Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Tässä ovat uudet Vain elämää -tähdet: Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, ABREU, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela!

24.5.2021 klo 15:00

Uudet Vain elämää -tähdet lähtevät tänään Hirvensalmen Satulinnaan 12. kauden kuvauksiin. Odotettavissa on kaikille ikimuistoinen ja tapahtumarikas viikko, sillä tämä joukko ei juurikaan tunne toisiaan entuudestaan.

Satulinnaan Hirvensalmelle matkustaa tänään tiistaina 25. toukokuuta kahdeksan rakastettua kotimaista artistia. Valtavaksi tv-ilmiöksi noussut Vain elämää tarjoilee jälleen syksyllä uutta musiikkia sekä sydäntä sykähdyttäviä hetkiä Hirvensalmen kesäisissä maisemissa.

Uudella Vain elämää -kaudella mukana ovat nämä kahdeksan artistia: Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, ABREU, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela.

Vain elämää -ohjelman 12. tuotantokausi starttaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Arttu Wiskari:
"Jännitän eniten ehdottomasti Chisun tapaamista. Chisuhan on sellainen superstar! Mä oon itse tällainen läskiperseinen suomalainen äijä, ja Chisu on vähän niin kuin tapaisi Marilyn Monroen. Se on upea ilmestys!"

Arttu Wiskari on noussut kymmenen vuoden aikana yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista, ja hänet on palkittu mm. Vuoden iskelmä -Emmalla. Jalometalleja niittäneen laulajan julkaisut hipovat yksi toisensa jälkeen Spotifyn kärkisijoja.

Wiskarin viides ja viimeisin studioalbumi nousi suoraan virallisen albumilistan ykkössijalle, ja albumin nimikkokappale Suomen muotoisen pilven alla nousi samalla vuoden 2019 soitetuimmaksi radiobiisiksi.

“Oon aina rakastanut sitä työtä, mitä oon kulloinkin tehnyt - oli se sitten rautakaupan myyjä tai muusikko. Mä oon elävä esimerkki siitä, että välillä mahdottomista unelmista voi tulla totta”, Arttu Wiskari summaa matkaansa musiikkimaailman huipulle.

Vain elämää -ohjelman kahdeksannella kaudella nähty Arttu saapuu ensimmäistä kertaa Satulinnaan, sillä edellinen leirikokemus on Espanjasta, Mondan linnasta.
 

ABREU:
”Vain elämää on ollut mun koko urani yksi siisteimmistä kokemuksista. Se rakkauden määrä, mikä siellä oli kymmenen päivän aikana uusien ihmisten kanssa, niin se jäi tosi positiivisena mieleen."

 

16-vuotiaana Idols-kilpailusta ihmisten tietoisuuteen ponnistanut ABREU on pitkällä urallaan julkaissut 8 albumia. Hänet on palkittu kahdesti Emma Gaalassa Vuoden naissolistiksi, ja hän on kiertänyt kaikki maamme suosituimpien festivaalien lavat.

Aiemmin englannin, espanjan ja portugalin kielillä levyttänyt artisti vaihtoi kielen suomeen ja valloitti sen myötä vielä suuremman yleisön sydämet. Uudistumisen myötä ABREU on ollut itsekin entistä vahvemmin mukana biisien tekemisessä ja löytänyt sitä kautta aivan uuden palon musiikkia kohtaan. Jo lähes 15-vuotisen uran tehnyt ABREU oli ensimmäistä kertaa mukana Vain Elämää -ohjelman toisella tuotantokaudella vuonna 2013.

Mun mielestä on uskomattoman siistii saada tehdä sellaista työtä, että kun tuut töistä kotiin, oot niin innoissas, ettet saa unta”, ABREU iloitsee.

 

Anssi Kela:
"Kuuluisiko tässä vastata, että odottaa tulevalta kaudelta sitä, että löytyisi se tosi rakkaus. Se on vissiin joku eri ohjelma... Leikkimielellä ollaan lähdetty mukaan. Työkaverit ilmoitti.”

 

Anssi Kelan debyyttialbumi Nummela teki ennätyksen olemalla 2000-luvun myydyin albumi Suomessa. Fyysistä albumia on myyty kaikkiaan huimat 157 000 kappaletta. Laulaja-lauluntekijä-muusikon 20-vuotinen ura on ollut täynnä uuden musiikin luomista ja toinen toistaan suositumpia hittejä.

Huikean lavakarisman omaava artisti on kahminut vuosien varrella lukuisia palkintoja, ja hänet on palkittu myös Erikois-Emmalla.

“Mun tehtävä maailmassa on tuoda tänne vähän iloa. Kun keikalla näkee ihmisten reaktiot, se antaa merkityksen tälle työlle. Tää on se hetki ja paikka, minne mä kuulun”, Kela pohtii. Artisti on nähty aiemmin Vain elämää -ohjelman neljännellä kaudella.

 

Suvi Teräsniska:
"Mä odotan ehdottomasti eniten, että pääsee laulamaan. Tässä on vuosi oltu niin lukossa, että laulamista on tullut tehtyä aivan liian vähän. Ihana päästä laulamaan!”

 

Suvi Teräsniskan omintakeinen tulkinta ja ainutlaatuinen ääni ovat iskostuneet syvälle suomalaisten sydämiin. 11 albumia julkaisseen iskelmäartistin lähes jokainen julkaisu on ylittänyt platinarajan, ja hänet on palkittu muun muassa Iskelmä-Finlandialla, Kullervo Linnan Säätiön palkinnolla sekä Vuoden iskelmäalbumin ja Vuoden lastenmusiikkialbumin Emmoilla.

