Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

SYKSY 2016: Nelonen sukeltaa syksyyn KOVIMMILLA KOTIMAISILLA ja SUURIMMILLA TV-PERSOONILLA – kirkkaimmat tähdet ovat meillä!

26.5.2016 klo 08:45

Nelosen syksy 2016 on täynnä suuria tv-persoonia ja koko perheen laatuviihdettä, kuten viikonlopun kotimaiset viihdespektaakkelit Haluatko miljonääriksi? Vain elämää, Talent Suomi sekä uutuudet Nieminen & Lahtinen Show, Kadonneen Jäljillä, Yhden illan juttu ja Sukulan suojatit. Hallussamme on kotimainen prime time, ja viikonloppu on täynnä suosittuja viihdeilmiöitä.

Tutustu alla Nelonen Median syksyn 2016 tv-ohjelmistoon!
 

 

Nelonen Median nousuputki jatkuu! Alkuvuodesta Nelonen Media nousi ensimmäistä kertaa kaupallisten kanavien markkinajohtajaksi ja on huhtikuun lukujen valossa 10–44-vuotiaiden joukossa Suomen suurin tv-yhtiö. Suomen suurin kanava samassa kohderyhmässä on Nelonen. Kohderyhmässä 10–54 Nelonen Media ohitti MTV:n ja on kaupallisten kanavien katsotuin. Klikkaa ja lue lisää NM:n menestyksestä!

 

 

 

 

UUTUUS! Riku Nieminen hyppää Nelosen tähtijengiin – Nieminen & Lahtinen Show on Niinan ja Rikun ensimmäinen yhteinen tv-spektaakkeli!

Viikonlopun villeimmät etkot: musiikkia, sketsejä, naurua ja Suomen naurettavin pariskunta! Virittäytyminen viikonloppuun alkaa villisti jo torstai-iltaisin, kun Niina Lahtinen ja Nelosen tv-tähtikaartiin liittyvä Riku Nieminen järjestävät  viikonlopun parhaat etkot musiikki- ja koomikkovieraidensa kanssa! Ohjelma on kaksikolle ensimmäinen yhteinen.

Näyttelijät puhkuvat innosta uudesta show’sta kertoessaan. Luvassa on muun muassa kunnon annos sketsejä, komediabattleja sekä uusia versioita kotimaisista hittibiiseistä.

Täähän on kuin meidän ensimmäinen yhteinen lapsi”, Riku Nieminen pohtii varsin vakavamielisessä haastattelussa.

Onko olemassa sellaisia aiheita, joista tämä kaksikko ei vitsailisi?

Nieminen & Lahtinen Show syyskuussa Nelosella.

Viikonloput vie Nelonen – torstaista sunnuntaihin!

Klikkaa ja katso Niinan ja Rikun haastattelu!

 

 

 

Vuoden kiinnostavin tv-julkistus: