Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

TÄMÄ: Elina Kottonen liittyy Nelosen tv-tähtikaartiin – Talent Suomi -juontajaksi Heikki Paasosen rinnalle!

18.5.2016 klo 09:00

Suomen kirkkaimmat tähdet ja maailman kuumin tv-formaatti nähdään Nelosella syksyllä 2016! Talent Suomi -viihdespektaakkelin juontaa Elina Kottonen yhdessä Heikki Paasosen kanssa.

"Odotan ohjelman alkamista jännittynein mielin ja ihan super fiiliksissä! Hienoa päästä tekemään ohjelmaa Heikin kanssa, sillä Heikki on mielestäni Suomen paras tv-juontaja!" Elina iloitsee.

Kasassa on komea porukka. Talentin tähtituomareina nähdään Los Angelesissa asuva laulaja, lauluntekijä, näyttelijä, komedienne, vloggaaja Sara Forsberg, Suomen suosituin stand up -koomikko Sami Hedberg ja kaikkien rakastama Jari Sillanpää.

Ja tietysti ohjelmaan hakevat uudet omien alojensa lahjakkuudet.

"Sami on minulle jonkin verran entuudestaan tuttu, mutta muut ovat vielä aika lailla mysteerejä! Kun päästään tekemään livejä, veikkaan että tässä sakissa riittää paljon elämää!" Elina sanoo.

Elinan ja hänen aviomiehensä esikoisvauva ehtii syntyä kesällä sopivasti Talent Suomen kuvauksiin. Elina iloitsee että raskaus on sujunut hyvin. 

"Jännittävää! Ja jännittävää on myös se, että onko hän mukana kuvauksissa, ja todennäköisesti on, käärö on kainalossani!

"Ja Heikki imettää, jos itse en ehdi", kauniisti pyöristynyt Elina veistelee.

Talent on viihdespektaakkeli, joka kerää  ympäri maailman miljoonia tv-katsojia, ja on kiistatta kuumimpia ja suosituimpia tv-formaatteja.

Rekry Talent Suomeen on vielä käynnissä. Voittaja nappaa 30 000 euron potin.

"Toivon näkeväni ohjelmassa ainakin hulluja ja ällistyttäviä talenteja, etten edes tiennyt että tallaistakin joku tekee ja osaa hyvin", Elina sanoo.
 

****
Elina Kottonen (o.s. Viitanen), 32, tuli tunnetuksi The Voicen Heräämö-aamuohjelmasta, ja on juontanut muun muassa Radio Novan päiväohjelmaa, sekä televisiossa muun muassa Big Brother Talk Show'ta, Big Brother Extraa ja Teräspallit-sarjaa. 

Elina on kotoisin väkiluvultaan Suomen pienimmästä kaupungista Kaskisista Pohjanmaalta. Hän harrastaa monipuolista liikuntaa ja on juossut muun muassa puolimaratonin. Elinan perheeseen kuuluu aviomies Lauri Kottonen ja kesällä 2016 maailman näkevä esikoinen.

****
Nelonen satsaa myös syksyllä koko perheen laatuviihteeseen ja suuriin tv-persooniin. Talent saa Suomen-versionsa tämän hetken kuumimmilla tähdillä, ja syksyn ohjelmistossa nähdään muun  muassa maan kirkkaimpien huippuartistien tähdittämä Vain elämää ja Jaajo Linnonmaan isännöimä Haluatko miljonääriksi?. Syksyn kokonaisohjelmisto tähtineen julkistetaan lähitulevaisuudessa. 
 
****************

Kovimmat kotimaiset ja kirkkaimmat tv-tähdet! Tutustu syksyn 2016 ohjelmistoon täällä!