Rakastettu artisti oli raskaana viidennen Vain elämää -kauden kuvauksissa, ja perhettä ja juuriaan suuressa arvossa pitävä laulaja on nykyään kolmen lapsen äiti.

“Mulla on ollut täydellinen elämä. Kaiken jälkeen, mitä elämässä on tullut vastaan, oon onnellinen ollessani juuri tässä. Oon elänyt, kokenut ja tuntenut”, Suvi Teräsniska pohtii.

 

Jukka Poika:
"Mä tiedän ennakolta muutaman tyypin, jonka kanssa on luultavasti aika hauska hengata, ja jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin ne loputkin paljastuu sellaisiksi, joiden kanssa on kiva olla.”

 

Jukka Pojalla on takanaan jo yli 20-vuotinen ura, joka alkoi yhtyeistä Soul Captain Band ja Kapteeni Ä-ni. Yli kymmenen vuotta sitten tehdystä soolouran läpimurrosta asti, hän on ollut Suomen reggaemusiikin kärkinimiä julkaisten hittejä hittien perään.

Hyväntuulinen artisti on palkittu mm. Vuoden biisi-, Vuoden esiintyjä- ja Vuoden miessolisti -Emmalla. Perhettään syvästi arvostava Jukka keikkailee nykyään myös puolisonsa kanssa.

“Ajattelen tosi paljon mieltä ja mielen toimintaa, paljon myös sen mielettömyyttä. Mä oon runoilija, enkä pysty johtamaan ketään - ainoastaan muistuttamaan omantunnon asioista ja ihmisten kohtelemisesta”, Vain elämää -ohjelman toisella tuotantokaudella mukana ollut Jukka Poika pohtii.

 

Tuure Kilpeläinen:
”Siellä on sellaisia ihmisiä, joita on nähnyt vaan vilaukselta jossakin takahuoneessa. Tossa on keskenään erilaisia ihmisiä, se on aina kiinnostavaa.”

 

Suurta suosiota nauttiva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani -yhtye on julkaissut lukuisia albumeita, joista monet ovat ampaisseet albumilistojen kärkisijoille. Niin kotimaassa kuin ulkomaillakin yleisöä viihdyttäneen ja Emma-palkitun yhtyeen kappale Autiosaari on ollut elävän musiikin esitetyin kappale.

Monipuolisen ja pitkän uransa aikana monilahjakkuus on tehnyt musiikkia useissa eri kokoonpanoissa niin itselleen kuin mm. Anna Puulle, Jonna Tervomaalle ja Vesa-Matti Loirille.

“Kaikkein oleellisin asia on rakkaus. Se on universaalia ja kaiken ytimessä. Lopulta me kaikki ollaan yhtä”, maalailee yhdeksännelläkin tuotantokaudella Satulinnassa vieraillut Tuure Kilpeläinen.

 

Chisu:
"Odotan eniten Arttu Wiskarin tapaamista ja myös keskusteluja Pyhimyksen kanssa. Hän vaikuttaa tosi älykkäältä ja ajassa kiinni olevalta tyypiltä."

Viidennellä Vain elämää -kaudella ihastuttanut Chisu on julkaissut yhteensä kuusi sooloalbumia ja kahminut urallaan jo 12 musiikkialan himoittua Emma-palkintoa.

Tämä suomalainen musiikkivaikuttaja käänsi vuonna 2011 historian kirjoissa uuden sivun pokkaamalla ensimmäisenä naisena Vuoden tuottaja -Emman. Chisu on monilahjakkuus ja poikkeuksellinen uranuurtajana, joka tunnetaan myös upeista musiikkivideoistaan.

“Visuaalisuus on aina näytellyt tärkeää roolia elämässäni. Myös työssäni se kulkee käsi kädessä musiikin kanssa. Ne ovat kokonaisuus”, kuvailee upeaääninen Chisu.

 

Pyhimys:
”Mä olen avoin ja avomielinen. Mulla ei ole mitään odotuksia. Mä odotan, että tulee olemaan hauskaa, mutta rankkaa."

 

Musiikkialan moniottelija Pyhimys eli Mikko Kuoppala tunnetaan maineikkaista kokoonpanoista ja työstään levy-yhtiössä muiden artistien taustavaikuttajana.

Satulinnassa ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella mukana ollut Pyhimys, on yksi Teflon Brotherseista ja julkaissut sooloartistina 11 albumia, joista useampi on noussut kirkkaasti albumilistan kärkeen. Pyhimyksen ja Teflon Brothersien albumeita on striimattu yhteensä yli 360 miljoonaa kertaa. Vuonna 2019 tämä moniulotteinen artisti tyhjensi Emma Gaalan palkintopöydän voittamalla yhteensä kuusi Emma-palkintoa.

“Tiedostaminen ja tietoisuus on vain tosi pieni osa ihmisen aivotoimintaa. Intuition avulla voi valita, mihin kannattaa fokusoitua. Se on viisauden korkein muoto”, syksyllä 40 vuotta täyttävä Pyhimys miettii.

NENT Group ja Nelonen Media tuovat Huuhkajien otteluita vapaasti katsottavaksi Nelonen Median kanaville!

21.5.2021 klo 13:00

NENT Group ja Nelonen Media tarjoavat Huuhkajien seuraavat kuusi MM-karsintaottelua Nelonen Median kanavilla suomeksi selostettuina. Otteluita voi seurata suorana ja tallenteena myös Ruudusta. 

EM-kisojen jälkeen Huuhkajien taistelu historiallisesta MM-kisapaikasta jatkuu syksyllä Nelonen Median kanavilla! Huuhkajat aloittivat karsinnat kohti Qatarin 2022 MM-kisoja viime maaliskuussa kahdella tasapelillä Ukrainaa sekä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Samassa lohkossa pelaava hallitseva maailmanmestari Ranska on tukevasti lohkon kärjessä, mutta Huuhkajilla on erinomaiset mahdollisuudet selvittää tiensä lohkokakkoseksi ja sitä kautta pudotuspeleihin.

Yhteensä luvassa on kuusi MM-karsintaottelua, jotka esitetään Nelonen Median kanavilla suorina ja suomeksi selostettuina. Jokainen ottelu tallenteineen on katsottavissa myös Ruudusta Ruutu+-tilauksella. 

Otteluiden yhteydessä nähdään kattavat Viaplayn studiolähetykset. Studioisäntänä toimii Tuomas Tahvanainen ja asiantuntijoina nähdään Pasi Rautiainen ja Mika Kottila. Selostuksesta vastaa Ville Kuusinen.

"Upeaa, että pääsemme jatkamaan EM-kisahuumaa syksyn tärkeillä MM-karsintapeleillä yhdessä Nelosen kanssa. Viaplayn jalkapallotiimi jatkaa mukavasti alkaneiden MM-karsintojen välittämistä herkullisista lähtökohdista. On todella mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan Huuhkajien peli kehittyy ja tapahtuuko joukkueessa muutoksia EM-kisojen jälkeen? EM-kisaunelma toteutui, syksy näyttää onnistuuko Huuhkajat seuraavan unelman saavuttamisessa", sanoo NENT Groupin urheilupäällikkö Ville Klinga.

"Historiallisten EM-kisojen jälkeen meillä on ilo toivottaa Huuhkajat tervetulleeksi takaisin Nelosen kanaville ja Ruutuun! Ruutu on ollut mukana luomassa poikkeuksellista jalkapallobuumia laajalla kotimaisen palloilun kattauksellaan, johon kuuluu Veikkausliigan ja Subway Kansallisen Liigan lisäksi tänä vuonna lisätty miesten Ykkönen. Huuhkajien jännittävät ottelut kruunaavat hienon jalkapallovuoden!” sanoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Huuhkajien MM-karsintojen otteluohjelma Nelonen Median kanavilla:
La 4.9. Suomi - Kazakstan
Ti 7.9  Ranska - Suomi
La 9.10. Suomi - Ukraina
Ti 12.10. Kazakstan - Suomi
La 13.11: Bosnia ja Hertsegovina - Suomi
Ti 16.11. Suomi - Ranska

Muiden otteluiden esityskanavat tarkentuvat myöhemmin. Huuhkajien ottelut sekä muut MM-karsintaottelut studiolähetyksineen ovat nähtävissä myös Elisa Viihde Viaplayssä ja V sport -kanavilla.

Tiedotteen kuva: Ritzau Scanpix / Jussi Nukari, Lehtikuva

Big Brother huipentuu torstaina finaaliin! – Erikoiskausi tavoittanut jo 2,1 miljoonaa suomalaista

19.5.2021 klo 11:15

Toukokuun alussa alkanut erikoismittainen Big Brother Suomi huipentuu huomenna torstaina. Yksi asukas poistuu talosta 30 000 euroa rikkaampana.

Joukko julkisuudesta tunnettuja asukkaita muutti toukokuun alussa uudistuneeseen Big Brother -taloon. Pudotustahti on ollut armoton ja nyt jäljellä on enää neljä finalistia: Sara Forsberg, Markku Pulli, Nina Mikkonen ja Petra Olli.

Finaaliäänestys on nyt käynnissä, ja kausi huipentuu finaalilähetykseen huomenna torstaina klo 20. Anni Hautalan, Tinni Wikströmin ja Kimmo Vehviläisen juontaman finaalin päätteeksi koko kauden voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron voittopotin.

Big Brother Suomi on lunastanut paikkansa realityn kuninkaana myös kevään erikoiskaudella. 2.5. alkanut kausi on reilun kahden viikon aikana tavoittanut komeat 2,1 miljoonaa suomalaista!
BB:n päivittäin nähtävien suorien lähetysten keskikatsojamäärä on kauden aikana ollut keskimäärin 372 000 katsojaa joka päivä.
Ohjelma kiinnostaa erityisesti naisia, sillä 25–44-vuotiaiden naisten kohderyhmässä kevään kausi on tavoittanut jo merkittävät 50 prosenttia koko väestöryhmästä.

BB on ollut hitti myös Ruudussa, jossa kahta 24/7-streamia on startattu kauden aikana noin 4,5 miljoonaa kertaa. Keskimäärin streameja startataan noin 270 000 kertaa päivässä.
Kaikkia BB-sisältöjä (24/7-streamit, koostejaksot ja klipit) on startattu Ruudussa yhteensä lähes 7 miljoonaa kertaa kauden aikana.

Big Brother Suomi nähdään Nelosella ja Ruudussa myös syksyllä. Asukasvalinnat 12 viikkoa kestävälle syyskaudelle ovat parhaillaan käynnissä.

Big Brother Suomi -finaali Nelosella ja Ruudussa torstaina 20.5. klo 20:00.

Lähde: Finnpanel Oy, Total TV -tutkimus, 2-16.5.2021, Sanoma videoanalytiikka.

Nelonen Median kesän ja syksyn 2021 tv-ohjelmisto on nyt julki!

