Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Ruutu-suosikki Kummeli esittää: Kontio & Parmas jatkuu 26. toukokuuta!

27.4.2021 klo 10:00

Kummeli-sketsiryhmän suosikkisarjan kolmannella kaudella Valkeakosken rauhaa värittävät mahtipontinen kaupunginjohtaja ja kunnallispolitiikan suhmuroinnit. Uudella kaudella ovat mukana kaikki sarjan rakastetut hahmot sekä muutama uusi tuttavuus. Sarjaan perustuva elokuva saapuu teattereihin syksyllä. 

Ruudun Kummeli esittää: Kontio & Parmas -alkuperäissarjan hartaasti toivottu kolmas kausi nähdään Ruudussa toukokuussa. Edelliset kaksi kautta ovat olleet suuria menestyksiä sekä Ruudussa että Nelosella ja sarja on kerännyt itselleen uskollisen fanikunnan. 

Auni Parmas (Elsa Saisio) sai 2. kauden lopulla suuren perinnön, mutta mammona on kaadettu kurkusta alas ja Auni palaa hattu kourassa Valkeakoskelle. Syntejä pyhittääkseen Auni haluaa avata oman joogasalin. Otso Kontio (Heikki Silvennoinen) on innoissaan Aunin paluusta ja toivoisi tämän jatkavan poliisihommia Kontion aisaparina. 

Poliisipäällikkö Ljunkan (Timo Kahilainen) ja vanhemman konstaapeli Vänskän (Mari Perankoski) suhde syvenee ja etenee puhtaasta S/M:stä kohti avioliiton satamaa. Vakavoitumista on havaittavissa myös sisäisen tarkastuksen Kiiverin (Inka Kallén) ja vanhemman konstaapeli Kostamovaaran (Ernest Lawson) huushollissa, jossa odotetaan kaksosia.

Yllättäviä jännitteitä Valkeakosken rauhaisaan idylliin luo uusi kaupunginjohtaja Keijo Riippa (Ville Myllyrinne), jolla on kyseenalaisia suunnitelmia kaupungin vetovoiman ja talouden kohentamiseksi. Onneksi kansalaisten etua ajaa kunnanvaltuustoon kahdella äänellä noussut Hurtta (Heikki Hela), joka on poliittisen uskottavuuden nimissä ratkennut ryyppäämään. Hurtan suhteiden avulla Sumelius (Ilkka Heiskanen) tekee uuden aluevaltauksen ja perustaa Valkeakosken ääniaalloille Jouko Sumeliuksen Humanistisen Eetteriradion. 

3. kauden näyttelijäkaartiin kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös Raku (Heikki Vihinen), Sirkka (Kaisa Hela), Saija (Linda Wiklund), Eetu (Ylermi Rajamaa), Kyylä (Hannele Lauri), Sirpa (Ona Kamu), ja Arja Koriseva (Arja Koriseva).

Kaudella nähdään lisäksi nimekkäitä vierailijoita, joihin lukeutuvat mm. Sebastian Rejman, Heikki Paasonen, Jarkko Niemi, Kim Sainio sekä aikaisemmilta kausilta tutut Justimusfilmsin Sami Harmaala ja Juho Nummela.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan ovat käsikirjoittaneet Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen. Sarjan on ohjannut Aleksi Mäkelä ja tuottanut Solar Republic. 

 

 

Kummeli esittää: Kontio & Parmas alkaa Ruudussa 26.5. kahdella jaksolla. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy yksi uusi jakso joka keskiviikko. Ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella 26.5. klo 21. Jakson voi katsoa Ruudusta maksutta Nelosen esityksen jälkeen. Koko 3. kausi on vain Ruudun tilaajien katsottavissa. 

Tässä on Diilin voittaja! – leuka loksahti voiton jälkeen: "Nyt mä oon sekaisin, wau, wau, wau, wau!"

26.4.2021 klo 22:30

Suomen vaativin työhaastattelu on nyt ohi ja Diilin voittaja on valittu. Jaajo Linnonmaa valitsi maanantai-iltana Nelosella ja Ruudussa nähdyssä Diilin finaalijaksossa kahdesta piinkovasta finalistista voittajaksi Sointu Borgin, josta tulee voiton myötä kehitysjohtaja Jaajon bisnesimperiumiin. Toiseksi kisassa tuli mainosalan yrittäjä Petri Matero.

Finaalijaksossa nähtiin ennennäkemättömän kova tehtävä, jossa finalistien tuli kummankin luoda tyhjästä bisneskonsepti, kehittää sille visio, arvolupaus ja toimintasuunnitelma sekä pitchata uuden yrityksen konsepti joukolle bisnesenkeleitä. Erityisenä porkkanana kilpailijoille toimi se, että voittajan luomasta liikeideasta tulee lopulta todellinen ja hänestä itsestään uuden bisneksen vetäjä. Liikekumppaneikseen voittaja saisi Jaajon lisäksi ohjelman neuvonantajat Noora Fagerströmin ja Toni Lähteen, sekä kaikki ne bisnesenkelit, jotka voittaja onnistuu puhumaan pitchaustilaisuudessa mukaansa.

Lopulta Jaajo valitsi voittajaksi Soinnun, joka onnistui pitchaustilaisuudessa saamaan kehittämällään varainkeruukonsepti Fundlylla puolelleen peräti seitsemän sijoittajaa.

"Soinnussa mä tykkäsin eniten asenteesta. Asiat sanottiin suoraan, olematta ilkeitä. Tehtävissä Sointu antoi aina kaikkensa ja näytti rehellisesti tunteensa. Mulle tuli fiilis, että Sointu halusi eniten voittaa", Jaajo kehuu.

"Mä istuin yleisössä, kun Sointu finaalissa presentoi ammattisijoittajille Fundlya. Kun ottaa huomioon, että hän oli rakentanut koko yrityksen 24 tunnissa ja huhujen mukaan ei ollut nukkunut sekuntiakaan, niin se ei esityksessä näkynyt. Sointu oli rento, vakuuttava ja sai vastauksillaan peräti seitsemän sijoittajaa lähtemään mukaan. Se kertoo poikkeuksellisesta lahjakkuudesta", Jaajo sanoo.

Voitosta kuultuaan ilmeikkään Soinnun leuka loksahti täydellisesti.
"Siis nyt mä oon sekaisin, wau, wau, wau, wau. Mä oon ihan, että apua!!", Sointu ilakoi ja onnitteli sen jälkeen kilpakumppaniaan Petriä hyvästä kilpailusta.

 "Finaali oli todellinen painekattila ja elämäni haastavimpia vuorokausia. En yhä voi uskoa voittoa todeksi. Joka aamu kun herään, tuntuu, että tämä kaikki on vain unta," Sointu kuvailee nyt tuntojaan voitosta.

Työ Fundlyn ja muiden yritysten parissa on jo alkanut ja katse on tulevaisuudessa. Jaajo kertoo soittaneensa Soinnulle muutama päivä kuvausten päättymisen jälkeen, mutta ohjelman esityksen vuoksi töitä ei voitu julkisesti aloittaa siltä istumalta.

"Töitä on nyt paiskittu pari viikkoa ja homma toimii. Sointu on todella oma-aloitteinen ja tykkää tehdä asiat aina loppuun asti. Välillä tuntuu kuin Sointu olisi edelleen Diilissä, sillä mimmin asenne on ihan timanttia. Soinnulla on oma tapahtuma-alan yritys, jonka eteen hän on tehnyt paljon töitä. En halua, että sitä haudataan uuden pestin myötä, vaan pohditaan enemmänkin miten saisimme hyödynnettyä sitä. Olen sanonut Soinnulle, että tässä on monta rautaa taottavaksi, ja tuntuu, että se sopii hänelle. Fundly tulee olemaan pian niin iso yritys, että Sointu tarvitsee itselleen työkaverin. Kuka tietää, sehän voisi olla joku vaikka Diilistä", Jaajo vihjaa.

Myös Sointu odottaa tulevaisuudelta paljon.
 
