Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Ruudun golfkausi jatkuu U.S. Openin ja Ladies European Tourin parissa!

16.6.2021 klo 10:00

Golffanit viihtyvät Ruudun ääressä läpi kesän. Tällä viikolla seurataan suorana kauden kolmatta major-turnausta ja heinäkuussa vuoroon tulee naisten huippugolfia tarjoava Ladies European Tour. U.S. Open nähdään Ruudussa kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View) ja Ladies European Tour on katsottavissa maksutta. 

Golfkauden kolmas major-turnaus U.S. Open palaa kolmentoista vuoden jälkeen Torrey Pinesin kentälle Kaliforniaan. Viime vuonna turnaus pelattiin New Yorkin Winged Foot -kentällä ja voiton vei Bryson DeChambeau. Hänen lisäkseen tämän vuoden voittajasuosikkeihin lukeutuvat mm. Jon Rahm ja Dustin Johnson. Suomalaisia ei ole turnauksessa tällä kertaa mukana. 

Ruutu esittää U.S. Openin kansainväliset lähetykset suorana englanninkielisellä selostuksella. U.S. Open nähdään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+-tilaukseen. Katselupaketin hinta on 9,95 € ja sen voi ostaa osoitteessa: www.ruutu.fi/ohjelmat/golf. Asiakkailla, jotka ostivat katseluoikeuden huhtikuussa pelattuun The Masters -turnaukseen, on katseluoikeus myös U.S. Open -turnaukseen.

Ruudun golfkausi jatkuu heinäkuussa, kun Ladies European Tour saapuu Suomeen. Osakilpailu pelataan Turun Aura Golfissa 15.–17.7. Suomen osakilpailu järjestetään kymmenen vuoden tauon jälkeen ja mukana on monia eurooppalaisia ja kotimaisia huippunimiä. Ruutu esittää turnauksen suorana ja maksutta suomenkielisellä selostuksella.

U.S. Open -turnauksen suorien lähetysten aikataulu Ruudussa:

To 17.6.
1. kierros
klo 21.00

Pe 18.6.
2. kierros
klo 21.00

La 19.6.
3. kierros
klo 20.00

Su 20.6.
4. kierros
klo 19.00

JULKISTUS: Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen ovat The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajat!

14.6.2021 klo 15:00

The Voice of Finlandin 10. juhlavuosi huipentuu uskomattomaan musiikilliseen ilotulitukseen, kun The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 28. elokuuta.

The Voice of Finland: All Starsissa kaikkien aikojen parhaimmat The Voice of Finland -kilpailijat ottavat mittaa toisistaan! Kaikki mukana olevat laulajat ovat päässeet aikoinaan mukaan TVOFin suoriin lähetyksiin ja jopa finaaliin, mutta eivät ole vielä voittaneet.

The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajina toimivat aikaisemmilta kausilta tutut: Michael Monroe, Tarja Turunen ja Elastinen. Tuttuun tapaan he päättävät pelkän kilpailijan äänen perusteella, kääntävätkö tuolinsa ja haluavatko kilpailijan mukaan omaan tiimiinsä.

Michael Monroe on toiminut kolmikosta pisimpään The Voice of Finlandin tähtivalmentajana. Hän oli mukana kausilla 1-6. Elastinen nähtiin punaisessa valmentajan tuolissa kausilla 1-3, ja Tarja Turunen valmensi omia tiimejään TVOF-kausilla 4-5.

”Tämä on hienoimpia asioita, mitä mulle on tapahtunut vuosikausiin. Mä olen kaivannut, ja sydän on ollut aina Voicessa. Harmitti silloin, kun se loppui, mutta nyt tämä on maailman paras pay back, että me ollaan täällä kolmestaan. Ei voi muuta kuin nauttia! Tämä on aivan mieletöntä!” riemuitsee Michael Monroe.

”Ihan supersiistiä olla taas tässä!” iloitsee puolestaan Tarja Turunen.

