Ohjelmassa Jaajon neuvonantajina toimivat hänen pitkäaikainen yhtiökumppaninsa Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström.

Kaikkien aikojen viihdyttävimpään työhaastatteluun osallistuu 14 persoonallista kandidaattia. Heidän taustansa vaihtelee itse oppineista yrittäjistä korkeakoulujen kasvatteihin, uusista tulokkaista työelämän konkareihin.

Vaativat ja mukaansatempaavat tehtävät vievät kilpailijoita ympäri bisnes-Helsinkiä. Miten saada ideointi lentoon suunniteltaessa lapsille uutta pihapeliä? Millä konstilla houkutellaan ravintolaan asiakkaita hiljaisena arki-iltana ja saadaan tarjoilu pelaamaan? Kuka onnistuu? Kenen hermot pettävät? Kuka saa potkut?
Myös tämän päivän johtajuus, eettisyys ja läpinäkyvyys ovat osa uutta Diiliä.

Kuukauden mittaisen taiston aikana Diili-kilpailijat mittelevät taidoissa ja yrittävät vakuuttaa kyvyillään sekä Jaajon että hänen neuvonantajansa. Lopulta parhain hakija nappaa vakituisen työpaikan Jaajon rinnalla kehitysjohtajana.

Diili alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

 

Nurmijärveläisperheen perunapellossa viljellään erikoisia rikkaruohoja Kevyttä yläpilveä -draamakomediassa

 

Luksuselämää vuosikymmenet Espanjassa viettänyt Vivian Holm (Elsa Saisio) palaa Nurmijärvelle ja päättää pystyttää sinne huippuhotellin. Vivianin suunnitelmassa suvun pellot saavat siirtyä, kun viljelymaaksi kuivattu järvi palautetaan paikoilleen uuden hotellin kylkeen. Kotitilasta huolehtinut Linda (Vuokko Hovatta) ei suostu sisarensa suunnitelmaan, sillä toteutuessaan se hautaisi vesimassojen alle sekä hänen kotinsa että peltojen alla piilevän tulenaran salaisuuden.

Kevyttä yläpilveä -draamakomedia alkaa Ruudussa 1.1. Ohjelmasta ilmestyy uusi jakso joka perjantai. Ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella 1.1. klo 21.

 

Pandemian kulisseissa -dokumenttisarja kertoo suomalaisten terveydenhuollon ammattilaisten ja journalistien tarinoita kriisin ytimestä

 

Michael Franckin ohjaama dokumenttisarja kuvaa vuoden 2020 aikana maailmalta Suomeen rantautuneen pandemian ensimmäisen aallon tapahtumia. Kertojana toimii Peter Nyman, jonka kanssa pääsemme kulissien taakse kuulemaan Mehiläisen terveydenhuollon ammattilaisten tarinoita ja kokemuksia koronapandemian etulinjasta. Samalla seuraamme tapahtumia lehdistön ja viranomaisten näkökulmasta. Milloin saatiin ensimmäiset tiedot uudesta viruksesta? Miksi rakennettiin ilmasilta Etelä-Koreaan? Miten ostettiin aikaa rokotetta odottaessa? Sarja on tuotettu yhteistyössä Mehiläisen kanssa.

Pandemian kulisseissa -dokumenttisarjan kolme osaa esitetään Nelosella 11.2. klo 21 alkaen. Jaksot ovat katsottavissa ilmaiseksi myös Ruudusta. 

 

Suo, kuokka ja joukko julkkiksia – kuka on Farmin valtias?

 

Viime keväänä realityhitiksi noussut Farmi Suomi saa jatkoa, kun julkisuudesta tunnetut kilpailijat suuntaavat Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle, jossa he irtautuvat täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa, kisaten erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa. Ohjelman uuden kauden juontaa mm. Helmiradion taajuuksilta tuttu Ellen Jokikunnas.

