Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Supersuosittu Nonsensepodi  Me Naiset Radioon!

31.3.2021 klo 11:00

Me Naiset Radio yhdistää voimansa Suomen vaikuttaja-podcastien pioneereihin lukeutuvan Nonsensepodin kanssa.

Supersuosittu, Suplastakin tuttu Nonsensepodi sai alkunsa kolme vuotta sitten, kun alunperin muoti- ja tyylibloggaajina tunnetut parhaat ystävykset Alexa Dagmar ja Linda Juhola kaipasivat huolitellun somepresenssinsä rinnalle aidompaa ja rehellisempää kanavaa, jonka kautta he pystyisivät suorapuheisesti ja kaunistelematta nostamaan esille nykyajan naisille tärkeitä aiheita. 

Kolmessa vuodessa yhdeksi Suomen tunnetuimmista vaikuttaja-podcasteista noussut Nonsensepodi kuuluu huomisesta alkaen myös Me Naiset Radiossa, jossa podin tuorein jakso kuullaan 1.4. alkaen aina torstaisin klo 20.

”Tuore podcast-jakso julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa myös radion puolella, ja on hienoa aloittaa tällainen yhteistyö juuri Nonsensen mimmien kanssa. Alexa ja Linda ovat onnistuneet luomaan mahtavan ja aidon yhteisön, josta moni nainen on saanut niin iloa kuin tukea arjen haasteissa”, toteaa Me Naiset Radion ohjelmapäällikkö Paula Niska.
 
Koko jakso sekä aiemmin julkaistut Nonsense-jaksot ovat kuunneltavissa edelleen myös Suplassa.

Jo 140 jaksoa julkaisseen Nonsensepodin Alexa ja Linda ovat nuorten naisten puolestapuhujia, jotka jättävät ulkopuolelta tulevat paineet ja odotukset omaan arvoonsa ja tekevät selkä suorana sitä, mikä tuntuu oikealta ja hyvältä. Ystävysten keskustelu sopii täydellisesti myös Me Naiset Radion tavaramerkiksi muodostuneeseen Näin meidän kesken -maailmaan.

”Ihan huikeeta lanseerata podcast myös radion puolelle! Innolla ja jännityksellä odotetaan vastaanottoa, sillä meidän sisältö saattaa hiukan poiketa tyypillisestä radio-ohjelmasta. Ei malteta odottaa, että saadaan ensimmäinen jakso pyörimään!”, iloitsevat Alexa ja Linda.
 

Nonsensepodin tuorein jakso Me Naiset Radiossa 1.4. alkaen aina torstaisin klo 20.

Jaksot kuunneltavissa ilmaiseksi myös Suplassa.

Burgerimies matkaa läpi Suomen etsien täydellisen burgerin salaisuutta - Maan suurimmat burgerinpaistajaiset järjestetään lauantaina!

31.3.2021 klo 13:00

Nelosella ja Ruudussa torstaina 8.4. alkava Burgerimies Suomessa on rasvantuoksuinen matka läpi rakkaan kotimaan. Aiempien kausien tapaan ravintoloitsija Akseli Herlevi lähtee hedonistiselle road tripille etsimään täydellisen burgerin salaisuutta, ammentaen inspiraatiota tällä kertaa eri puolilta Suomea. Mukana matkassa on tietenkin uskollinen matkakumppani Ossi Lahtinen.

Ensimmäisessä jaksossa retkueen matka vie Lappeenrantaan, jossa sävelletään, sanoitetaan ja nauhoitetaan Burgerimiehen tunnaribiisi yhdessä Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynysen kanssa.
Kotoa lähtiessä pakataan Dodge täyteen matkalihoja, perillä paitsi musisoidaan, myös maistetaan Lemin Särää, vanhaa suomalaista perinneruokaa, ja nautitaan muista Karjalan antimista. Luonnollisesti syntyy myös reissun inspiroima burgeri.

"Tällä kaudella kokataan paljon enemmän ja monipuolisemmin erilaisia ruokia kuin aiemmin. Pääasia ovat edelleen huikeat burgerireseptit, jotka syntyvät kotimaisten matkakohteiden inspiroimina, ja niitä me kokkasimme Ossin kanssa aina jokaisen jakson vieraille. Jaksoissa katsoja pääsee seuraamaan mun ja Ossin toilailua ympäri maata ja tutustumaan Suomeen meidän silmin", Akseli Herlevi kuvailee.

Burgerimies Suomessa -ohjelmaa on kuvattu tämän kevään aikana ympäri maata, ja osaa jaksoista kuvataan parhaillaan, joten sekä burgerit että videomateriaali ovat herkullisen tuoretta tavaraa.

Toisessa jaksossa Burgerimiehen auto suuntaa Päijät-Hämeen suuntaan, jossa tutustutaan mm. sahdin tekoon Kalkkisissa ja tehdään matkamyslit Sysmässä.

Kauden aikana vieraillaan myös porotilalla Angelissa, osallistutaan pilkkikisoihin Inarinjärvellä ja vietetään yö lumiluolassa. Saariselällä syödään koko poro osissa. Kuusamossa syntyy ehta karhuburgeri. Etelämpänä burgereita duunataan mm. Ahvenanmaalla, Loviisassa ja Helsingissä.

Tätä ohjelmaa katsoessa vesi herahtaa kielelle useamman kerran jakson aikana.

Burgerimies Suomessa alkaa torstaina 8.4. Nelosella ja Ruudussa klo 20.

Suomen suurimmat burgerinpaistajaiset 

Burgerimies Akseli Herlevi ja luottopakki Ossi yrittävät burgerinpaiston maailmanennätystä – tai järjestävät ainakin Suomen suurimmat burgerinpaistajaiset – lankalauantaina 3.4. klo 18.

Livelähetyksen aikana Akseli kokkaa NaughtyBRGR -ravintolansa keittiössä klassisia Cheese BRGReita, ja Ruudun välityksellä kotijoukot voivat loihtia illallisen ammattilaisen opastuksella. 
"Jotta homma saadaan yrityksestä ainakin epäviralliseksi ennätyksesi, haluamme kutsua koko Suomen mukaan burgeritalkoisiin!", Herlevi kannustaa.

Livelähetys Suomen suurimmista burgerinpaistajaisista on katsottavissa ISTV:ssä ja Ruudussa lauantaina 3.4. klo 18 alkaen, ja kuka tahansa voi osallistua kokkaukseen omassa keittiössään. Kurkkaa hankintalista NaughtyBRGR-somesta, suuntaa ostoksille ja hyppää mukaan tulevana lauantaina IS-TV:ssä ja Ruudussa kello 18! 
 

Anni Hautala, Kimmo Vehviläinen ja Tinni Wikström juontavat kevään Big Brother Suomi -lähetykset!

31.3.2021 klo 09:00

Toukokuussa Nelosella ja Ruudussa alkava Big Brother Suomi saa tälläkin kaudella juontajikseen kolme kovaa ammattilaista.

Big Brother Suomi on täynnä käänteitä, ja tuttuun tapaan suoria lähetyksiä on luvassa päivittäin. Lähetyksiä juontavat Anni Hautala, Kimmo Vehviläinen ja Tinni Wikström.

Sunnuntaina 2.5. alkavalla kaudella moni asia isoveljen talossa on toisin. Taloon muuttaa joukko julkisuudesta tunnettuja asukkaita, ja lisäksi kolme viikkoa kestävällä kaudella pudotuksia nähdään useita kertoja viikossa. Tulevien julkkisasukkaiden henkilöllisyyksistä on ehditty esittää jo paljon arvailuja ja spekulaatiota, mutta varmuudella heidät julkistetaan vasta taloon astellessa.

Anni Hautalan luotsaamia häätölähetyksiä nähdään neljästi viikossa: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Annin rinnalla häätölähetysten toisena juontajana nähdään Tinni Wikström. Lisäksi erikoisasiantuntijan roolissa tapahtumia analysoi Kim Sainio.

Kimmo Vehviläinen puolestaan kipparoi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin nähtäviä suoria päivittäislähetyksiä, joissa nähdään kooste päivän tapahtumista sekä analysoidaan käänteitä vaihtuvien vieraiden ja pudonneiden asukkaiden kanssa.

Koko juontajakolmikko nähdään luonnollisesti myös sunnuntaina 2.5. klo 21 alkavassa kick off -lähetyksessä, jossa selviää, ketkä kaikki julkkikset taloon muuttavat.

Uudella Big Brother Suomi -kaudella myös seinät vaihtuvat uusiin. Jossain päin pääkaupunkiseutua uuden BB-talon ympärille onkin parhaillaan rakentumassa täysin uudenlainen BB-universumi, joka tarjoaa Isoveljelle kaiken, mitä se tarvitsee näyttävän ja jännittävän ohjelman tekemiseen.

 

Big Brother Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 2.5. klo 21.

24/7 -palvelu Ruudussa.

Big Brother Suomi suorat koostelähetykset päivän tapahtumista ma, ke ja pe Kimmo Vehviläisen juontamina Nelosella ja Ruudussa.

Anni Hautalan ja Tinni Wikströmin juontamat suorat häätölähetykset ti, to, la & su Nelosella ja Ruudussa.

Ruudun uutuuksia: Orange is the New Black alkaa 13. huhtikuuta!

25.3.2021 klo 12:45

13.4. ORANGE IS THE NEW BLACK
Piper Chapman (Taylor Schilling) elelee New Yorkissa mukavassa talossa ihanan sulhasensa kanssa. Täydelliset tulevaisuuden näkymät sumentuvat yllättäen, kun Piper tuomitaan nuoruudenrötöksestään 15 kuukaudeksi naisten valtionvankilaan. Kakkua kärsiessään Piper tutustuu vankilan persoonallisiin konniin, joihin lukeutuu myös Piperin pahoille teille ajanut nuoruuden tyttöystävä Alex (Laura Prepon).

Tositapahtumiin löyhästi perustuva Orange Is The New Black on lukuisia kertoja palkittu ja kriitikoiden ylistämä draamakomedia, josta on tehty yhteensä seitsemän tuotantokautta.

Orange is the New Black -sarjan 1. kausi alkaa Ruudussa ja Livillä 13.4. Jokainen jakso on katsottavissa maksutta Ruudusta 30 päivää tv-esityksestään. Sarjan toinen kausi esitetään heti ensimmäisen jälkeen.

 

25.3. PARAMOUNT+-LISÄPALVELU ON TÄYNNÄ UUSIA SISÄLTÖJÄ!
Ruudun Paramount+-tarjonta on kasvanut tuhansilla tunneilla uusia sarjoja ja leffoja. Uudistuneeseen valikoimaan lukeutuu mm:

SHOWTIME:n kestosuosikkeja: Dexter, Billions, Twin Peaks: The Return, The Affair
Alkuperäissarjoja: The Twilight Zone, Two Weeks To Live, The Good Fight
Lasten lemppareita: Paavo Pesusieni, Seikkailija Dora, Ryhmä Hau
Hittielokuvia ja kultaisia klassikoita: Light of My Life, Tesla, Capone, Escape from Pretoria, Kummisetä-trilogia

Paramount+-lisäpalvelun hinta on 6 €/kk, edellyttää Ruutu+-tilauksen. Koko valikoima löytyy täältä.

 

8.5. VOICE USA
Millaisia kultakurkkuja löytyy rapakon tuolta puolen? Viime talven Jenkeissä pyörinyt uunituore Voice nähdään Ruudussa toukokuusta alkaen. Laulajista taistelevaan valmentajanelikkoon kuuluu kova kattaus musiikin ammattilaisia: Gwen Stefani, Kelly Clarkson, Blake Shelton sekä John Legend. Ohjelmaa juontaa tv-konkari Carson Daly.
Jaksot ilmestyvät Ruutuun maksutta. 

