Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Sami Hedberg on Suomen Konttorin Ricky Gervais – "Urani suurimpia kohokohtia"

15.8.2016 klo 10:00

Maailmanlaajuisesti tunnettu, lukusia tv-viihteen palkintoja voittanut brittiläinen komediasarja The Office saa ensimmäistä kertaa Suomen-versionsa Nelosen, Elisa Viihteen ja BBC Worldwiden yhteistyönä. Sarjan tuottaa Solar Republic. Konttorin päätähtenä nähdään Sami Hedberg.

Suomen Konttorin voimakaksikon muodostavat sarjan ohjaaja Janne Reinikainen sekä kirjailijana marinoitunut Mike Pohjola, joka on päävastuussa ohjelman käsikirjoituksesta. Mukana käsikirjoitusryhmässä ovat myös Anna Ruohonen ja Kari Hietalahti.

Hedbergin lisäksi näyttelijöinä nähdään muun muassa Pyry Äikää, Linda Wiklund, Antti Heikkinen, Ushma Karnani ja Peter Kanerva.

"Tässä projektissa mukana oleminen on urani osalta yksi suurimmista kohokohdista. Komediasarjassa esiintyminen on ollut haaveeni lapsesta asti, mutta juuri the Office- sarjan päärooli on minulle suunnaton kunnia ja ilo",  kommentoi Sami Hedberg.

Alunperin brittiläinen The Office tunnetaan erityisesti Ricky Gervaisista, joka näytteli sarjan päähahmoa, paperiyrityksen johtajaa David Brentiä. Gervais toimi myös käsikirjoittajana.

“Siitä on jo 15 vuotta, kun The Officen ensimmäinen jakso lähetettiin Briteissä. On mahtavaa nähdä tämä uskomattoman muuntautumiskykyinen formaatti juhlimassa 15 vuoden merkkipaaluaan nyt suomalaisena versiona”, iloitsee Suzanne Kendrick, Head of Global Format Sales, BBC Worldwide. 

Jättimenestykseen noussutta The Officea tehtiin Britanniassa vuosina 2001–2003. Lisäksi sarjasta on yhdysvaltalainen, kanadanranskalainen, ranskalainen ja ruotsalainen versio. Suositussa Yhdysvaltalaisessa versiossa pomoa näytteli Steve Carell.

”Fantastista, että show jatkaa vaikuttamistaan paikallisina versioina ja osoittaa vetovoimansa katsojille Ruotsista Jenkkeihin. Ei ole epäilystäkään ettei Suomessa nautittaisi samanlaisesta suosiosta, varsinkin kun Sami Hedbeg on pääroolissa!” Kendrick jatkaa.

Sarjan tuottaa Solar Republic.

"Mietimme pitkään millainen olisi kotimainen versio The Office komediasarjasta, sillä se on rakennettu loppupeleissä todella perisuomalaisista elementeistä: häpeästä ja arkuudesta lähtevistä väärinymmärryksistä", lisää tuottaja Jesse Fryckman Solar Republicista.

Konttorin kuvaukset alkavat Suomessa ensi viikolla 22. elokuuta. Hittisarjan Neloselle ja Elisa Viihteelle tuottaa Solar Republic.

"Satsaamme Nelosella kotimaiseen laatuun sekä suuriin tv-persooniin, ja Sami Hedberg on juuri sellainen. Häntä parempaa David Brentiä maasta ei löydy. On ilo tehdä ensimmäistä kertaa tämän kaltaista yhteistyötä BBC:n ja Elisan kanssa, ja kokeilla uusia tapoja laadukkaan tv-viihteen esittämisessä eri väylissä", Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen kertoo.

 "Elisa Viihde on jo pitkään panostanut merkittävästi kotimaisiin elokuviin sekä alkuperäissarjoihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme heidän mieltymystensä mukaisia ohjelmia, ja kotimainen viihde kiinnostaa heitä. Teemme jatkuvasti yhteistyötä televisio- ja elokuva-alan eri toimijoiden kanssa, ja on ainutlaatuista tehdä Elisa Viihteen alkuperäissarjaa, Suomen Konttoria, yhdessä Nelosen ja BBC:n kanssa. Nykypäivään päivitetty Suomen Konttori sopii loistavasti viihdyttämään asiakkaitamme", kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

Konttorin 1. tuotantokausi nähdään Elisa Viihteellä maaliskuussa 2017  ja Nelosella syksyllä 2017. Sarjan tuottaa Solar Republic.