Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Nelonen Median kesän ja syksyn 2021 tv-ohjelmisto on nyt julki!

11.5.2021 klo 12:30

Nelonen Median kanavilla nähdään tulevan kesän ja syksyn aikana huikean monipuolinen kattaus uutuuksia ja vanhoja suosikkeja.

Syksyllä 16 rohkeaa Selviytyjät Suomi -kilpailijaa pääsee kisaamaan valkoisille hiekkarannoille ja palmupuiden katveeseen, sillä 30 000 euron potista kisataan nyt Karibian rannikolla, Dominikaanisessa tasavallassa. Samaan aikaan Big Brother Suomessa isoveli haalii taloonsa 12 viikoksi värikkään joukon erilaisia persoonallisuuksia, jotka edustavat eri ikäluokkia, ammatteja ja kulttuuritaustoja.

Tuleva syksy on täynnä huikeaa musiikkiviihdettä, kun uutuusohjelmat BumtsiBum, Mysteerilaulajat I Can See Your Voice Suomi ja The Voice of Finland: All Stars valtaavat kotikatsomot. Ja mitäpä olisi syksy ilman vuoden odotetuinta musiikkielämystä: Vain elämää!

Temptation Island Suomen juhlakaudella parisuhteet laitetaan todelliseen testiin Marbellan auringon alla, ja Hirvaskankaalla huutokauppakeisari lyö ahkerasti vasaraa pöytään. Uutuussarjassa Koskinen ratkotaan rikoksia Tampereen seudulla ja Suomen Tulli rikosten jäljillä tutustuttaa rikostutkijoiden mieleenpainuvimpiin tapauksiin.

Tutustu alta koko Nelonen Median kesän ja syksyn 2021 monipuoliseen tv-ohjelmistoon!

Selviytyjät Suomi

 

Selviytyjät Suomi rantautuu tällä kertaa Karibian rannikolle, Dominikaaniseen tasavaltaan, jossa kilpailijoita odottavat huojuvat palmut, valkoinen hiekka ja turkoosina kimmeltävä meri. Karibian alue on tunnettu merirosvoistaan ja aikakaudesta, jolloin kukaan ei ollut näillä vesillä turvassa. Tämä tarunomainen maailma tarjoaa uusia juonenkäänteitä, jota Selviytyjät Suomessa ei ole vielä koskaan nähty!

Edessä on 36 päivää kestävä kamppailu, jonka voittajalle on luvassa 30 000 euroa!

Nämä 16 julkisuudesta tunnettua henkilöä ovat valmiina elämänsä seikkailuun:

muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen, ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Selviytyjät Suomen juontaa Juuso Mäkilähde.

Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

Big Brother Suomi

 

Big Brother Suomi on yksi maan suurimpia tv-ilmiöitä. Ohjelma tavoitti viime syksyllä kolmen kuukauden ajan viikoittain lähes 1,2 miljoonaa suomalaista, ja eikä parhaillaan käynnissä oleva julkkiskausi ole muuttanut tilannetta.

Big Brother nähdäänkin ensi syksynä jälleen Nelosella ja Ruudussa, ja asukasvalintoja tehdään parhaillaan tuhansista hakemuksista.

Isoveli halii taloon 12 viikoksi jälleen erilaisia persoonallisuuksia, jotka edustavat eri ikäluokkia, ammatteja ja kulttuuritaustoja ympäri Suomen. Ainoat ehdot taloon hakemiselle ovat olleet täysi-ikäisyys ja suomen kielen hallinta. Talossa tullaan näkemään ensi syksynäkin asukkaita, joilla on ajatuksia, intohimoja ja vahvojakin mielipiteitä – mahdollisesti jopa tarve korjata maailmassa olevia virheitä, epäkohtia ja vääryyksiä.

”Haluamme löytää taloon jälleen monipuolisen kattauksen persoonia laidasta laitaan. Tarkoitus on koota yhteen joukko ihmisiä, joilla kaikilla on halu jakaa tarinansa, puolustaa mielipiteitään ja seistä sanojensa takana. Uudelta BB-kaudelta on varmasti lupa odottaa entistäkin enemmän käänteitä ja mielikuvituksellisia yllätyksiä", ohjelman vastaava tuottaja Maarit Suominen Neloselta sanoo.

Big Brother Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

 

Mysteerilaulajat – I Can See Your Voice Suomi

 

Mysteerilaulajat I Can See Your Voice Suomi on uusi, hauska ja näyttävä musiikkiviihdeshow, joka tempaa mukaansa laulamaan ja arvailemaan.

Jokaisessa jaksossa lavalla nähdään seitsemän mysteerilaulajaa, joista osa on taitavia laulajia ja osa huijareita. Heidän joukossaan voi olla vaikkapa täysin laulutaidoton lääkäri, upealla äänellä siunattu lentoemäntä, epävireinen metsuri tai enkelin lailla laulava laitossiivooja.

Jokaisessa jaksossa yksi kilpailija yrittää tunnistaa huijarit laulajista ja kerryttää voittopottiaan jokaisella oikealla arvauksella. Kilpailija saa laulajien arvuutteluun avukseen ammattilaispaneelin, jonka vakijäseninä istuvat Miitta Sorvali, Robin Packalén sekä liuta vaihtuvia vieraita.

Heikki Paasosen juontamassa ohjelmassa kuullaan paitsi upeita taiturimaisia lauluesityksiä myös aivan luokattomia lurituksia, jotka lähettävät tärykalvosi lomalle, mutta nostavat suupielesi ylöspäin!

Ohjelma yhdistelee gameshow-ohjelmien ja musiikkiviihteen parhaat puolet yhdeksi värikkääksi laulamisen karnevaaliksi. Tässä ohjelmassa kaikki laulavat, oli taitoa tai ei, ja juuri se tekee formaatista niin hykerryttävän.

Eteläkorealaiseen menestysformaattiin perustuva I Can See Your Voice tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin leviävistä formaateista, jota on tehty menestyksekkäästi jo 33 maassa! Etelä-Koreasta maailmanvalloituksensa aloittanut konsepti on tehnyt läpimurtonsa viimeksi mm. USA:ssa, Britanniassa, Saksassa, Hollannissa sekä Ranskassa.

Mysteerilaulajat – I Can See Your Voice Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

 

The Voice of Finland: All stars

 

Syksyllä Nelosella starttaa ainutlaatuinen The Voice of Finland: All Stars! Lavalle nousevat tällä kertaa kilpailemaan aiemmilta The Voice of Finland -kausilta tutut kilpailijat. Jokainen heistä on omalla kaudellaan yltänyt mukaan aina livelähetyksiin asti. Nyt he ovat takaisin lavalla ja kisaavat The Voice of Finland: All Starsin voitosta!

Edessä on tunteikkaita jälleennäkemisiä ja häkellyttäviä hetkiä, kun kilpailijat astuvat takaisin lavalle ja vain ääni ratkaisee. Kääntyvätkö tähtivalmentajien tuolit, ja tunnistavatko he pelkän äänen perusteella, ketkä ovat palanneet takaisin mukaan kisaan?

The Voice of Finland: All Stars on upouusi ohjelma, joka nähdään nyt ensimmäisenä maailmassa Suomessa ja Ranskassa.

Julkistamme The Voice of Finland: All Starsin tähtivalmentajat ja kilpailijat myöhemmin.

The Voice of Finland: All Stars alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

BumtsiBum

 

Suomen nostalgisin musiikkiohjelma BumtsiBum tekee paluun Nelosella ja Ruudussa!

BumtsiBum laulattaa jälleen kotiyleisöjä, kun legendaarisen ohjelman jokaisessa jaksossa nähdään neljä artistivierasta, jotka kahtena joukkueena koittavat löytää kapteeniensa johdolla sana- ja musiikkivihjeiden takaa paljastuvat oikeat kappaleet.

Luvassa on laaja skaala upeita esityksiä, sillä arvuuttelun lomassa vieraat pääsevät esittämään myös muita vihjeistä mieleen nousevia lauluja.

BumtsiBumin uusina joukkuekapteeneina nähdään ennennäkemättömän rautainen pari: Leri Leskinen ja Lenni-Kalle Taipale.

Ohjelman esityksiä säestää housebändi, jota johtaa mm. Vain elämää -ohjelmasta tuttu rumpali Risto Niinikoski. Ohjelman juontaa säteilevä Jaana Pelkonen.

Vuosituhannen vaihteessa kotiyleisöjä laulattanut ohjelmaformaatti BumtsiBum on ohjelma, josta jokaisella suomalaisella on varmasti omat muistonsa. Syksyllä nähtävässä ohjelmassa poraudutaan formaatin ytimeen, jossa sykkivät musiikin ilo ja heittäytyminen leikkimielisen kilpailun raameissa.

BumtsiBum alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

Vain elämää

 

Satulinnaan pöydän ympärille kokoontuu jälleen kahdeksan Suomen suosituinta huippuartistia! Suureksi tv-ilmiöksi noussut Vain elämää tarjoilee syksyllä uutta musiikkia ja ikimuistoisia hetkiä Hirvensalmen komeissa maisemissa.