"Upealta tuntuu taas istua tässä pitkästä aikaa! En malta odottaa, että kausi alkaa ja päästään taas kuuntelemaan hurja määrä hieoja laulajia ja tällä kertaa ekstrahienoja, koska kaikki on olleet jo liveissä mukana!", Elastinen kertoo tyytyväisenä.

 

Elastinen ja Michael Monroe ovat valmentaneet yhdessä kolme The Voice of Finland -kautta, mutta Tarja Turusen kanssa Elastinen istuu nyt ensimmäistä kertaa yhdessä tähtivalmentajien punaisiin tuoleihin.

”Tarja on mulle vähän yllätys, mä en ihan tiedä, miten kova vastus hän saattaa olla. Michael on mun vanha arkkivihollinen kolmelta ensimmäiseltä kaudelta. Siihen mä olen jo tottunut vähän, että häntä vastaan joutuu tosi koville. Tarjasta saattaa tulla yllättävä vastus”, Elastinen arvioi muita valmentajia.

”Kimmon kanssa me on juuri vasta päästy tutustumaan. Hän on ollut erittäin ihana uusi tuttavuus”, Tarja kehuu Elastista.

The Voice of Finland: All Starsin juontaa Heikki Paasonen.

”Kaikki tietää, että meillä on mielettömän kova taso The Voice of Finlandissa, ja nyt kun sieltä otetaan yhdeksältä kaudelta kaikki parhaat laulajat, niin tämä on sellaista musiikillista ilotulitusta, että koko ajan saa olla kananlihalla”, Paasonen kertoo.

The Voice of Finland: All Starsissa on luvassa tunteikkaita jälleennäkemisiä ja häkellyttäviä hetkiä, kun kilpailijat astuvat takaisin lavalle, ja vain ääni ratkaisee. Tunnistavatko tähtivalmentajat pelkän äänen perusteella, ketkä ovat palanneet takaisin mukaan kisaan?

The Voice of Finland: All Stars on upouusi ohjelma, joka nähdään nyt ensimmäisenä maailmassa Suomessa ja Ranskassa. All Starsin kausi on totuttua TVOF-kautta lyhyempi, ja kausi koostuu kuudesta jaksosta.

The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 28. elokuuta.

 

Jaajon luotsaama Diili saa jatkoa – nyt etsitään kilpailijoiden omia start up -ideoita!

8.6.2021 klo 09:00

Suomen vaativin työnhaku on jälleen auki.

Diili-ohjelma teki menneenä keväänä näyttävän paluun Nelosella ja Ruudussa, ja huipentui Sointu Borgin voittoon.
Kevään kaudella legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin astunut Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa jatkaa pestissä myös seuraavalla kaudella, jonka kilpailijahaku on nyt auki.

Tällä kertaa Jaajo etsii kokonaan uutta bisnesideaa ja sen vetäjää yritysryppääseensä. Tarjolla on kiihdytyskaista yrittäjyyteen ja startup-maailman ytimeen. Diilin palkintona on starttiraha voittajan aloittavalle firmalle, ja yhtiökumppani Jaajo, joka antaa voittajan aloittelevalle bisnekselle tukevaa nojaa verkostoitumisessa, markkinoinnissa ja bisnesosaamisessa.

Jaajon rinnalla Diilin johtoryhmässä istuvat seuraavallakin kaudella brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde sekä yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström.

Diili etsii siis kunnianhimoisia, kekseliäitä ja motivoituneita kilpailijoita, joilla on jo oma yritysidea, jonka käynnistämiseen he haluavat saada täydellisen kiitoradan.

Diilin kilpailijahaku on nyt auki osoitteessa nelonen.fi/osallistu , ohjelma kuvataan syys-lokakuussa.

Diili Nelosella ja Ruudussa 2022.

Kristian Heiskari on Selviytyjät Suomi -kisan voittaja!

3.6.2021 klo 14:30

Juuri päättyneessä neljännen tuotantokauden Selviytyjät Suomi -finaalissa voittajaksi julistettiin Kristian Heiskari! Toiseksi kisassa tuli Marianne Kiukkonen ja kolmanneksi Joalin Loukamaa.