 

9.5. UNELMIEN POIKAMIESTYTTÖ
24-vuotias Hannah Brown työskentelee sisustussuunnittelijana ja kaunotar on myös vuoden 2018 Miss Alabama USA. Brown nähtiin aikaisemmin Unelmien poikamiehen 23. kaudella, jossa hän jäi seitsemännelle sijalle. Nyt sulhon etsintä voi kuitenkin alkaa toden teolla, kun paikalle marssii 30 komeaa poikamiestä.
Jaksot ilmestyvät Ruutuun maksutta. 

 

12.4. PARATIISIHOTELLI NORJA, KAUSI 12 ja 17.5. PARATIISIHOTELLI NORJA, KAUSI 13
Ihanat norjalaiset sinkut kisaavat mojovasta rahapotista Ruudussa kaksi kautta putkeen!
Sarjasta ilmestyy uusi jakso maanantaista torstaihin. Näkyy vain Ruutu+-tilaajille. 

 

FOX-LISÄPALVELUN SARJAUUTUUDET
5.4. The Cool Kids: Röyhkeä uusi asukas Margaret saapuu hämmentämään vanhainkodin eläkeläiskaverusten porukkaa uudessa komediasarjassa.
6.4. Ennätystehdas: 2. kausi alkaa!
28.4. 9-1-1: Lone Star: 2. kausi jatkuu tauon jälkeen
Ohjelmat näkyvät kaikille maksutta mainosten kanssa.

 

UUSIA ELOKUVIA JOKA VIIKKO
Kaikki elokuvat näkyvät vain Ruutu+-tilaajille

Elokuvat huhtikuussa:
1.4. Jääkarhu New Yorkissa 2
2.4. Vain muutaman dollarin tähden, Hyvät, pahat ja rumat
9.4. Fargo
16.4. Vaaleanpunainen pantteri
19.4. Palomies Sami – Ponttipantin suurpalo
23.4. Vaaleanpunainen pantteri 2
26.4. Puuha-Pete: Lännen villit
30.4. Zookeeper

Elokuvat toukokuussa: 
7.5. Molly’s game
14.5. The Hateful Eight
21.5. Hannu ja Kerttu: Noitajahti
28.5. G.I. Joe: Kosto

 

LASTENOHJELMIA
Ohjelmat näkyvät vain Ruutu+-tilaajille

Viisi Lasse-Maija-leffaa pääsiäisenä Ruudussa!
Lasse-Maijan etsivätoimisto - kameleontin kosto
Lasse-Maijan etsivätoimisto - von Bromsin salaisuus
Lasse-Maijan etsivätoimisto - varjo Vallilan yllä
Lasse-Maijan etsivätoimisto - Stella Nostra
Lasse-Maijan etsivätoimisto: Ensimmäinen arvoitus
(Elokuvat on dubattu suomeksi)

Huhtikuu
1.4. Angry Birds MakerSpace
2.4. Halinallet (suomeksi dubattuna)

Toukokuu
1.5. Mia ja minä, Alvin ja pikkuoravat, Elias, Palomies Sami
3.5. Pyjamasankarit

 

Jättiyllätys! Big Brother -talo avaa ovensa jo toukokuussa – tällä kertaa julkkisasukkaille!

15.3.2021 klo 09:00

Maailman tunnetuin reality nähdäänkin Nelosella ja Ruudussa jo toukokuussa!

Isoveli osaa yllättää! Big Brother Suomi saapuu Neloselle ja Ruutuun jo tänä keväänä, kun joukko julkisuudesta tunnettuja asukkaita muuttaa sama katon alle. Ketkä julkkikset taloon muuttavat? Se selviää toukokuun alussa, kun julkkisasukkaat astelevat suorassa lähetyksessä täysin uudistuneeseen BB-taloon!

Toukokuussa nähtävä Big Brother Suomi on monella tapaa erityinen. Luvassa on kolme viikkoa kestävä tiivistunnelmainen ja käänteitä täynnä oleva reality, jossa mikään ei ole niin kuin aiemmin on totuttu. Julkisuudesta tutut asukkaat joutuvat kilpailemaan paikastaan talossa useita kertoja viikossa, sillä kolme viikkoa kestävässä ohjelmassa pudotuksia nähdään lähes joka toinen päivä.