Satulinnassa kajahtavat jälleen upeat tulkinnat, ja artistit jakavat elämäntarinoitaan yhteisen pöydän ääressä.

12. Vain elämää -kauden artistit julkistetaan myöhemmin.

Vain elämää alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

 

Syke

 

Sykkeen 9. kausi saa ensiesityksensä Livillä! Edellinen kausi päättyi yllätyssuudelmaan Sonjan (Iida-Maria Heinonen) ja Jessen (Sebastian Rejman) välillä. Huono omatunto ajaa Sonjan konfliktiin oman puolisonsa kanssa. Lenita (Lena Meriläinen) keksii värvätä toimettoman ja mustasukkaisen miehensä polille vapaaehtoistyöntekijäksi. Jarmon (Jarmo Mäkinen) alituinen läsnäolo alkaa kuitenkin nopeasti kiristää Lenitan hermoja.

9. kaudella hämmennetään useampaakin suhdesoppaa ja luvassa on sekä mustasukkaisuutta, kiellettyjä tunteita että yllätysuutinen.

Sykkeen 9. kausi nähdään Livillä ja Ruudussa syyskuussa.

 

Hurja painonpudotus Suomi

 

Hurja Painonpudotus Suomi -ohjelmassa kymmenen uskomattoman rohkeaa ihmistä laittavat elämänsä täysin uusiksi. Vuosia jatkunut painonnousu on saanut aikaiseksi fyysistä ja henkistä tuhoa, ja tilanne on monelle jo hengenvaarallinen. Nyt on aika korjata kurssi, ennen kuin on liian myöhäistä!

Osallistujat saavat suureen elämäntapamuutokseensa avuksi joukon oman alansa huippuasiantuntijoita: lääkärin, psykologin, ravintoterapeutin ja personal trainerin. Kahdeksan kuukauden aikana osallistujat oivaltavat, että kysymys on paljon muustakin kuin kilojen karistamisesta. On uskallettava kohdatta kipeät asiat, jotka ovat aiheuttaneet elämänhallinnan menetyksen ja painonnousun.

Vanhoista tavoista ja tottumuksista on vaikea päästä eroon ja matka kohti uutta elämää on kaikkea muuta kuin helppoa. Edessä siintelee kuitenkin kirkkaana yksi tavoite – terveempi elämä.  Luvassa on uskomattomia muodonmuutoksia ja hurjia painonpudotuksia. Tulevaisuus lupaa rutkasti lisää terveitä elinvuosia ja uuden alun, joka mahdollistaa mitä vain!

Hurja painonpudotus Suomi perustuu jo kymmenessä maassa menestystä keränneeseen ja yhteen maailman suosituimpaan elämäntapamuutosohjelmaformaattiin Obese.

Hurja painonpudotus Suomi -ohjelman juontaa Ellen Jokikunnas.

Hurja Painonpudotus Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

Temptation Island Suomi

 

Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Suomen suurin ja kaunein parisuhdereality Temptation Island Suomi juhlii 10. juhlakauttaan!

Suosikkiohjelman 10. kaudella neljä pariskuntaa matkaa Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan parisuhdettaan houkutuksilla. Tällä kertaa ohjelma palaa etelän viettelevään lämpöön kahden kahden kotimaassa  kuvatun kauden jälkeen.

Espanjan ihanassa Marbellassa pariskuntia odottavat upeat puitteet, kaksi todellista luksusluokan villaa sekä tietenkin joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota.

Juhlakaudella  mukana on jälleen joukko pariskuntia, jotka haluavat näyttää toisilleen ja muille, että rakkaus voi kestää kovimmankin houkutuksen.

Ohjelman juontaa itseoikeutetusti rakastettu grillimestari Sami Kuronen.

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa marraskuussa.

 

Remppa vai muutto Suomi

 

Maailmalla valtavan suosion saavuttaneen Remppa vai muutto -sarjan (Love It or List It) jokaisessa jaksossa yksi perhe pääsee toteuttamaan kotiunelmiaan. Nykyinen koti ei enää palvele muuttuneita tarpeita, joten se päivitetään lattiasta kattoon vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita. Samalla perheelle esitellään kolme upeaa ja houkuttelevaa ehdotusta uudeksi kodiksi. Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM Anne Ramsay ja sisustusarkkitehti Marko Paananen kisaavat leikkimielisesti keskenään yrittäessään löytää täydellisen ratkaisun, joka täyttäisi perheen kaikki toiveet ja sopisi heidän asettamaansa budjettiin.

