Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Nelosen Pallon ympäri voitti arvostetun Formaatti-Finlandian!

17.8.2018 klo 11:30


Nelosella keväällä esitetty Pallon ympäri -sarja on voittanut Formaatti-Finlandia -palkinnon! Palkinto jaettiin 18. kerran Media & Message -tapahtumassa Tampereella. Nelosen Arman ja Suomen rikosmysteerit voitti puolestaan parhaan ohjelmatunnuksen palkinnon.
 

Pallon ympäri on ohjelma, jossa kolme seikkailijaa pudotetaan kukin eri puolille maapalloa. Heillä on yksi tehtävä: poimia kahdeksan esinettä kahdeksasta eri kohteesta ympäri maapalloa ja tulla mahdollisimman pian kotiin.

Keväällä Nelosella nähdyllä ensimmäisellä kaudella matkaan lähtivät näyttelijä ja koomikko Jussi Vatanen, artisti ja somepersoona Sara Forsberg sekä muusikko ja tv-persoona Mikko Kuustonen. Pallon ympäri  -sarjan (Globetrotters) on Neloselle tuottanut Rabbit Films Oy.

Formaatti-Finlandia -voittajan valitsi esituomariston äänestämän shortlistan pohjalta levitysyhtiö Eccho Rightsin perustaja ja osakas Nicola Söderlund, joka piti tärkeimpänä kriteerinä formaatin vientipotentiaalia.

”My choice is Globetrotters. Globetrotters taps well into the global trend of traveling where a rich experience at and of new places is what people are looking for”, perusteli Söderlund valintaansa.

Pallon ympäri -sarjaa esitetään parhaillaan uusintana Jimillä.

Media & Message -tapahtumassa jaettiin palkinnot myös muissa tuotantoyhtiöiden kilpailusarjoissa. Parhaan ohjelmatunnuksen palkinnon voitti Nelosen Arman ja Suomen rikosmysteerit. Sarjan on Neloselle tuottanut Aito Media Oy.