Selviytyjät Suomi -kilpailu on päättynyt. Pohjolan karuissa oloissa äärimmäisen selviytymiskisan voittajaksi selviytyi Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari.

33 päivää pohjolan ääriolosuhteissa taistellut Heiskari kuittasi voitosta itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.

"Aika päätön fiilis. Ihan mahtavaa! Sanattomaksi vetää, ja onhan tämä nyt ihan älytön päätös 33 päivälle. Kun miettii, että mitä tässä on vuoden aikana tapahtunut… Ei olis vuosi sitten pystynyt kuvittelemaan. Aivan tajuttoman hyvä fiilis. Meinaa itku tulla", Kristian kertoo liikuttuneena.

"Moni tiesi jo monta viikkoa takaperin, että oon uhka, mutta jos on kaiken lisäksi mukava ja hyödyllinen, niin veikkaan, että sillä selviää aika pitkälle”, Heiskari pohtii menestystään kisassa.

Voittamalla Selviytyjät Suomen Heiskari teki historiaa, sillä hän on vienyt nimiinsä nyt kahden jättirealityn ykkössijat! Heiskari on paitsi Big Brother Suomi -voittaja myös Selviytyjät Suomi -voittaja!

"En tiedä ketään, kuka ois kaksi Suomen isointa tosi-tv-formaattia voittanut vuoden sisään. Tai tiedän mä yhden ja se istuu tässä!” Heiskari iloitsee.

Finaalijaksossa kilpailivat Kristianin lisäksi yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen ja tanssija Joalin Loukamaa. Kolmikko kilpaili ensin hurjalta näyttävässä ja pitkään jatkuneessa tasapainokilpailussa, jonka voittanut Joalin sai itselleen minuutin etumatkan muihin viimeisessä finaalitehtävässä.

Finaalitehtävässä Joalinin kisa päättyi kuitenkin tulentekotehtävään, ja tiensä heimoneuvoston eteen taistelivat Kristian ja kisassa itsensä pahasti loukannut Marianne.

Pudonneista kilpailijoista koostuneen juryn viimeisessä heimoneuvostossa, jury pääsi tenttaamaan finalisteja ja lopulta äänestämään, kuka voittaa Selviytyjät Suomen.

Tervetuloa Tankkaustarinoiden ihmeellisen tavalliseen maailmaan!

28.5.2021 klo 09:45

On olemassa yksi paikka, johon koko Suomi pysähtyy, sillä meidän kaikkien on tankattava joskus niin ajoneuvo kuin oma vatsakin. Tankkaustarinat kertoo ABC-liikennemyymälöiden värikkäästä arjesta ja asiakkaista.

Koskaan ei tiedä, kuka liikennemyymälän ovista astuu sisään, ja se on tämän sarjan ydin! Talven 2021 aikana Lahdessa, Varkaudessa, Lohjalla ja Vaajakoskella kuvatuissa jaksoissa tapaamme muun muassa varkautelaisen HIFK-fanin, Suomen ensimmäisen virallisesti valitun kylähullun, jättilantun, aaveenmetsästäjiä, terapiakilejä ja vara-Dannyn.

Sarjassa tutustumme myös ABC-fani Jussiin, joka on vieraillut Suomen kaikissa ABC-liikennemyymälöissä. Jussilla on kunnioitettava ABC-tavaroiden kokoelma, joka pitää sisällään mm. käytöstä poistettuja ABC-valaisimia, työasuja, avaamattoman ABC-karkkipussin sekä kokoelman Apsi-pehmoleluja.

Tankkaustarinoissa tutustutaan myös ABC-asemien henkilökunnan arkeen, josta ei tapahtumia ja yllättäviä tilanteita puutu. Kahvit keittyvät lattialle, keittiön laitteet eivät käynnisty lounastarjoiluun, vandaali terrorisoi vessoja ja työkavereille tehdään rakkaudella jekkuja.

Henkilökunnan työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia, ja siitä pitävät huolen toinen toistaan persoonallisemmat asiakaskohtaamiset.

Tankkaustarinoiden henkilökunta:

ABC Varkaudessa työskentelevät marketin esimies Riitta, keittiön palveluvastaava Juha, liikennemyymälätyöntekijä Iiris, liikennemyymäläpäällikkö Mervi, liikennemyymälätyöntekijä Hanne sekä esimiesharjoittelija Jani.

 

ABC Renkomäki Lahdessa meitä palvelevat keittiön kuningattaret kokki Areeya ja keittiöpäällikkö Ruut sekä moniosaaja apulaisliikennemyymäläpäällikkö Sari ja aina iloiset liikennemyymälätyöntekijät Melina ja Svetlana.

Vaajakosken ABC:llä töitä paiskivat letkeästi, mutta jämäkästi liikennemyymälätyöntekijät Anni, Annu ja Susanna, marketin palveluvastaava Pasi ja liikennemyymälätyöntekijä Erika.

ABC Lohjalla asiakkaista pitävät huolta vanha tuttumme palveluvastaava Ari sekä liikennemyymälätyöntekijät Laura, Anne ja Monika.

 

Tankkaustarinat alkaa Nelosella ja Ruudussa 14. kesäkuuta ma-to klo 20:30.

 

Tässä ovat uudet Vain elämää -tähdet: Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, ABREU, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela!

24.5.2021 klo 15:00

Uudet Vain elämää -tähdet lähtevät tänään Hirvensalmen Satulinnaan 12. kauden kuvauksiin. Odotettavissa on kaikille ikimuistoinen ja tapahtumarikas viikko, sillä tämä joukko ei juurikaan tunne toisiaan entuudestaan.

Satulinnaan Hirvensalmelle matkustaa tänään tiistaina 25. toukokuuta kahdeksan rakastettua kotimaista artistia. Valtavaksi tv-ilmiöksi noussut Vain elämää tarjoilee jälleen syksyllä uutta musiikkia sekä sydäntä sykähdyttäviä hetkiä Hirvensalmen kesäisissä maisemissa.

Uudella Vain elämää -kaudella mukana ovat nämä kahdeksan artistia: Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, ABREU, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela.

Vain elämää -ohjelman 12. tuotantokausi starttaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Arttu Wiskari:
"Jännitän eniten ehdottomasti Chisun tapaamista. Chisuhan on sellainen superstar! Mä oon itse tällainen läskiperseinen suomalainen äijä, ja Chisu on vähän niin kuin tapaisi Marilyn Monroen. Se on upea ilmestys!"

Arttu Wiskari on noussut kymmenen vuoden aikana yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista, ja hänet on palkittu mm. Vuoden iskelmä -Emmalla. Jalometalleja niittäneen laulajan julkaisut hipovat yksi toisensa jälkeen Spotifyn kärkisijoja.

Wiskarin viides ja viimeisin studioalbumi nousi suoraan virallisen albumilistan ykkössijalle, ja albumin nimikkokappale Suomen muotoisen pilven alla nousi samalla vuoden 2019 soitetuimmaksi radiobiisiksi.

“Oon aina rakastanut sitä työtä, mitä oon kulloinkin tehnyt - oli se sitten rautakaupan myyjä tai muusikko. Mä oon elävä esimerkki siitä, että välillä mahdottomista unelmista voi tulla totta”, Arttu Wiskari summaa matkaansa musiikkimaailman huipulle.

Vain elämää -ohjelman kahdeksannella kaudella nähty Arttu saapuu ensimmäistä kertaa Satulinnaan, sillä edellinen leirikokemus on Espanjasta, Mondan linnasta.
 

ABREU:
”Vain elämää on ollut mun koko urani yksi siisteimmistä kokemuksista. Se rakkauden määrä, mikä siellä oli kymmenen päivän aikana uusien ihmisten kanssa, niin se jäi tosi positiivisena mieleen."