11.5.2021 klo 12:30

Nelonen Median kanavilla nähdään tulevan kesän ja syksyn aikana huikean monipuolinen kattaus uutuuksia ja vanhoja suosikkeja.

Syksyllä 16 rohkeaa Selviytyjät Suomi -kilpailijaa pääsee kisaamaan valkoisille hiekkarannoille ja palmupuiden katveeseen, sillä 30 000 euron potista kisataan nyt Karibian rannikolla, Dominikaanisessa tasavallassa. Samaan aikaan Big Brother Suomessa isoveli haalii taloonsa 12 viikoksi värikkään joukon erilaisia persoonallisuuksia, jotka edustavat eri ikäluokkia, ammatteja ja kulttuuritaustoja.

Tuleva syksy on täynnä huikeaa musiikkiviihdettä, kun uutuusohjelmat BumtsiBum, Mysteerilaulajat I Can See Your Voice Suomi ja The Voice of Finland: All Stars valtaavat kotikatsomot. Ja mitäpä olisi syksy ilman vuoden odotetuinta musiikkielämystä: Vain elämää!

Temptation Island Suomen juhlakaudella parisuhteet laitetaan todelliseen testiin Marbellan auringon alla, ja Hirvaskankaalla huutokauppakeisari lyö ahkerasti vasaraa pöytään. Uutuussarjassa Koskinen ratkotaan rikoksia Tampereen seudulla ja Suomen Tulli rikosten jäljillä tutustuttaa rikostutkijoiden mieleenpainuvimpiin tapauksiin.

Tutustu alta koko Nelonen Median kesän ja syksyn 2021 monipuoliseen tv-ohjelmistoon!

Selviytyjät Suomi

 

Selviytyjät Suomi rantautuu tällä kertaa Karibian rannikolle, Dominikaaniseen tasavaltaan, jossa kilpailijoita odottavat huojuvat palmut, valkoinen hiekka ja turkoosina kimmeltävä meri. Karibian alue on tunnettu merirosvoistaan ja aikakaudesta, jolloin kukaan ei ollut näillä vesillä turvassa. Tämä tarunomainen maailma tarjoaa uusia juonenkäänteitä, jota Selviytyjät Suomessa ei ole vielä koskaan nähty!

Edessä on 36 päivää kestävä kamppailu, jonka voittajalle on luvassa 30 000 euroa!

Nämä 16 julkisuudesta tunnettua henkilöä ovat valmiina elämänsä seikkailuun:

muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen, ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Selviytyjät Suomen juontaa Juuso Mäkilähde.

Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

Big Brother Suomi

 

Big Brother Suomi on yksi maan suurimpia tv-ilmiöitä. Ohjelma tavoitti viime syksyllä kolmen kuukauden ajan viikoittain lähes 1,2 miljoonaa suomalaista, ja eikä parhaillaan käynnissä oleva julkkiskausi ole muuttanut tilannetta.

Big Brother nähdäänkin ensi syksynä jälleen Nelosella ja Ruudussa, ja asukasvalintoja tehdään parhaillaan tuhansista hakemuksista.

Isoveli halii taloon 12 viikoksi jälleen erilaisia persoonallisuuksia, jotka edustavat eri ikäluokkia, ammatteja ja kulttuuritaustoja ympäri Suomen. Ainoat ehdot taloon hakemiselle ovat olleet täysi-ikäisyys ja suomen kielen hallinta. Talossa tullaan näkemään ensi syksynäkin asukkaita, joilla on ajatuksia, intohimoja ja vahvojakin mielipiteitä – mahdollisesti jopa tarve korjata maailmassa olevia virheitä, epäkohtia ja vääryyksiä.

”Haluamme löytää taloon jälleen monipuolisen kattauksen persoonia laidasta laitaan. Tarkoitus on koota yhteen joukko ihmisiä, joilla kaikilla on halu jakaa tarinansa, puolustaa mielipiteitään ja seistä sanojensa takana. Uudelta BB-kaudelta on varmasti lupa odottaa entistäkin enemmän käänteitä ja mielikuvituksellisia yllätyksiä", ohjelman vastaava tuottaja Maarit Suominen Neloselta sanoo.

Big Brother Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

 

Mysteerilaulajat – I Can See Your Voice Suomi

 

Mysteerilaulajat I Can See Your Voice Suomi on uusi, hauska ja näyttävä musiikkiviihdeshow, joka tempaa mukaansa laulamaan ja arvailemaan.

Jokaisessa jaksossa lavalla nähdään seitsemän mysteerilaulajaa, joista osa on taitavia laulajia ja osa huijareita. Heidän joukossaan voi olla vaikkapa täysin laulutaidoton lääkäri, upealla äänellä siunattu lentoemäntä, epävireinen metsuri tai enkelin lailla laulava laitossiivooja.

Jokaisessa jaksossa yksi kilpailija yrittää tunnistaa huijarit laulajista ja kerryttää voittopottiaan jokaisella oikealla arvauksella. Kilpailija saa laulajien arvuutteluun avukseen ammattilaispaneelin, jonka vakijäseninä istuvat Miitta Sorvali, Robin Packalén sekä liuta vaihtuvia vieraita.

Heikki Paasosen juontamassa ohjelmassa kuullaan paitsi upeita taiturimaisia lauluesityksiä myös aivan luokattomia lurituksia, jotka lähettävät tärykalvosi lomalle, mutta nostavat suupielesi ylöspäin!

Ohjelma yhdistelee gameshow-ohjelmien ja musiikkiviihteen parhaat puolet yhdeksi värikkääksi laulamisen karnevaaliksi. Tässä ohjelmassa kaikki laulavat, oli taitoa tai ei, ja juuri se tekee formaatista niin hykerryttävän.

Eteläkorealaiseen menestysformaattiin perustuva I Can See Your Voice tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin leviävistä formaateista, jota on tehty menestyksekkäästi jo 33 maassa! Etelä-Koreasta maailmanvalloituksensa aloittanut konsepti on tehnyt läpimurtonsa viimeksi mm. USA:ssa, Britanniassa, Saksassa, Hollannissa sekä Ranskassa.

Mysteerilaulajat – I Can See Your Voice Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

 

The Voice of Finland: All stars

 

Syksyllä Nelosella starttaa ainutlaatuinen The Voice of Finland: All Stars! Lavalle nousevat tällä kertaa kilpailemaan aiemmilta The Voice of Finland -kausilta tutut kilpailijat. Jokainen heistä on omalla kaudellaan yltänyt mukaan aina livelähetyksiin asti. Nyt he ovat takaisin lavalla ja kisaavat The Voice of Finland: All Starsin voitosta!

Edessä on tunteikkaita jälleennäkemisiä ja häkellyttäviä hetkiä, kun kilpailijat astuvat takaisin lavalle ja vain ääni ratkaisee. Kääntyvätkö tähtivalmentajien tuolit, ja tunnistavatko he pelkän äänen perusteella, ketkä ovat palanneet takaisin mukaan kisaan?

The Voice of Finland: All Stars on upouusi ohjelma, joka nähdään nyt ensimmäisenä maailmassa Suomessa ja Ranskassa.

Julkistamme The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajat ja kilpailijat myöhemmin.

The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

BumtsiBum

 

Suomen nostalgisin musiikkiohjelma BumtsiBum tekee paluun Nelosella ja Ruudussa!

BumtsiBum laulattaa jälleen kotiyleisöjä, kun legendaarisen ohjelman jokaisessa jaksossa nähdään neljä artistivierasta, jotka kahtena joukkueena koittavat löytää kapteeniensa johdolla sana- ja musiikkivihjeiden takaa paljastuvat oikeat kappaleet.

Luvassa on laaja skaala upeita esityksiä, sillä arvuuttelun lomassa vieraat pääsevät esittämään myös muita vihjeistä mieleen nousevia lauluja.

BumtsiBumin uusina joukkuekapteeneina nähdään ennennäkemättömän rautainen pari: Leri Leskinen ja Lenni-Kalle Taipale.

Ohjelman esityksiä säestää housebändi, jota johtaa mm. Vain elämää -ohjelmasta tuttu rumpali Risto Niinikoski. Ohjelman juontaa säteilevä Jaana Pelkonen.

Vuosituhannen vaihteessa kotiyleisöjä laulattanut ohjelmaformaatti BumtsiBum on ohjelma, josta jokaisella suomalaisella on varmasti omat muistonsa. Syksyllä nähtävässä ohjelmassa poraudutaan formaatin ytimeen, jossa sykkivät musiikin ilo ja heittäytyminen leikkimielisen kilpailun raameissa.

BumtsiBum alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

Vain elämää

 

Satulinnaan pöydän ympärille kokoontuu jälleen kahdeksan Suomen suosituinta huippuartistia! Suureksi tv-ilmiöksi noussut Vain elämää tarjoilee syksyllä uutta musiikkia ja ikimuistoisia hetkiä Hirvensalmen komeissa maisemissa.

Satulinnassa kajahtavat jälleen upeat tulkinnat, ja artistit jakavat elämäntarinoitaan yhteisen pöydän ääressä.

12. Vain elämää -kauden artistit julkistetaan myöhemmin.

Vain elämää alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

 

Syke

 

Sykkeen 9. kausi saa ensiesityksensä Livillä! Edellinen kausi päättyi yllätyssuudelmaan Sonjan (Iida-Maria Heinonen) ja Jessen (Sebastian Rejman) välillä. Huono omatunto ajaa Sonjan konfliktiin oman puolisonsa kanssa. Lenita (Lena Meriläinen) keksii värvätä toimettoman ja mustasukkaisen miehensä polille vapaaehtoistyöntekijäksi. Jarmon (Jarmo Mäkinen) alituinen läsnäolo alkaa kuitenkin nopeasti kiristää Lenitan hermoja.

9. kaudella hämmennetään useampaakin suhdesoppaa ja luvassa on sekä mustasukkaisuutta, kiellettyjä tunteita että yllätysuutinen.

Sykkeen 9. kausi nähdään Livillä ja Ruudussa syyskuussa.

 

Hurja painonpudotus Suomi

 

Hurja Painonpudotus Suomi -ohjelmassa kymmenen uskomattoman rohkeaa ihmistä laittavat elämänsä täysin uusiksi. Vuosia jatkunut painonnousu on saanut aikaiseksi fyysistä ja henkistä tuhoa, ja tilanne on monelle jo hengenvaarallinen. Nyt on aika korjata kurssi, ennen kuin on liian myöhäistä!

Osallistujat saavat suureen elämäntapamuutokseensa avuksi joukon oman alansa huippuasiantuntijoita: lääkärin, psykologin, ravintoterapeutin ja personal trainerin. Kahdeksan kuukauden aikana osallistujat oivaltavat, että kysymys on paljon muustakin kuin kilojen karistamisesta. On uskallettava kohdatta kipeät asiat, jotka ovat aiheuttaneet elämänhallinnan menetyksen ja painonnousun.