Mukana kisassa ovat: Ex-mäkikotka Janne Ahonen, räppäri Dan "Uniikki" Tolppanen, toimittaja Sanna Ukkola, kauppiaan rouva Michele Murphy-Kaulanen, toimitusjohtaja Mikael Jungner, yleisurheilija ja urheilumanageri Noora Toivo, räppäri Pastori Pike, lastenhoitaja Pia Nykänen, realitytähti Sauli Koskinen, näyttelijä Timo Lavikainen, Miss Suomi 2019 Anni Harjunpää, artisti ja somevaikuttaja Tuuli sekä leijonalegenda Timo Jutila.

Tälläkin kertaa kilpailijoiden käytöstä karsitaan lähes kaikki modernit apuvälineet. Lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa.

Farmin Pehtoorina jatkaa viime kaudelta tuttu, paikallisen tilan vanha isäntä Terho Häkkinen. Koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa.

Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

 

Sami Kuronen levittää kätensä nyt Levin lumisilla tuntureilla  selviävätkö parisuhteet kaikkien aikojen afterskista?

 

Pitääko paikkansa, että Lapissa kaikki kuksii nopeasti? Temptation Island Suomen 9. kaudella neljä pariskuntaa laittaa suhteensa äärimmäiseen koetukseen ja matkaa tällä kertaa Levin jylhiin maisemiin tutkimaan, onko omalla suhteella tulevaisuutta. Levin upeat luksushuvilat, kaamoksen taika, toinen toistaan viehättävämmät sinkut ja vauhdikas afterski haastavat heidät miettimään, tekeekö parisuhteen nykytila heidät onnelliseksi vai olisiko muutokselle tilausta.

Jokainen pari uskoo palaavansa kotiin oman kumppaninsa kanssa, mutta viikkojen kuluessa kielletyn hedelmän houkutus kasvaa. Toinen toistaan ikimuistoisemmat treffit Lapin taianomaisissa puitteissa, villit bileet ja aamuyön pikkutunneille kestävät keskustelut saavat varatut pohtimaan omaa elämäänsä ja suhdettaan.

Iltanuotiolla päästään kurkistamaan oman kumppanin matkaan ja suurilta tunteilta ei tälläkään kertaa vältytä. Moraalisena kompassina toimii jälleen kerran rakastettu Sami Kuronen, jonka terävänäköinen grillaaminen saa varatut kiemurtelemaan.

Myös kaivattu Temptation Island Suomi Extra tekee paluun torstai-iltoihin Kurosen ja analyysisetä Harri Moision johdolla.

Temptation Island Suomen uusi kausi sekä Temptation Island Suomi Extra alkavat Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

 

Huvilassa & Huussissa kunnostetaan mökeistä hulppeita huviloita!

 

Huvilan & Huussin 12. tuotantokaudella nähdään 10 muutoskohdetta ympäri Suomea. Tällä kaudella myös Mira Luodin, Erinin, Bull Mentulan ja Jere Lehtisen vapaa-ajan kohteet kokevat hurjan muutokseen.

Sisäkohteiden nokkelista suunnitteluista vastaa supersuosittu sisustusarkkitehti Mikko Vesanen, ja pihakohteiden lumoavista puutarhaunelmista vastaa viimevuotiseen tapaan maisemasuunnittelija Kati Jukarainen. Tämä kaksikko saa suomalaisten mökkien sisätilat ja pihat loistamaan niin, että mökkien omistajat kuin katsojatkin haukkovat henkeään upeiden lopputulosten paljastuttua.

Huvila & Huussi tarjoilee myös tällä kaudella huippusuosittuja mökkivinkkejä.

Huvila & Huussi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

Emma Gaala ja Kultainen Venla siirtyvät myöhemmäksi – Suomen suurimmat gaalat nähdään suorana Nelosella

 

Suomen suurimmat ja kiinnostavimmat gaalat nähdään myös ensi vuonna suorina lähetyksinä Nelosella ja Ruudussa.
Koronapandemian vuoksi sekä musiikkialan parhaimmistoa juhlistava Emma Gaala että TV-alan vuoden huippuja palkitseva Kultainen Venla -gaala siirtyvät perinteisestä alkuvuodesta myöhemmälle kevääseen.

