Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Superpesiksen viikonlopun finaalikamppailut suorina lähetyksinä Nelosella ja Ruudussa

7.9.2018 klo 11:30

Superpesis-kauden mestaruuksista pelataan jälleen tänä viikonloppuna, kun miehillä on vuorossa ensimmäinen finaali ja naisilla toinen. Molemmat finaalikamppailut nähdään suorina monikameratuotantoina Nelosella ja Ruudussa.

Naisten Superpesis-kauden finaaliin tiensä ovat taistelleet Manse PP Tampereelta ja Kirittäret Jyväskylästä. Kirittärillä on pieni etumatka mestaruuteen, sillä joukkue voitti jo ensimmäisen finaalin ja johtaa sarjaa 1-0. Mestaruus irtoaa kolmella voitolla.

Manse PP:lle mahdollinen mestaruus olisi sekä toinen perättäinen että myös toinen koko joukkueen historiassa. Kirittäret voitti ensimmäisen mestaruutensa Superpesiksessä vuonna 2003 ja mestaruuksia on kertynyt tähän päivään mennessä peräti kahdeksan. Viimeksi Kirittäret nappasivat Superpesiksessä kultaa vuonna 2016.

Manse PP:n ja Kirittärien finaalissa nähdään myös jännittävä sisarkamppailu, kun kentällä kohtaavat Sallisen siskokset: Manse PP:n lukkari Senni Sallinen ja Kirittärien huippulyöjiin kuuluva isosisko Emma Sallinen.

Miesten ensimmäinen finaali pelataan sunnuntaina Joensuun Mailan (JoMa) ja Kouvolan Pallonlyöjien (KPL) kesken. 

JoMalle finaalipaikka on joukkueen historian ensimmäinen. JoMa kaatoi välierissä hallitsevan mestarin ja kauden suurimman ennakkosuosikin Vimpelin Vedon suoraan 3-0 ja ansaitsi paikkansa finaaleissa. KPL voitti runkosarjan ja kaatoi Sotkamon Jymyn viimeisessä ja ratkaisevassa välierässä 3-2 voitoin. KPL on otellut finaalipeleissä viimeksi vuonna 2010.

KPL:n ja JoMa:n pääsy finaaleihin tarkoittaa, että mestari tulee löytymään ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen jostain muualta kuin Vimpelistä tai Sotkamosta. Nämä edellisten vuosien finalistit kohtaavat pronssiotteluissa, joissa toisen joukkueen pitkä mitaliputki katkeaa.

Sunnuntaina nähdään ottaako KPL vai JoMa ensimmäisen voiton ja kiinnityksen kirkkaimmasta mitalista. Mestaruus ratkeaa kolmella voitolla.

Naisten toinen finaali lauantaina 8.9. klo 13.45 alkaen Ruudussa ja klo 13.55 Nelosella
Miesten ensimmäinen finaali sunnuntaina 9.9. klo 13.45 Ruudussa ja klo 13.55 Nelosella

Studioisäntänä: Olli Eronen
Selostajana: Anssi Ritari
Asiantuntijoina: Antti Tokkari (la & su) ja Mikko Korhonen (su)