Vanhoista tavoista ja tottumuksista on vaikea päästä eroon ja matka kohti uutta elämää on kaikkea muuta kuin helppoa. Edessä siintelee kuitenkin kirkkaana yksi tavoite – terveempi elämä.  Luvassa on uskomattomia muodonmuutoksia ja hurjia painonpudotuksia. Tulevaisuus lupaa rutkasti lisää terveitä elinvuosia ja uuden alun, joka mahdollistaa mitä vain!

Hurja painonpudotus Suomi perustuu jo kymmenessä maassa menestystä keränneeseen ja yhteen maailman suosituimpaan elämäntapamuutosohjelmaformaattiin Obese.

Hurja painonpudotus Suomi -ohjelman juontaa Ellen Jokikunnas.

Hurja Painonpudotus Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

Temptation Island Suomi

 

Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Suomen suurin ja kaunein parisuhdereality Temptation Island Suomi juhlii 10. juhlakauttaan!

Suosikkiohjelman 10. kaudella neljä pariskuntaa matkaa Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan parisuhdettaan houkutuksilla. Tällä kertaa ohjelma palaa etelän viettelevään lämpöön kahden kahden kotimaassa  kuvatun kauden jälkeen.

Espanjan ihanassa Marbellassa pariskuntia odottavat upeat puitteet, kaksi todellista luksusluokan villaa sekä tietenkin joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota.

Juhlakaudella  mukana on jälleen joukko pariskuntia, jotka haluavat näyttää toisilleen ja muille, että rakkaus voi kestää kovimmankin houkutuksen.

Ohjelman juontaa itseoikeutetusti rakastettu grillimestari Sami Kuronen.

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa marraskuussa.

 

Remppa vai muutto Suomi

 

Maailmalla valtavan suosion saavuttaneen Remppa vai muutto -sarjan (Love It or List It) jokaisessa jaksossa yksi perhe pääsee toteuttamaan kotiunelmiaan. Nykyinen koti ei enää palvele muuttuneita tarpeita, joten se päivitetään lattiasta kattoon vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita. Samalla perheelle esitellään kolme upeaa ja houkuttelevaa ehdotusta uudeksi kodiksi. Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM Anne Ramsay ja sisustusarkkitehti Marko Paananen kisaavat leikkimielisesti keskenään yrittäessään löytää täydellisen ratkaisun, joka täyttäisi perheen kaikki toiveet ja sopisi heidän asettamaansa budjettiin.

Ohjelman lopussa perheelle esitellään heidän toiveidensa mukainen ja uudistettu koti. Perhe valitsee jäävätkö he asumaan nykyiseen kotiinsa vai laittavatko sen myyntiin ja mahdollisesti muuttavat yhteen heille esitellyistä uusista kohteista. Edessä onkin enää suuri kysymys: Remppa vai muutto?

Remppa vai muutto -ohjelma toteutetaan yhdessä pääkumppani Nordean sekä kumppanien Bo LKV:n ja Vepsäläisen kanssa. Bo LKV etsii parhaillaan myyntiin asuntoja, jotka esitellään ohjelmaan jo valituille perheille kuvauksissa ja ensi syksynä koko Suomelle televisiossa. Mikäli harkitset asuntosi myyntiä erityisesti pääkaupunkiseudulla, Tampereen tai Turun alueilla tai Lahdessa, niin lisätietoja löytyy: bo.fi/remppavaimuutto

Remppa vai muutto alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

Koskinen

 

Ruudun alkuperäissarjojen kattaus kasvaa uudella rikosdraamasarjalla syksyllä! Koskinen seuraa Tampereen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikköä ja sarjaa tähditävät muun muassa Eero Aho, Maria Ylipää ja Turkka Mastomäki. Sarja perustuu Seppo Jokisen luomaan Koskinen-kirjasarjaan, joka on kuvannut poliisien työtä jo lähes 25 vuoden ajan.

Sarjan ensimmäisellä kaudella Koskinen ja tiimi kohtaavat muun muassa sarjamurhaajan, epäonnistuneen jalokiviryöstön, psykiatrisessa sairaalassa tapahtuvan murhasarjaepäilyn, tuhopolton ja henkirikoksia huumejengin ympärillä. Koskinen joutuu työssään kestämään raakoja rikoksia, minkä vuoksi hänellä on vaikeuksia löytää tasapainoa ja rauhaa omassa yksityiselämässään.

Koskinen alkaa Ruudussa marraskuussa. 

 

Arman Pohjantähden alla

 

Suomi on maailman vähiten epäonnistunut valtio, mutta parannettavaa löytyy täältäkin.

Palkitun juontaja Arman Alizadin luotsaama Arman Pohjantähden alla -sarja jatkuu nyt viidennen tuotantokauden puhuttelevilla jaksoilla, joissa ääneen pääsevät aivan tavalliset suomalaiset.

Kaudella käsitellään pienen ihmisen kokemia vääryyksiä, suoranaisia oikeusmurhia tai muutoin epäoikeudenmukaisia tilanteita, joihin tavalliset kansalaiset ovat joutuneet.

Kaudella käsitellään mm. käsittämättömät mittasuhteet saaneita naapuririitoja ja tilanteita, joissa asukkaat ovat napit vastakkain kaupungin kanssa. Lisäksi käsitellään pahasti umpikujaan ajautuneita lastensuojelutapauksia ja koulukiusaamista. Tarkastelemme myös tapausta, jossa oikeus on määrännyt miehen maksamaan elatusapua lapsesta, jonka biologinen isä hän ei ole. Entä miten elämä jatkuu, kun sinut irtisanotaan juuri ennen eläkeikää, häviät asiasta käydyn oikeustaiston ja menetät talosi, autosi ja säästösi? Muita aiheita kaudella ovat mm. kyberhyökkäysten mahdollisuus, autoilijoiden rokottaminen, 5g-verkko sekä lääkekannabis.