Vuoden 2020 paras kotimainen musiikki ja tekijät palkitaan Emma Gaalassa Hartwall Arenalla perjantaina 14.5.2021. Tapahtumassa on tuttuun tapaan lupa odottaa yllättäviä ja näyttäviä musiikkiesityksiä ja ainutlaatuisia artistiyhteistöitä. Gaalan upea artistikattaus julkistetaan myöhemmin. Kategoriat ovat pääosin ennallaan, uusina mukana ovat Vuoden striimatuin ulkomainen biisi sekä Vuoden artisti, joka korvaa aiemmin olleet Vuoden naisartisti ja Vuoden miesartisti -sarjat.
Emma Gaalan lipunmyynti alkaa perjantaina 27.11, ja Gaalassa ehdokkaana olevat artistit julkistetaan 21.1.2021. Tapahtuma järjestetään erikoisjärjestelyin ja viranomaisohjeistuksia noudattaenArenan yleisökapasiteetti on rajoitettu ja katsomolohkoittain paikalle otetaan maksimissaan puolet areenan normaalikapasiteetista, jotta turvavälit säilyvät. Lisätiedot ja ohjeet turvalliseen Emma Gaalaan www.ticketmaster.fi/emmagaala

Vuoden 2020 parhaat televisio-ohjelmat ja tekijät puolestaan palkitaan Kultainen Venla -gaalassa, joka niin ikään nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä. Gaalan tarkempi päivä ja tapahtumapaikka sekä ehdokkaat julkistetaan myöhemmin.

Emma Gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa 14.5.2021 klo 19:00.
Kultainen Venla -gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa myöhemmin keväällä.

 

"Olokee hiljaa ja huutakee!" Tervetuloa Hirvaskankaan huutokauppaan!

 

Suomalaisen yrittäjyyden ykkösnyrkkiä ei pysäytä mikään! Aki ja Heli Palsanmäki ovat jälleen liikenteessä löytääkseen mielenkiintoisimmat ja halutuimmat aarteet huutokauppaansa.

Sarjan uudella kaudella tangokuningatar Kaija Pohjola ihastuu keisarin eri värisiin silmiin, Kari Vepsä esittelee hevosella peruuttamista, ja rap-artisti Adikia miettii, uskaltaisiko friistailaamaan rap-artisti Jou-Jou Mania eli Akia vastaan. Aarrekammionsa Palsanmäille avaavat mm. tangokuningas Teemu Roivainen, tangokuningatar Marita Taavitsainen sekä tangokuningatar Susanna Heikkilä. Millä hinnalla paukutellaan maailmalle viskitynnyri, sarkahousut, 1000 markan seteli, Tarja-nukke, suurennuskone tai Burberry-käsiveska?

Pitelemätön Mäk-Kaivuri Markku työstää urakalla omia Design by Markku -tuotteitaan. Mitä mieltä huutokauppayleisö on Markun uppopaistetuista Mars-patukoista, yöpöytäkännykkälaturista tai Markun ompelemista farkkulaukuista tai kahvikuppikynttilöistä?

Suomen Huutokauppakeisarin uusi kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

 

Arman Alizad johdattaa Suomen hyytävimpien rikosmysteerien jäljille

 

Onhan se koko oikeusvaltion murentamista, jos tällainen rikos ei olisi selvinnyt. Kun joltain on riistetty se kaikista arvokkain jonkun toisen toimesta.
-Rikosylikonstaapeli Crista Granroth.

Arman ja Suomen rikosmysteerit -sarjan 4. kaudella keskitytään kymmeneen suomalaisia järkyttäneeseen henkirikokseen ja tarinoihin niiden taustalla. Arman Alizadin johdattamana jaksoissa kuljetaan perhetragedioiden, alamaailman välienselvittelyjen ja lähisuhdeväkivallan kautta intohimorikoksiin.