Ohjelman lopussa perheelle esitellään heidän toiveidensa mukainen ja uudistettu koti. Perhe valitsee jäävätkö he asumaan nykyiseen kotiinsa vai laittavatko sen myyntiin ja mahdollisesti muuttavat yhteen heille esitellyistä uusista kohteista. Edessä onkin enää suuri kysymys: Remppa vai muutto?

Remppa vai muutto -ohjelma toteutetaan yhdessä pääkumppani Nordean sekä kumppanien Bo LKV:n ja Vepsäläisen kanssa. Bo LKV etsii parhaillaan myyntiin asuntoja, jotka esitellään ohjelmaan jo valituille perheille kuvauksissa ja ensi syksynä koko Suomelle televisiossa. Mikäli harkitset asuntosi myyntiä erityisesti pääkaupunkiseudulla, Tampereen tai Turun alueilla tai Lahdessa, niin lisätietoja löytyy: bo.fi/remppavaimuutto

Remppa vai muutto alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

Koskinen

 

Ruudun alkuperäissarjojen kattaus kasvaa uudella rikosdraamasarjalla syksyllä! Koskinen seuraa Tampereen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikköä ja sarjaa tähditävät muun muassa Eero Aho, Maria Ylipää ja Turkka Mastomäki. Sarja perustuu Seppo Jokisen luomaan Koskinen-kirjasarjaan, joka on kuvannut poliisien työtä jo lähes 25 vuoden ajan.

Sarjan ensimmäisellä kaudella Koskinen ja tiimi kohtaavat muun muassa sarjamurhaajan, epäonnistuneen jalokiviryöstön, psykiatrisessa sairaalassa tapahtuvan murhasarjaepäilyn, tuhopolton ja henkirikoksia huumejengin ympärillä. Koskinen joutuu työssään kestämään raakoja rikoksia, minkä vuoksi hänellä on vaikeuksia löytää tasapainoa ja rauhaa omassa yksityiselämässään.

Koskinen alkaa Ruudussa marraskuussa. 

 

Arman Pohjantähden alla

 

Suomi on maailman vähiten epäonnistunut valtio, mutta parannettavaa löytyy täältäkin.

Palkitun juontaja Arman Alizadin luotsaama Arman Pohjantähden alla -sarja jatkuu nyt viidennen tuotantokauden puhuttelevilla jaksoilla, joissa ääneen pääsevät aivan tavalliset suomalaiset.

Kaudella käsitellään pienen ihmisen kokemia vääryyksiä, suoranaisia oikeusmurhia tai muutoin epäoikeudenmukaisia tilanteita, joihin tavalliset kansalaiset ovat joutuneet.

Kaudella käsitellään mm. käsittämättömät mittasuhteet saaneita naapuririitoja ja tilanteita, joissa asukkaat ovat napit vastakkain kaupungin kanssa. Lisäksi käsitellään pahasti umpikujaan ajautuneita lastensuojelutapauksia ja koulukiusaamista. Tarkastelemme myös tapausta, jossa oikeus on määrännyt miehen maksamaan elatusapua lapsesta, jonka biologinen isä hän ei ole. Entä miten elämä jatkuu, kun sinut irtisanotaan juuri ennen eläkeikää, häviät asiasta käydyn oikeustaiston ja menetät talosi, autosi ja säästösi? Muita aiheita kaudella ovat mm. kyberhyökkäysten mahdollisuus, autoilijoiden rokottaminen, 5g-verkko sekä lääkekannabis.

Uudella kaudella Arman tapaa lukuisia tavallisia suomalaisia, joita on kohdannut jonkinlainen vääryys tai epäoikeudenmukaisuus. Ohjelmassa äänen saavat ne, jotka on hiljennetty tai joita ei aiemmin ole kuunneltu. Ne, joilla on Armanille asiaa.

Arman Pohjantähden alla Armanille on asiaa alkaa Ruudussa 11.8.

 

Suomen Tulli rikosten jäljillä

 

Suomen Tulli tutkii vuosittain tuhansia rikoksia, joiden yleisin motiivi on rahallisen hyödyn tavoittelu. Uusi true crime -sarja Suomen Tulli rikosten jäljillä tutustuttaa rikostutkijoiden mieleenpainuvimpiin tapauksiin. Ohjelmassa nähdään Tullin paljastamia laajoja huumausaineorganisaatioita, verkkorikollisuutta, savukkeiden ja nuuskan salakuljetuksia, veropetoksia sekä ympäristörikoksia.