Uudella kaudella Arman tapaa lukuisia tavallisia suomalaisia, joita on kohdannut jonkinlainen vääryys tai epäoikeudenmukaisuus. Ohjelmassa äänen saavat ne, jotka on hiljennetty tai joita ei aiemmin ole kuunneltu. Ne, joilla on Armanille asiaa.

Arman Pohjantähden alla Armanille on asiaa alkaa Ruudussa 11.8.

 

Suomen Tulli rikosten jäljillä

 

Suomen Tulli tutkii vuosittain tuhansia rikoksia, joiden yleisin motiivi on rahallisen hyödyn tavoittelu. Uusi true crime -sarja Suomen Tulli rikosten jäljillä tutustuttaa rikostutkijoiden mieleenpainuvimpiin tapauksiin. Ohjelmassa nähdään Tullin paljastamia laajoja huumausaineorganisaatioita, verkkorikollisuutta, savukkeiden ja nuuskan salakuljetuksia, veropetoksia sekä ympäristörikoksia.

Sarjassa tutustumme yhteensä 20 eri tapaukseen, joiden yhteiskunnallinen vaikuttavuus on miljoonia euroja. Alkuperäisten esitutkintapöytäkirjojen pohjalta dramatisoituja kohtauksia syventävät Tullin tutkinnanjohtajien haastattelut. Ohjelmasarja nostaa esiin täysin uuden puolen Tullin tärkeästä työstä.

Suomen Tulli rikosten jäljillä alkaa Ruudussa lokakuussa.

 

Suomen Huutokauppakeisari

 

Suomalaisen yrittäjyyden ykkösnyrkkiä ei pysäytä mikään! Aki ja Heli Palsanmäki ovat jälleen liikenteessä löytääkseen mielenkiintoisimmat ja halutuimmat aarteet huutokauppaansa. Suomen huutokauppakeisarin uudella kaudella laulaja Esa Nummela kauppaa yliarvostettua Aurinko-sarjaa, Taikakuun Juha Metsäperä pelottelee gekolla, tangokuningatar Kaija Pohjola ihastuu keisarin silmiin, Kari Vepsä esittelee hevosella peruuttamista ja rap-artisti Adikia eli kuvataiteilija Kirsikka Ruohonen miettii, uskaltaisiko friistailaamaan rap-artisti Jou-Jou Mania eli meklari Aki Palsanmäkeä vastaan.

Mitä ostettavaa huutokauppakeisari löytää kuninkaallisilta? Aarrekammion ovet aukeavat muun muassa tangokuningas Teemu Roivaiselta ja tangokuningatar Marita Taavitsaiselta.

Millä hinnalla paukutellaan maailmalle viskitynnyri, sarkahousut, 1000 markan seteli, Tarja-nukke, suurennuskone tai Burberry-käsiveska?

Suomen huutokauppakeisari alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

 

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun!

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -sarjan uudella kaudella kuppiloita kunnostetaan ainakin Seinäjoki-Hanko-akselilla ja muutoinkin ympäri Suomen.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

 

Huvila & Huussi Asuntomessuilla

 

Suomalaisten rakastama Huvila & Huussi tuo jälleen ruutuihin neljä erikoisjaksoa. Huvila & Huussi Asuntomessuilla ohjelmassa sisustusarkkitehti Mikko Vesanen ja itseoppinut remonttitaituri Ellen Jokikunnas tutustuvat vuoden 2021 Asuntomessualueeseen Lohjan Hiidensalmessa. Jokaisella jaksolla on oma teemansa, jotka käsittelevät sisustamisen upeita trendejä, ekologisen rakentamisen uusimpia innovaatioita sekä toimivia ratkaisuja lapsiperheille ja pariskunnille.

Huvila & Huussi Asuntomessuilla alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

 

Tankkaustarinat

 

On olemassa yksi paikka, johon koko Suomi pysähtyy, sillä meidän kaikkien on tankattava niin ajoneuvomme kuin vatsammekin. Tankkaustarinat kertoo tuiki tavallisista suomalaisista ABC-liikennemyymälöiden asiakkaista, joilla kaikilla on oma tarina kerrottavanaan.

Milloinkaan ei tiedä kuka ovista astuu sisään, ja se on tämän sarjan suola. Talven 2021 aikana Lahdessa, Varkaudessa, Lohjalla ja Vaajakoskella kuvatuissa jaksoissa tapaamme muun muassa varkautelaisen HIFK-fanin, Suomen ensimmäisen virallisesti valitun kylähullun, jättilantun sekä ABC-superfanin.

Sarjassa kurkistetaan myös ABC-asemien henkilökunnan arkeen, josta ei tapahtumia ja yllättäviä tilanteita puutu. Henkilökunnan työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia, siitä pitävät huolen toinen toistaan persoonallisemmat asiakaskohtaamiset.

Tervetuloa Tankkaustarinoiden ihmeellisen tavalliseen maailmaan!

Tankkaustarinat alkaa Nelosella ja Ruudussa 14. kesäkuuta ma-to klo 19:30.

Poikkeuksellisen musiikkivuoden parhaimmisto palkitaan Emma Gaalassa perjantaina – katso lista esiintyjistä ja palkinnonjakajista!