Kausi starttaa henkirikostapauksella vuodelta 2006, kun julkisuudessa tunnettu vero-oikeuden professori Kari S. Tikka löytyy tapettuna kotoaan Helsingin Punavuoresta.
Niin ikään pääsemme seuraamaan, kun Yhdysvalloissa pidätetyn suomalaismiehen mystinen katoaminen johdattaa tutkijat julman surmatyön jäljille.
Mökkijuhannuksen jälkeen omituisia oireita saaneen yrittäjämiehen kuolinsyy käynnistää murhatutkinnan, jossa lähipiirikään ei välty epäilyistä. Tutkijat kertovat myös, kuinka muusikon katoaminen herätti epäilyn siitä, että se liittyisi kymenlaaksolaiseen alamaailmaan.

Lisäksi poliisia askarruttaa raaka veriteko oululaiskerrostalon rappukäytävässä, joka saa heidät pyytämään apua niin Ruotsin poliisilta kuin Facebookin pääkonttorilta.

Arman ja Suomen Rikosmysteerit on true crime -sarja, jossa rikostutkijat, syyttäjät ja rikostoimittajat kertovat poikkeuksellisista rikoksista, jotka tavalla tai toisella ovat jääneet heille lähtemättömästi mieleen. Sarjassa käydään vangitsevasti läpi rikokseen johtaneita tapahtumia, ja tutkinnan etenemistä aina oikeuden antamiin lainvoimaisiin tuomioihin asti. Ohjelmassa käsiteltävät rikokset saattavat olla harvinaisia, yllätyksellisiä, traagisia tai jopa tragikoomisia. Yhteistä näille jutuille kuitenkin on se, että ne ovat tosia.

Arman ja Suomen rikosmysteerit alkaa Nelosella ja Ruudussa tiistaina 12.1.2021 klo 21.

 

Valkeakoskella rötöstellään taas! Kummeli esittää: Kontio & Parmas jatkuu uusin jaksoin

 

Auni Parmas (Elsa Saisio) on jättänyt stressaavan poliisityön taakseen ja avaa perintörahoillaan joogasalin Valkeakoskelle. Otso Kontion (Heikki Silvennoinen) arki ei suju aivan yhtä harmonisesti. Kotona ei saa hetken rauhaa, kun tyttären pienet kaksoset valvottavat öisin ja päivisin kämpässä mekkaloi vävykokelaan bändi. Valkeakosken pikkurikollisia jahdatessaan Kontio joutuu säännöllisesti hakemaan apua entiseltä partiokaveriltaan, eikä Parmaksen uranvaihto tunnu onnistuvan. Uudella kaudella nähdään myös muut sarjan rakastetut hahmot sekä nimekkäitä vierailijoita.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan 3. kausi alkaa Ruudussa kesällä.

 

Poliisit-sarjasta esitetään jo 500. jakso!

 

Suosittua Poliisit-sarjaa on tehty jo 500 jaksoa! Tämän kunniaksi Poliisien 13. kaudella nähdään poikkeuksellisen tunteellinen erikoisjakso. Jaksossa tavataan sarjan aikaisemmilla kausilla mukana olleita poliiseja ja partioita, muistellaan mieleenpainuvimpia tehtäviä ja poliisien työssään kokemia ääripäiden tunteita. Missä tilanteessa poliisit itkevät? Milloin poliisin pokka pettää? Miltä tuntuu poliisin näkökulmasta turvattomuus, hämmennys, suru, kiitollisuus tai ylpeys?

Uudella kaudella jokaisessa jaksossa seurataan poliisin työvuorojen tapahtumia kolmen eri partion matkassa. Mukana on kaikkiaan seitsemän partiota – ja tietenkin poliisikoira sekä poliisihevoset. Tulevalla kaudella mukana nähdään tuttuja kasvoja Kouvolasta, Hyvinkäältä sekä Oulusta. Uusia poliiseja tulee mukaan Helsingistä, Raaseporista sekä Inarijärveltä.