"Nyt on aika keskittyä täysillä työn tekemiseen. Olen asennoitunut hommaan niin, että tulevat vuodet olen valmis tekemään niska limassa töitä. Fundlyn toiminnan rakentaminen ja hiominen tulee alussa olemaan omalla kohdallani varmasti prioriteetti numero yksi. Lisäksi Jaajon yrityssalkku on mielenkiintoinen ja laaja. Pääsen kehittämään monia eri alueita ja suunnittelemaan paljon uutta. Paletti sisältää mm. Korjaamon toiminnan kehittämistä, ravintolatoimintaa Briccon puolelta, tapahtumapuolta Extreme runin ja raviristeilyjen muodossa, Jaajon henkilöbrändiä ja vaikka mitä! Tylsää päivää ei näissä hommissa tule!",
tuore kehitysjohtaja iloitsee.

Diiliä seurattiin kauden aikana erityisen innokkaasti Ruudussa. Ohjelman total-tv-tavoittavuus helmi-huhtikuun aikana (22.2.-23.4.) on ollut yli 2,1 miljoonaa, ja Diili on viimeisen kuukauden ajalta kaikkien kotimaisten suoratoistopalvelujen katsotuimpien ohjelmien sijalla neljäs.

Lähde: Finnpanel Oy, Total-tv-tutkimus, Areena, MTV-palvelu, Ruutu/Ruutu+, Top 10 ohjelmat (sarjan paras jakso), 23.4.-21.4.2021, 3+ keskikatsojamäärä

Kalle Virtanen on The Voice of Finland -voittaja 2021!

23.4.2021 klo 20:15

Nelosen kymmenes The Voice of Finland -kausi päättyi juuri huikeaan finaaliin Turun Logomossa, jossa voiton vei Juha Tapion tiimin Kalle Virtanen.

The Voice of Finlandin upea kymmenes tuotantokausi on tullut juuri päätökseensä! Perjantai-iltana Nelosella nähtiin upea finaalilähetys, jonka päätteeksi juhlittiin Juha Tapion tiimissä kilpailleen vantaalaisen Kalle Virtasen, 33, voittoa.

Lähetyksessä kuultiin kaikilta finalisteilta kaksi kappaletta. Kalle Virtanen esitti finaalissa omat versionsa kappaleista A Whiter Shade of Pale sekä Who Wants to Live Forever.

Finaalissa vain yleisöäänet ratkaisivat, sillä tähtivalmentajilla ei ollut viimeisessä jaksossa enää äänivaltaa. Pistelaskussa yhteen laskettiin viikon aikana tulleet ennakkoäänet sekä lähetyksen aikana tulleet yleisöäänet.

Neljänneksi ääntenlaskussa sijoittui Maija Vilkkumaan tiimin Ira Mikkonen, 26, joka sai 11,7 prosenttia äänistä. Kolmanneksi tuli Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin joukkueesta Milla Kotilainen-Dwyer, 18, jonka äänisaalis oli 13,4 prosenttia.

Lopuksi lavalla olivat enää Juha Tapion tiimin Kalle Virtanen, 33, sekä Redraman tiimin Elise-Juliette, 16. Elise-Juliette sai äänistä 34,7 prosenttia ja Kalle Virtanen 40,2 prosenttia. Kalle Virtasen äänisaalis oli finaalin suurin, ja hän on tämän kauden The Voice of Finland -voittaja!

Redrama ilmoitti tänään tämän TVOF-kauden jäävän hänen viimeisekseen. Redramalle tämä oli jo seitsemäs kausi The Voice of Finlandin tähtivalmentajana.

Kaikki finaali-illan esitykset ovat katsottavissa Ruudusta.

The Voice of Finland saa jatkoa Nelosella! Haku 11. kaudelle on nyt auki: nelonen.fi/osallistu

Vappua juhlitaan Apulannan ja Stigin huikeilla keikoilla Virtuaalisessa Helsingissä! – Vapun suurin show nähdään Nelosella ja Ruudussa

21.4.2021 klo 10:00

Vappua vietetään tänäkin vuonna poikkeusoloissa. Koska kevätkauden avausta ei vieläkään päästä juhlistamaan massatapahtumissa, tarjoutuu vapun juhlijoille ainutlaatuinen tilaisuus viettää vappua Apulannan ja Stigin ennennäkemättömillä virtuaalikeikoilla Nelosella ja Ruudussa vappuaattona.