Uudella Big Brother Suomi -kaudella myös seinät vaihtuvat uusiin, sillä Isoveli muuttaa Kalasataman REDIstä vielä toistaiseksi salaiseen lokaatioon. Jossain päin pääkaupunkiseutua uuden BB-talon ympärille onkin parhaillaan rakentumassa täysin uudenlainen BB-universumi.

Big Brother Suomi ilmoitti kuukausi sitten hakevansa asukkaita myös syksyllä nähtävälle BB-kaudelle. Hakemuksia jätettiin lyhyessä ajassa jälleen valtava määrä, ja syksyn BB-kauden valmistelu etenee normaaliin tapaan.

Luonnollisesti myös edelleen käynnissä oleva poikkeustilanne otetaan huomioon kaikin tavoin niin kevään BB:ssä kuin syksyn asukasrekryä tehdessä. Asukkaiden ja muun työryhmän terveys ja turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Uusimpia viranomaisohjeita seurataan niin Nelonen Median kuin tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandin toimesta jatkuvasti, ja ohjeistuksia noudatetaan tuotannon kaikissa vaiheissa.

Big Brother Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa toukokuussa.

The Masters nähdään yksinoikeudella Ruudussa 8.–11.4.2021!

10.3.2021 klo 08:45

Ruutu tarjoaa The Masters -golfturnauksen yksinoikeudella Suomessa kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View). Hintaan sisältyy katseluoikeus U.S. Open -turnaukseen kesäkuussa. 

Arvostettu The Masters nähdään jälleen yksinoikeudella Ruudussa. Nelipäiväinen kilpailu näytetään kokonaisuudessaan suorina lähetyksinä 8.–11. huhtikuuta. Lähetysten selostajana toimii Antti Vaalas ja kommentaattorina Kari Kakko. Suomenkielisen selostuksen lisäksi lähetykset ovat Ruudussa tarjolla myös alkuperäisellä, englanninkielisellä selostuksella.

The Masters pelataan kuuluisalla Augusta Nationalin kentällä. Tämän vuoden turnausta varjostaa surullinen tapaturma, kun turnauksen viisinkertainen voittaja Tiger Woods loukkaantui helmikuussa auto-onnettomuudessa. Vuonna 2019 voittanut Woods oli yksi turnauksen mahdollisista voittajakandidaateista, mutta häntä ei tällä kertaa viheriöllä nähdä.

Ennakkosuosikit vihreän voittajan takin pukijoiksi ovat jälleen tutut golf-maailman ykkösnimet. Vedonlyöjien paalupaikkaa pitelee viime vuonna voiton napannut maailmanlistan ykkönen Dustin Johnson. Hänen jälkeensä potentiaalisina voittajina nähdään Jon Rahm, Rory McIlroy, Brooks Koepka, Bryson DeChambeau ja Justin Thomas.

Nelipäiväinen voittotaistelu huipentuu yleensä vasta sunnuntain haastavalla takaysillä, joten voittajaa on vaikea ennustaa etukäteen. Tänäkään vuonna The Mastersissa ei pelata leikkimielistä Par 3 -kilpailua, joka on perinteisesti startannut turnauksen.

The Masters nähdään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+-tilaukseen. Suorien lähetysten lisäksi ostajilla on katseluoikeus turnauksen tallenteisiin 14 vuorokauden ajaksi.

The Mastersin katseluoikeuden ostamalla lunastaa itselleen myös kesäkuussa pelattavan US Open -golfturnauksen katseluoikeuden. U.S. Open esitetään Ruudussa suorana 17.–20.6.2021. Katselupaketin hinta on 24,95 € ja se tulee myyntiin huhtikuussa osoitteessa: www.ruutu.fi/ohjelmat/golf

The Mastersin suorien lähetysten aikataulu Ruudussa:

To 8.4.
1. kierros
klo 22.00–02.30

Pe 9.4.
2. kierros
klo 22.00–02.30

La 10.4.
3. kierros
klo 22.00–02.00

Su 11.4.
4. kierros
klo 21.00–02.00