Sarjassa tutustumme yhteensä 20 eri tapaukseen, joiden yhteiskunnallinen vaikuttavuus on miljoonia euroja. Alkuperäisten esitutkintapöytäkirjojen pohjalta dramatisoituja kohtauksia syventävät Tullin tutkinnanjohtajien haastattelut. Ohjelmasarja nostaa esiin täysin uuden puolen Tullin tärkeästä työstä.

Suomen Tulli rikosten jäljillä alkaa Ruudussa lokakuussa.

 

Suomen Huutokauppakeisari

 

Suomalaisen yrittäjyyden ykkösnyrkkiä ei pysäytä mikään! Aki ja Heli Palsanmäki ovat jälleen liikenteessä löytääkseen mielenkiintoisimmat ja halutuimmat aarteet huutokauppaansa. Suomen huutokauppakeisarin uudella kaudella laulaja Esa Nummela kauppaa yliarvostettua Aurinko-sarjaa, Taikakuun Juha Metsäperä pelottelee gekolla, tangokuningatar Kaija Pohjola ihastuu keisarin silmiin, Kari Vepsä esittelee hevosella peruuttamista ja rap-artisti Adikia eli kuvataiteilija Kirsikka Ruohonen miettii, uskaltaisiko friistailaamaan rap-artisti Jou-Jou Mania eli meklari Aki Palsanmäkeä vastaan.

Mitä ostettavaa huutokauppakeisari löytää kuninkaallisilta? Aarrekammion ovet aukeavat muun muassa tangokuningas Teemu Roivaiselta ja tangokuningatar Marita Taavitsaiselta.

Millä hinnalla paukutellaan maailmalle viskitynnyri, sarkahousut, 1000 markan seteli, Tarja-nukke, suurennuskone tai Burberry-käsiveska?

Suomen huutokauppakeisari alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

 

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

 

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun!

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -sarjan uudella kaudella kuppiloita kunnostetaan ainakin Seinäjoki-Hanko-akselilla ja muutoinkin ympäri Suomen.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

 

Huvila & Huussi Asuntomessuilla

 

Suomalaisten rakastama Huvila & Huussi tuo jälleen ruutuihin neljä erikoisjaksoa. Huvila & Huussi Asuntomessuilla ohjelmassa sisustusarkkitehti Mikko Vesanen ja itseoppinut remonttitaituri Ellen Jokikunnas tutustuvat vuoden 2021 Asuntomessualueeseen Lohjan Hiidensalmessa. Jokaisella jaksolla on oma teemansa, jotka käsittelevät sisustamisen upeita trendejä, ekologisen rakentamisen uusimpia innovaatioita sekä toimivia ratkaisuja lapsiperheille ja pariskunnille.

Huvila & Huussi Asuntomessuilla alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

 

Tankkaustarinat

 

On olemassa yksi paikka, johon koko Suomi pysähtyy, sillä meidän kaikkien on tankattava niin ajoneuvomme kuin vatsammekin. Tankkaustarinat kertoo tuiki tavallisista suomalaisista ABC-liikennemyymälöiden asiakkaista, joilla kaikilla on oma tarina kerrottavanaan.

Milloinkaan ei tiedä kuka ovista astuu sisään, ja se on tämän sarjan suola. Talven 2021 aikana Lahdessa, Varkaudessa, Lohjalla ja Vaajakoskella kuvatuissa jaksoissa tapaamme muun muassa varkautelaisen HIFK-fanin, Suomen ensimmäisen virallisesti valitun kylähullun, jättilantun sekä ABC-superfanin.

Sarjassa kurkistetaan myös ABC-asemien henkilökunnan arkeen, josta ei tapahtumia ja yllättäviä tilanteita puutu. Henkilökunnan työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia, siitä pitävät huolen toinen toistaan persoonallisemmat asiakaskohtaamiset.

Tervetuloa Tankkaustarinoiden ihmeellisen tavalliseen maailmaan!

Tankkaustarinat alkaa Nelosella ja Ruudussa 14. kesäkuuta ma-to klo 19:30.

Poikkeuksellisen musiikkivuoden parhaimmisto palkitaan Emma Gaalassa perjantaina – katso lista esiintyjistä ja palkinnonjakajista!

10.5.2021 klo 12:15

Kotimaisen musiikkialan vuoden parhaimmisto palkitaan pitkän poikkeusajan värittämän vuoden jälkeen Emma Gaalassa perjantaina 14.5. Suora lähetys Suomen arvostetuimmasta musiikkialan palkintotapahtumasta alkaa Nelosella ja Ruudussa klo 19.