Vapun päällä vappu on Nelonen Median, Helsingin kaupugin ja virtuaaliteknologiaan erikoistuneen Zoan Oy:n yhteistyössä järjestämä virtuaalikonsertti, jossa Suomen suosituimpien artistien ehdottomaan kärkeen kuuluvat Apulanta ja Stig nousevat lavalle virtuaalisen Helsingin paraatipaikoilla.

Vapun päällä vappu -show'ta pääsee seuraamaan vappuaattona klo 19 alkaen Nelosella ja Ruudussa.

Kaksi näyttävää, hitintäyteistä keikkaa sisältävässä show'ssa päästään ensin merelliseen Vallisaareen, jossa virtuaaliselle lavalle nousee näyttävistä lavarakennelmista ja livekeikkojensa teatraalisuudesta tunnettu Apulanta.

"Nyt on virtuaalista! Eipä vähä! Ei muuta kuin munkit pataan ja simapönttö pöhisemään, nimittäin täältä pläjähtää meidän 30-v juhlavuoden ensimmäinen keikka! Härkänen vappuspektaakkeli tulossa Stadin Vallisaaren eeppisistä maisemista. Siimaa ei anneta!", Apulannan Toni ja Sipe viestittävät.

Illan huipentaa virtuaalisella Senaatintorilla tavaramerkkiviiksiensä muotoiselle lavalle nouseva bilepopin kruunaamaton kuningas Stig, jonka keikka on täynnä tanssittavia bilehittejä.

“Hienoa päästä esiintymään omilla kotikulmilla koko Suomelle. Tarkoitus on pistää kunnon virtuaaliset bileet pystyyn. Luvassa huikea vappushow!"Stig lupaa.

”Laadukkaan viihteen merkitys ja tarve on pandemian aikana kasvanut suuremmaksi kuin koskaan ja onkin innostavaa olla mukana luomassa virtuaalista vappujuhlaa suomalaisille Nelosen ja Ruudun välityksellä. Tietysti odotamme malttamattomana, että pääsemme jälleen järjestämään isoja livetapahtumia mutta sitä ennen pyrimme tekemään etävapusta kaikille mahdollisimman hauskan”, sanoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Vapun päällä vappu -show huipentaa Suomen vappupääkaupunkina tunnetun Helsingin virtuaalisen vappuohjelman, jolla kaupunki kannustaa suomalaisia viettämään tänäkin vuonna kevätkauden avausta lähipiirissä, kokoontumisrajoitusten mukaisesti.

”Epidemiatilanne luo jo toivoa normaalimmasta kesästä, mutta haluamme kannustaa kaupunkilaisia jaksamaan kokoontumisrajoituksia vapun yli. Toivomme, että vappua juhlitaan omassa lähipiirissä, jotta tartuntatilanne ei vapun takia pahene. Suomen vappupääkaupunkina Helsinki iloitsee, että tänäkin vuonna saamme tarjota yhdessä kumppaneidemme kanssa kaikille suomalaisille huikeaa vappuohjelmaa kotisohvilta seurattavaksi”, iloitsee pormestari Jan Vapaavuori.

Vapun päällä vappu -konsertin mahdollistavat Helsingin kaupunki, VR, Xiaomi, Radio Suomipop ja Nelonen Media.

Vapun päällä vappu -show vappuaattona 30.4. klo 19 Nelosella ja Ruudussa.

Jo 10 kautta Sykettä – uudet jaksot alkavat Ruudussa 4. kesäkuuta!

17.4.2021 klo 22:15

Alkuperäissarja Sykkeen 10. kausi saapuu Ruutuun! Uuden kauden keskiössä on elämän arvaamattomuus ja traumapolilla saadaan varautua yllätyksiin sekä työ- että yksityiselämässä. Syke-sarja saa jatkoa kymmenennen kauden jälkeen ja sarjaan perustuva elokuva saapuu valkokankaille tämän vuoden aikana. 