10.5.2021 klo 12:15

Kotimaisen musiikkialan vuoden parhaimmisto palkitaan pitkän poikkeusajan värittämän vuoden jälkeen Emma Gaalassa perjantaina 14.5. Suora lähetys Suomen arvostetuimmasta musiikkialan palkintotapahtumasta alkaa Nelosella ja Ruudussa klo 19.

Luvassa on poikkeusjärjestelyistä huolimatta upea musiikkishow, jossa tullaan näkemään jälleen ainutlaatuinen ilta Suomen kovimmilla artisteilla, ennennäkemättömillä erikoisesiintymisillä ja ainutkertaisilla artistiyhteistöillä. 

Emma Gaalassa esiintyvät jättihittinsä ensimmäistä kertaa yhdessä esittävät Elastinen ja Jenni Vartiainen, Arttu Wiskari & Leavings orkesteri, uuden biisinsä ensimmäistä kertaa esittävä Sanni sekä kotimaisen metallimusiikin pioneeri Mokoma, joka esittää upeasti visualisoidun hittinsä Toinen ihminen. Tulokaspotpurissa nähdään Behm, william, Mouhous, Haav, Pihlaja ja Lähiöbotox. Luvassa on lisäksi vielä toistaiseksi salainen artistiyhteistyö.

Heikki Paasosen juontamassa gaalassa palkintoja ovat jakamassa mm. Jaana Pelkonen, Alma Hätönen, Ellinoora, Haloo Helsingin Elli ja Jukka, Pikku G, Leri Leskinen, Lenni-Kalle Taipale, Lauri Ylönen ja Aki Hakala, Ressu Redford, Arja Koriseva, Maija Vilkkumaa, Erin, Sami Kuronen ja Ellen Jokikunnas.

Poikkeusjärjestelyin järjestettävässä gaalassa osa palkinnoista jaetaan jo ennen illan suoran lähetyksen alkua Emma Gaalan etkoilla. Alma Hätösen ja Sami Kurosen juontamaa Emma Gaalan etkoja voit seurata livestreamina Ilta-Sanomien sivuilta is.fi klo 17:30.

Emma Gaala on suunniteltu koronaturvallisuus erityisen huolellisesti huomioiden. Kaikki Emmaan osallistuvat henkilöt; ehdokkaat, esiintyjät, palkinnonjakajat, tuotantohenkilökunta ja median edustajat testataan ennakkoon ja vain tuoreella negatiivisella testituloksella pääsee sisään Messukeskukseen. Noudatamme Gaalan järjestelyissä viranomaisten ohjeistuksia, osallistujamäärää on rajoitettu ja hygieniasta sekä turvaväleistä huolehditaan tarkasti. 

 

Emma Gaala suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa perjantaina klo 19.
Emma Gaalan etkot livestreamina is.fi klo 17:30

 

Uuden Paratiisihotelli Suomi -kauden sinkut esittäytyvät – Mukana mm. missi, personal trainer ja kehonrakentaja

3.5.2021 klo 10:45

Toukokuun lopussa joukko kuumia sinkkuja kirjautuu Gran Canarialla sijaitsevaan luksushotelliin pitämään hauskaa, rakastumaan, punomaan juonia sekä kisaamaan 15 000 euron rahapalkinnosta.

Paratiisihotelli Suomi avaa ovensa maanantaina 24.5. Ruudussa. Huippujännittävä ja vaiherikas kausi nähdään kesän ajan aina maanantaisin ja tiistaisin Ruudussa. Koukuttava ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella maanantaina 24.5. klo 21.

Superkoukuttavan ihmissuhdepelin juontaa upea Alma Hätönen.

Paratiisihotellissa kilpailijoiden tavoitteena on löytää itselleen luotettava pari, jonka kanssa tavoitella voittoa ja pääsyä jännittävään finaaliin. Suhteita kannattaa luoda ja ylläpitää pitkin kisaa, sillä yksin jäävät sinkut ovat vaarassa pudota pelistä! Sinkkujen on kyettävä flirttailemaan, ystävystymään ja taktikoimaan yltääkseen voittoon.

Kunkin viikon Paratiisihotellissa maustavat teemat ja tehtävät, jotka johdattavat kilpailijat uudenlaisiin tunnelmiin ja masinoivat yllättäviä käänteitä.

Kaikki alkaa aikamatkalla kultaiselle 20-luvulle. Tehtävän myötä kilpailijat muuntautuvat filmitähdiksi glamourintäyteisiin mustavalkoelokuviin! Ilmailuviikolla rekrytoidaan uutta väkeä taloon, mikä ei tietenkään kaikkia miellytä, ja draama kihisee. Sinnittelijät-viikko tuo kuuman kostean viidakon Kanarian vuoristoon, ja yhden soihtu sammuu. Finanssiviikolla raaka bisnesäly ratkaisee!

Koko ajan ilmassa leijuu myös toiveita romanssista, kun tunteet astuvat peliin sekä vällyjen välissä että niiden ulkopuolella. Viimeistään rakkausviikko sulattaa kovimmankin pelurin sydämen ja saa heittäytymään hempeäksi.

Tällä kaudella odotettavissa on suuria tunteita, rohkeita peliliikkeitä, suhteita, liittoja ja huijaamista. Parhaimmassa tapauksessa kisasta lähtee mukaan rakkautta ja rahaa. Pahimmassa tapauksessa leikistä joutuu ulos tyhjin käsin, ilman kumpaakaan. Peli alkakoon...

Paratiisihotellissa kaikki on mahdollista.

Tutustu Paratiisihotellin uusiin sinkkuihin tarkemmin TÄÄLLÄ.

 

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin 24. toukokuuta alkaen!

Ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella maanantaina 24.5. kello 21.