Luvassa on poikkeusjärjestelyistä huolimatta upea musiikkishow, jossa tullaan näkemään jälleen ainutlaatuinen ilta Suomen kovimmilla artisteilla, ennennäkemättömillä erikoisesiintymisillä ja ainutkertaisilla artistiyhteistöillä. 

Emma Gaalassa esiintyvät jättihittinsä ensimmäistä kertaa yhdessä esittävät Elastinen ja Jenni Vartiainen, Arttu Wiskari & Leavings orkesteri, uuden biisinsä ensimmäistä kertaa esittävä Sanni sekä kotimaisen metallimusiikin pioneeri Mokoma, joka esittää upeasti visualisoidun hittinsä Toinen ihminen. Tulokaspotpurissa nähdään Behm, william, Mouhous, Haav, Pihlaja ja Lähiöbotox. Luvassa on lisäksi vielä toistaiseksi salainen artistiyhteistyö.

Heikki Paasosen juontamassa gaalassa palkintoja ovat jakamassa mm. Jaana Pelkonen, Alma Hätönen, Ellinoora, Haloo Helsingin Elli ja Jukka, Pikku G, Leri Leskinen, Lenni-Kalle Taipale, Lauri Ylönen ja Aki Hakala, Ressu Redford, Arja Koriseva, Maija Vilkkumaa, Erin, Sami Kuronen ja Ellen Jokikunnas.

Poikkeusjärjestelyin järjestettävässä gaalassa osa palkinnoista jaetaan jo ennen illan suoran lähetyksen alkua Emma Gaalan etkoilla. Alma Hätösen ja Sami Kurosen juontamaa Emma Gaalan etkoja voit seurata livestreamina Ilta-Sanomien sivuilta is.fi klo 17:30.

Emma Gaala on suunniteltu koronaturvallisuus erityisen huolellisesti huomioiden. Kaikki Emmaan osallistuvat henkilöt; ehdokkaat, esiintyjät, palkinnonjakajat, tuotantohenkilökunta ja median edustajat testataan ennakkoon ja vain tuoreella negatiivisella testituloksella pääsee sisään Messukeskukseen. Noudatamme Gaalan järjestelyissä viranomaisten ohjeistuksia, osallistujamäärää on rajoitettu ja hygieniasta sekä turvaväleistä huolehditaan tarkasti. 

 

Emma Gaala suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa perjantaina klo 19.
Emma Gaalan etkot livestreamina is.fi klo 17:30

 

Uuden Paratiisihotelli Suomi -kauden sinkut esittäytyvät – Mukana mm. missi, personal trainer ja kehonrakentaja

3.5.2021 klo 10:45

Toukokuun lopussa joukko kuumia sinkkuja kirjautuu Gran Canarialla sijaitsevaan luksushotelliin pitämään hauskaa, rakastumaan, punomaan juonia sekä kisaamaan 15 000 euron rahapalkinnosta.

Paratiisihotelli Suomi avaa ovensa maanantaina 24.5. Ruudussa. Huippujännittävä ja vaiherikas kausi nähdään kesän ajan aina maanantaisin ja tiistaisin Ruudussa. Koukuttava ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella maanantaina 24.5. klo 21.

Superkoukuttavan ihmissuhdepelin juontaa upea Alma Hätönen.

Paratiisihotellissa kilpailijoiden tavoitteena on löytää itselleen luotettava pari, jonka kanssa tavoitella voittoa ja pääsyä jännittävään finaaliin. Suhteita kannattaa luoda ja ylläpitää pitkin kisaa, sillä yksin jäävät sinkut ovat vaarassa pudota pelistä! Sinkkujen on kyettävä flirttailemaan, ystävystymään ja taktikoimaan yltääkseen voittoon.

Kunkin viikon Paratiisihotellissa maustavat teemat ja tehtävät, jotka johdattavat kilpailijat uudenlaisiin tunnelmiin ja masinoivat yllättäviä käänteitä.

Kaikki alkaa aikamatkalla kultaiselle 20-luvulle. Tehtävän myötä kilpailijat muuntautuvat filmitähdiksi glamourintäyteisiin mustavalkoelokuviin! Ilmailuviikolla rekrytoidaan uutta väkeä taloon, mikä ei tietenkään kaikkia miellytä, ja draama kihisee. Sinnittelijät-viikko tuo kuuman kostean viidakon Kanarian vuoristoon, ja yhden soihtu sammuu. Finanssiviikolla raaka bisnesäly ratkaisee!