 

16-vuotiaana Idols-kilpailusta ihmisten tietoisuuteen ponnistanut ABREU on pitkällä urallaan julkaissut 8 albumia. Hänet on palkittu kahdesti Emma Gaalassa Vuoden naissolistiksi, ja hän on kiertänyt kaikki maamme suosituimpien festivaalien lavat.

Aiemmin englannin, espanjan ja portugalin kielillä levyttänyt artisti vaihtoi kielen suomeen ja valloitti sen myötä vielä suuremman yleisön sydämet. Uudistumisen myötä ABREU on ollut itsekin entistä vahvemmin mukana biisien tekemisessä ja löytänyt sitä kautta aivan uuden palon musiikkia kohtaan. Jo lähes 15-vuotisen uran tehnyt ABREU oli ensimmäistä kertaa mukana Vain Elämää -ohjelman toisella tuotantokaudella vuonna 2013.

Mun mielestä on uskomattoman siistii saada tehdä sellaista työtä, että kun tuut töistä kotiin, oot niin innoissas, ettet saa unta”, ABREU iloitsee.

 

Anssi Kela:
"Kuuluisiko tässä vastata, että odottaa tulevalta kaudelta sitä, että löytyisi se tosi rakkaus. Se on vissiin joku eri ohjelma... Leikkimielellä ollaan lähdetty mukaan. Työkaverit ilmoitti.”

 

Anssi Kelan debyyttialbumi Nummela teki ennätyksen olemalla 2000-luvun myydyin albumi Suomessa. Fyysistä albumia on myyty kaikkiaan huimat 157 000 kappaletta. Laulaja-lauluntekijä-muusikon 20-vuotinen ura on ollut täynnä uuden musiikin luomista ja toinen toistaan suositumpia hittejä.

Huikean lavakarisman omaava artisti on kahminut vuosien varrella lukuisia palkintoja, ja hänet on palkittu myös Erikois-Emmalla.

“Mun tehtävä maailmassa on tuoda tänne vähän iloa. Kun keikalla näkee ihmisten reaktiot, se antaa merkityksen tälle työlle. Tää on se hetki ja paikka, minne mä kuulun”, Kela pohtii. Artisti on nähty aiemmin Vain elämää -ohjelman neljännellä kaudella.

 

Suvi Teräsniska:
"Mä odotan ehdottomasti eniten, että pääsee laulamaan. Tässä on vuosi oltu niin lukossa, että laulamista on tullut tehtyä aivan liian vähän. Ihana päästä laulamaan!”

 

Suvi Teräsniskan omintakeinen tulkinta ja ainutlaatuinen ääni ovat iskostuneet syvälle suomalaisten sydämiin. 11 albumia julkaisseen iskelmäartistin lähes jokainen julkaisu on ylittänyt platinarajan, ja hänet on palkittu muun muassa Iskelmä-Finlandialla, Kullervo Linnan Säätiön palkinnolla sekä Vuoden iskelmäalbumin ja Vuoden lastenmusiikkialbumin Emmoilla.

Rakastettu artisti oli raskaana viidennen Vain elämää -kauden kuvauksissa, ja perhettä ja juuriaan suuressa arvossa pitävä laulaja on nykyään kolmen lapsen äiti.

“Mulla on ollut täydellinen elämä. Kaiken jälkeen, mitä elämässä on tullut vastaan, oon onnellinen ollessani juuri tässä. Oon elänyt, kokenut ja tuntenut”, Suvi Teräsniska pohtii.

 

Jukka Poika:
"Mä tiedän ennakolta muutaman tyypin, jonka kanssa on luultavasti aika hauska hengata, ja jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin ne loputkin paljastuu sellaisiksi, joiden kanssa on kiva olla.”

 

Jukka Pojalla on takanaan jo yli 20-vuotinen ura, joka alkoi yhtyeistä Soul Captain Band ja Kapteeni Ä-ni. Yli kymmenen vuotta sitten tehdystä soolouran läpimurrosta asti, hän on ollut Suomen reggaemusiikin kärkinimiä julkaisten hittejä hittien perään.