Poliisit alkaa Nelosella ja Ruudussa 11.1. 2021 klo 20.

 

Suomen hauskimmat koomikot olohuoneessasi

 

Suomen hauskimman Stand up! -show'n 4. kausi juoksuttaa lavalle jälleen Suomen koomikoiden parhaimmiston. Mukana mm. Sami Hedberg, Jaakko Saariluoma, Ilari Johansson, Andre Wikström ja monta muuta huippunimeä.

Stand Up! 4. kausi alkaa Nelosella maanantaina 11.1.2021 klo 21, ja Ruudussa jo nyt.

 

Livin uudet kansainväliset sarjat

 

This Is Us
5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia.
5. kausi alkaa Livillä 7.1. klo 21. Jokainen jakso on katsottavissa Ruudussa ilmaiseksi 35 päivää tv-esityksestään.  

 

Greyn anatomia
Greyn anatomian 16. kausi päättyi ennenaikaisesti poikkeustilanteen katkaistua kuvaukset. Uuden kauden juoneen on tehty viilauksia alkuperäisen kausirakenteen muututtua ja luvassa onkin erittäin mielenkiintoinen kausi!
17. kausi alkaa Livillä 4.1. klo 21.

Resident
2. kausi alkaa 1.1. klo 22

Unelmien poikamiestyttö (Bachelorette)
14. kausi alkaa 3.1. klo 19

Holmes NYC (Elementary)
6. kausi alkaa 6.1. klo 21

Rempalla tuloja (Income Property)
10. kausi alkaa 4.1. klo 15 ja 11. kausi 29.3. klo 15

Sinkkuillallinen (Dinner Date)
10. kausi maanantaista perjantaihin 11.1. alkaen klo 18

Vieraissa USA (The Seven Year Switch)
1. kausi lauantaisin ja sunnuntaisin 23.1. alkaen klo 17
2. kausi lauantaisin ja sunnuntaisin 20.2. alkaen klo 17

Tanssin superäidit (Dance Moms)
Viimeinen 8. kausi maanantaista perjantaihin 4.2. alkaen klo 17   

 

Jimin uudet kansainväliset sarjat

Rillit huurussa (The Big Bang Theory)
10. kausi maanantaista torstaihin 4.1. alkaen klo 21 
11. kausi maanantaista torstaihin 15.2. alkaen klo 21 
 
Naurun historia (The History of Comedy)
1. kausi 11.1. alkaen klo 18
2. kausi 8.3. alkaen klo 18

Amerikan kovimmat keräilijät (American Pickers)
12. kausi maanantaista torstaihin 11.1.alkaen klo 20
13. kausi maanantaista torstaihin 23.2. alkaen klo 20 

Australian rajalla (Border Security)
15. kausi 12.1. alkaen klo 21.30 & 22
 
Vuorien sankarit (Mountain Men)
6. kausi maanantaista torstaihin 13.1. alkaen klo 19
7. kausi maanantaista torstaihin 11.2. alkaen klo 19
 
Panttilainaamo (Pawn Stars)
19. kausi tiistaista perjantaihin 26.1. alkaen klo 18 & 18.30
20. kausi tiistaista perjantaihin 2.3. alkaen klo 18
 

 

Nelosen uudet kansainväliset sarjat

48 tuntia rikoksesta 
21. kausi alkaa 12.1. klo 23
 
Leijonan luola USA 
12. kausi keskiviikkoisin ja torstaisin 13.1. alkaen klo 19

Heron uudet kansainväliset sarjat

Ray Donovan
5. kausi perjantaisin ja lauantaisin myöhäisilloissa 9.1. alkaen
 
Kyttäputki: NCIS Los Angeles
10. kausi maanantaista torstaihin 20.1. alkaen klo 20
 
Blue Bloods
9. kausi 21.2. alkaen myöhäisilloissa
 
Kyttäputki: Havaiji 5-0
9. kausi maanantaista torstaihin 3.3. alkaen klo 20