Koko ajan ilmassa leijuu myös toiveita romanssista, kun tunteet astuvat peliin sekä vällyjen välissä että niiden ulkopuolella. Viimeistään rakkausviikko sulattaa kovimmankin pelurin sydämen ja saa heittäytymään hempeäksi.

Tällä kaudella odotettavissa on suuria tunteita, rohkeita peliliikkeitä, suhteita, liittoja ja huijaamista. Parhaimmassa tapauksessa kisasta lähtee mukaan rakkautta ja rahaa. Pahimmassa tapauksessa leikistä joutuu ulos tyhjin käsin, ilman kumpaakaan. Peli alkakoon...

Paratiisihotellissa kaikki on mahdollista.

Tutustu Paratiisihotellin uusiin sinkkuihin tarkemmin TÄÄLLÄ.

 

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin 24. toukokuuta alkaen!

Ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella maanantaina 24.5. kello 21.

Nämä 14 julkkista muuttivat suorassa lähetyksessä uuteen Big Brother -taloon!

2.5.2021 klo 23:00

Big Brother Suomen uusi kausi alkoi sunnuntai-iltana. Nämä 14 asukasta astelivat suorassa lähetyksessä isoveljen taloon.

Big Brother Suomi -talo on saanut uudet asukkaat. Sunnuntain suorassa lähetyksessä taloon muutti 14 ennestään julkisuudesta tunnettua asukasta.

Aivan ensimmäinen asukaspaljastus nähtiin kuitenkin jo tuntia ennen suoran Kick off -lähetyksen alkua, kun ihkaensimmäisenä taloon tepastellut mediapersoona Sara Forsberg otti paikkansa BB-talossa vain Ruudun 24/7 -katsojien katsellessa. Tunnin ennen muita taloon saapunut Sara sai mm. erityistehtävänään esitellä talon suoran lähetyksen katsojille.

Yli tuntia pidempää Saran ei kuitenkaan tarvinnut talossa viettää, sillä pian hän sai sinne seurakseen kirjailija ja yhteiskunta-aktiivi Rosa Meriläisen, mäkikötka Toni Niemisen sekä malli ja somevaikuttaja Kelly Kalonjin.
Suorassa lähetyksessä taloon astelivat myös tubetähti Roni Bäck, yrittäjä Nina Mikkonen, ex-painijatähti Petra Olli, urheiluviihteen monitoimimies Aleksi Valavuori, toimittaja Sanna Ukkola, juontaja Janne Porkka, tubettaja Pinja "Pikku Pinsku" Sanaksenaho, näyttelijä Markku Pulli, Aikakoneesta tuttu laulaja Saija "Sani" Aartela sekä ravintoloitsija Seppo "Sedu" Koskinen.

Nyt alkanut BB-kausi kestää 19 päivää, jonka aikana häätöjä nähdään neljästi viikossa, ja sen myötä myös nimeämisiä ja muita tehtäviä on enemmän kuin koskaan aiemmin. Kausi huipentuu finaaliin torstaina 20.5. klo 20, jolloin koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.

Ensimmäinen äänestys alkoikin heti sunnuntaina asukkaiden asetuttua taloksi ja ensimmäinen julkkisasukas hyvästelee talon jo tiistaina! Uudella kaudella myös tehtäväaluetta ja livestudiota käytetään hyödyksi uudella tavalla. Häätölähetyksiin saadaan extrajännitystä, kun kolme vähiten ääniä saanutta kilpailijaa poistetaan lähetyksen loppupuolella talosta tehtävästudioon, jossa äänestyksen lopputulos paljastetaan. Vähiten ääniä saanut häädetään välittömästi, mutta jännitys ei lopu siihen. Kaksi äänestyksessä pelastunutta pääsevät vielä lähetyksen lopuksi kilpailemaan haastetehtävässä, jonka palkintona on mm. koskemattomuutta tai muita taloelämää helpottavia palkintoja – tai vaihtoehtoisesti vaikeutuksia haastekisan hävinneen eloon talossa.

Tällä kaudella BB:n suoria lähetyksiä juontavat Anni Hautala, Kimmo Vehviläinen ja Tinni Wikström.

Anni Hautalan luotsaamia häätölähetyksiä nähdään siis neljästi viikossa: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Annin rinnalla häätölähetysten toisena juontajana nähdään Tinni Wikström. Lisäksi erikoisasiantuntijan roolissa tapahtumia analysoi Kim Sainio.