Syke-sarja saa täyteen 10. kauden rajapyykin, kun uudet jaksot alkavat Ruudussa 4. kesäkuuta! Kausi käynnistyy kohtalokkaalla bussionnettomuudella, jossa osallisina on myös traumapolin työntekijöitä. Kauden potilastarinat kertovat muun muassa dopingiin sortuneesta nuoresta urheilijasta, Suomessa harvinaisesta Dengue-kuumeesta, heräämisestä kesken leikkauksen sekä lintuinfluenssasta, joka aiheuttaa kaaosta traumapolilla.  

Johannan (Leena Pöysti) ja Maxin (Antti Luusuaniemi) suhde on kriisissä. Johannan edellinen raskaus päättyi keskenmenoon eikä Maxin toive uudesta yrityksestä ei saa vastakaikua. Myös Sonja (Iida-Maria Heinonen) kipuilee omien suhdekiemuroidensa kanssa. Aviomies Aleksi (Eino Heiskanen) on vihdoin saanut töitä ja uudet tuulet puhaltavat perhe-elämässä. Silti syrjähyppy Jessen (Sebastian Rejman) kanssa vaanii Sonjan ajatuksissa.

Jarin (Nicke Lignell) poika Santeri (Akseli Kouki) aloittaa traumapolilla amanuenssina. Täydellisyyttä vaativa Jari päättää toimia poikansa ohjaajana, mikä osoittautuu nopeasti huonoksi ideaksi. 

Rahaongelmissa pitkään kieriskelleen Ainon (Amelie Blauberg) elämään saapuu pelastus yllättävästä lähteestä. Epäonnea suhderintamalla kohdannut Leevi (Valtteri Lehtinen) ihastuu ja arkailun sijaan tekee rohkeasti aloitteen. Myös Jannica (Helmi-Leena Nummela) löytää uuden kiinnostuksenkohteen ja ottaa kaikki keinot käyttöön hurmurin nappaamiseksi. 

"Kymppikaudella elämä, kuolema ja rakkaus kietoutuvat toisiinsa koukuttavalla tavalla. Nojaamme suuriin tunteisiin ja jännittäviin potilaskohtaloihin", kertoo Sykkeen pääkäsikirjoittaja Anne Prokofjeff.

Sykkeen näyttelijäkaartiin kuuluvat Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Nikke (Janne Saarinen), Santeri (Akseli Kouki), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash). 

Tuttujen hahmojen lisäksi Sykkeen 10. kaudella nähdään jo edellisillä kausilla vierailleet Marja Salo, Eino Heiskanen ja Jarmo Mäkinen. Uusissa vierailevissa rooleissa nähdään muun muassa Kai Vaine, Minka Kuustonen, Heikki Kinnunen, Jussi Nikkilä, Thelma Siberg ja Arman Alizad. Kauden ohjaajina toimivat Taavi Vartia ja Toni Laine ja sarjan pääkäsikirjoittajat ovat Anne Prokofjeff ja Hanna Leivonniemi. Sykkeen tuottaa Yellow Film & TV.

Sykkeen 10. kausi alkaa perjantaina 4.6., kun Ruutuun ilmestyy neljä ensimmäistä jaksoa. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy yksi uusi jakso aina torstaisin ja perjantaisin. Uusi kausi käsittää yhteensä 24 jaksoa.

10. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa esitetään myös Nelosella 4.6. klo 19 alkaen. Nämä kaksi jaksoa voi katsoa Ruudusta maksutta Nelosen esityksen jälkeen. Sykkeen 10. kausi on vain Ruudun tilaajien katsottavissa. Ruutu+-tilauksen hinta on alkaen 6,95 €/kk. Ensimmäinen tutustumisjakso on veloitukseton.

Pertsa ja Kilu -elokuvasta on tehty sopimus kansainvälisen myyntiyhtiön kanssa

14.4.2021 klo 16:30

Taavi Vartian käsikirjoittaman ja ohjaaman ja Nelonen Median levittämän Pertsa ja Kilu -elokuvan tiimoilta on tehty sopimus kansainvälisen myyntiyhtiön kanssa. Elokuvatrilogian jatko-osan kuvaukset käynnistetään mahdollisesti jo talvella 2022. Nelonen Media toimii levittäjänä myös tulevissa elokuvissa.