Hyväntuulinen artisti on palkittu mm. Vuoden biisi-, Vuoden esiintyjä- ja Vuoden miessolisti -Emmalla. Perhettään syvästi arvostava Jukka keikkailee nykyään myös puolisonsa kanssa.

“Ajattelen tosi paljon mieltä ja mielen toimintaa, paljon myös sen mielettömyyttä. Mä oon runoilija, enkä pysty johtamaan ketään - ainoastaan muistuttamaan omantunnon asioista ja ihmisten kohtelemisesta”, Vain elämää -ohjelman toisella tuotantokaudella mukana ollut Jukka Poika pohtii.

 

Tuure Kilpeläinen:
”Siellä on sellaisia ihmisiä, joita on nähnyt vaan vilaukselta jossakin takahuoneessa. Tossa on keskenään erilaisia ihmisiä, se on aina kiinnostavaa.”

 

Suurta suosiota nauttiva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani -yhtye on julkaissut lukuisia albumeita, joista monet ovat ampaisseet albumilistojen kärkisijoille. Niin kotimaassa kuin ulkomaillakin yleisöä viihdyttäneen ja Emma-palkitun yhtyeen kappale Autiosaari on ollut elävän musiikin esitetyin kappale.

Monipuolisen ja pitkän uransa aikana monilahjakkuus on tehnyt musiikkia useissa eri kokoonpanoissa niin itselleen kuin mm. Anna Puulle, Jonna Tervomaalle ja Vesa-Matti Loirille.

“Kaikkein oleellisin asia on rakkaus. Se on universaalia ja kaiken ytimessä. Lopulta me kaikki ollaan yhtä”, maalailee yhdeksännelläkin tuotantokaudella Satulinnassa vieraillut Tuure Kilpeläinen.

 

Chisu:
"Odotan eniten Arttu Wiskarin tapaamista ja myös keskusteluja Pyhimyksen kanssa. Hän vaikuttaa tosi älykkäältä ja ajassa kiinni olevalta tyypiltä."

Viidennellä Vain elämää -kaudella ihastuttanut Chisu on julkaissut yhteensä kuusi sooloalbumia ja kahminut urallaan jo 12 musiikkialan himoittua Emma-palkintoa.

Tämä suomalainen musiikkivaikuttaja käänsi vuonna 2011 historian kirjoissa uuden sivun pokkaamalla ensimmäisenä naisena Vuoden tuottaja -Emman. Chisu on monilahjakkuus ja poikkeuksellinen uranuurtajana, joka tunnetaan myös upeista musiikkivideoistaan.

“Visuaalisuus on aina näytellyt tärkeää roolia elämässäni. Myös työssäni se kulkee käsi kädessä musiikin kanssa. Ne ovat kokonaisuus”, kuvailee upeaääninen Chisu.

 

Pyhimys:
”Mä olen avoin ja avomielinen. Mulla ei ole mitään odotuksia. Mä odotan, että tulee olemaan hauskaa, mutta rankkaa."

 

Musiikkialan moniottelija Pyhimys eli Mikko Kuoppala tunnetaan maineikkaista kokoonpanoista ja työstään levy-yhtiössä muiden artistien taustavaikuttajana.

Satulinnassa ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella mukana ollut Pyhimys, on yksi Teflon Brotherseista ja julkaissut sooloartistina 11 albumia, joista useampi on noussut kirkkaasti albumilistan kärkeen. Pyhimyksen ja Teflon Brothersien albumeita on striimattu yhteensä yli 360 miljoonaa kertaa. Vuonna 2019 tämä moniulotteinen artisti tyhjensi Emma Gaalan palkintopöydän voittamalla yhteensä kuusi Emma-palkintoa.

“Tiedostaminen ja tietoisuus on vain tosi pieni osa ihmisen aivotoimintaa. Intuition avulla voi valita, mihin kannattaa fokusoitua. Se on viisauden korkein muoto”, syksyllä 40 vuotta täyttävä Pyhimys miettii.