Euroopassa sijaitseva myyntiyhtiö etsii parhaillaan Pertsa ja Kilu -trilogian ensimmäiselle osalle kansainvälisiä levitysväyliä, jotta elokuva nähtäisiin tulevaisuudessa kaikkialla maailmassa. Elokuvatrilogian ensimmäisen osan julkaisu leffateattereihin odottaa Suomessa yhä sopivaa ensi-iltapäivää koronatilanteesta johtuen. Tuotantoyhtiössä jatko-osaa kehitellään jo parasta aikaa. 

Euroopassa sijaitseva myyntiyhtiö etsii parhaillaan Pertsa ja Kilu -trilogian ensimmäiselle osalle kansainvälisiä levitysväyliä, jotta elokuva nähtäisiin tulevaisuudessa kaikkialla maailmassa. Elokuvatrilogian ensimmäisen osan julkaisu leffateattereihin odottaa Suomessa yhä sopivaa ensi-iltapäivää koronatilanteesta johtuen. Tuotantoyhtiössä jatko-osaa kehitellään jo parasta aikaa.

Kaikkien aikojen Pertsa ja Kilu on itsenäinen 2. osa tekeillä olevaan trilogiaan. Se jatkaa kesällä 2020 Kotkassa kuvatun ensimmäisen elokuvan tematiikkaa ystävyydestä, rohkeudesta, kekseliäisyydestä ja mielikuvituksen vimmaisesta voimasta. Kun ensimmäisessä osassa Pertsa ja Kilu pääsivät kadonneen huvijahdin ja pankkirosvon jäljille, kaksikko ajautuu jälleen osaksi yhä vauhdikkaampaa seikkailua sekä huikeita tilanteita. Kaikkien aikojen Pertsa ja Kilu yhdistelee laajemmin elementtejä romaaneista Pertsa ja Kilu merellä, Pertsa ja Kilu kippareina sekä Saaresta nousi savua.

Keskitymme tuomaan jatko-osaan modernin ja samalla ajattoman tarinan, joka kunnioittaa alkuperäisten tarinoiden henkeä. Kuten trilogian ensimmäisessä osassa, tässäkin on mukana toisaalta 50-luvun romantiikkaa, mutta samalla 2000-luvun stilisoituja näkymiä - oleellista on pitää kerronta hillitysti irti ympäröivästä realismista. Kaikki on mahdollista, kun kehys on sopivan fiktiivinen ja irrallinen nykypäivän arjesta”, toteaa käsikirjoittaja ja ohjaaja Taavi Vartia.

Nelonen Mediassa uskotaan vahvasti Pertsa ja Kilu -trilogiaan. Nelonen Media on antanut tänä kevään sitoumuksensa omalta osaltaan myös jatko-osien levityksestä.

"Hyvät sisällöt matkaavat myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Hienoa, että suomalainen elokuva ja elokuvan tekijät kiinnostavat myös kansainvälisesti. Elokuvateattereissa käynti on toivottavasti mahdollista pian, koska tutkimusten mukaan elokuviin meno on kärkipäässä ihmisten tulevaisuuden suunnitelmissa", kommentoi Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi.

Tarkempia juonipaljastuksia jatko-osasta käsikirjoittaja ja ohjaaja Taavi Vartia ei vielä paljasta, mutta jatko-osissa tullaan näkemään ensimmäisestä osasta tuttuja hahmoja. Tavoitteena on, että ainakin näyttelijät Olavi Kiiski (Pertsa), Oskari Mustikkaniemi (Kilu) sekä Sara Vänskä (Pirkko) tulisivat jatkamaan rooleissaan myös tulevissa elokuvissa. Jatko-osissa myös roolihahmot ovat tulleet hiukan vanhemmiksi, samoin kuin myös näyttelijät tosielämän puolella. Jatko-osan kannalta onkin tärkeää, että elokuva päästäisiin kuvamaan kaavaillun aikataulun mukaisesti, jotta nuoret eivät ehdi kasvaa liian aikuisiksi.