Kimmo Vehviläinen puolestaan kipparoi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin nähtäviä suoria päivittäislähetyksiä, joissa nähdään kooste edellisen päivän tapahtumista sekä analysoidaan käänteitä vaihtuvien vieraiden ja pudonneiden asukkaiden kanssa.

Pääset tutustumaan asukkaisiin paremmin Big Brother Suomen virallisilla asukassivuilla.

Joukko julkkiksia astelee sunnuntaina Big Brother -taloon! Näin kausi etenee

30.4.2021 klo 09:00

Tulevana sunnuntaina 2.5. selviää vihdoin, ketkä julkkikset muuttavat Big Brother -taloon. Asiaa on spekuloitu ja arvuuteltu paljon, mutta varma vastaus saadaan vasta sunnuntai-iltana klo 21 alkavassa suorassa lähetyksessä Nelosella ja Ruudussa. 

Tosin Isoveli on tälläkin kertaa arvaamaton, ja aivan ensimmäinen yllätys nähdään sunnuntaina jo kello 20, kun ensimmäinen asukas asteleekin taloon jo ennen suoran lähetyksen alkua! Tämän ainutlaatuisen asukaspaljastuksen voi nähdä vain Ruudun 24/7-palvelussa. Kuka hän on? Miten hän viihdyttää itseään tunnin yksin BB-talossa ennen muiden asukkaiden saapumista?

Nyt alkava kausi kestää 19 päivää, joiden aikana joukko julkkiksia joutuu jatkuvasti kilpailemaan paikastaan BB-talossa. Häätöjä nähdään nimittäin neljästi viikossa ja sen myötä myös nimeämisiä ja muita tehtäviä on enemmän kuin aiemmin. Kausi huipentuu finaaliin torstaina 20.5. klo 20, jolloin koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.

Ensimmäinen äänestys alkaa heti sunnuntaina asukkaiden asetuttua taloksi. Uudella kaudella myös tehtäväaluetta ja livestudiota käytetään hyödyksi uudella tavalla. Häätölähetyksiin saadaan extrajännitystä, kun kolme vähiten ääniä saanutta kilpailijaa poistetaan lähetyksen loppupuolella talosta tehtävästudioon, jossa äänestyksen lopputulos paljastetaan. Vähiten ääniä saanut häädetään välittömästi, mutta jännitys ei lopu siihen. Kaksi äänestyksessä pelastunutta pääsevät vielä lähetyksen lopuksi kilpailemaan haastetehtävässä, jonka palkintona on mm. koskemattomuutta tai muita taloelämää helpottavia palkintoja – tai vaihtoehtoisesti vaikeutuksia haastekisan hävinneen eloon talossa.

Tällä kaudella BB:n suoria lähetyksiä juontavat Anni Hautala, Kimmo Vehviläinen ja Tinni Wikström.

Anni Hautalan luotsaamia häätölähetyksiä nähdään neljästi viikossa: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Annin rinnalla häätölähetysten toisena juontajana nähdään Tinni Wikström. Lisäksi erikoisasiantuntijan roolissa tapahtumia analysoi Kim Sainio.

Kimmo Vehviläinen puolestaan kipparoi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin nähtäviä suoria päivittäislähetyksiä, joissa nähdään kooste edellisen päivän tapahtumista sekä analysoidaan käänteitä vaihtuvien vieraiden ja pudonneiden asukkaiden kanssa.

Uuden kauden asukkaat ovat olleet kuluneen viikon ajan karanteenissa, jossa heidät myös koronatestataan useaan otteeseen ennen taloon astumista. Viime syksyn BB-kauden tapaan isoveli tekee valtavasti työtä pitääkseen tuotannon ehdottoman koronaturvallisena niin asukkaille kuin työryhmällekin.

Uusi Big Brother -talo ja sitä ympäröivä kokonainen BB-universumi on kevään aikana rakentunut Vantaalle. Uudenlainen BB-universumi pitää sisällään talon, asukkaiden ulkotilat, tuotannon työtilat, 24/7:n sekä livelähetysten ohjaamot, ison studion sekä sen osana toimivan tehtävästudion – nämä kaikki tarjoavat entistä upeammat puitteet näyttävän ja jännittävän ohjelman tekemiseen.

Big Brother Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 2.5. klo 21.

 

Ruutu-suosikki Kummeli esittää: Kontio & Parmas jatkuu 26. toukokuuta!

27.4.2021 klo 10:00

Kummeli-sketsiryhmän suosikkisarjan kolmannella kaudella Valkeakosken rauhaa värittävät mahtipontinen kaupunginjohtaja ja kunnallispolitiikan suhmuroinnit. Uudella kaudella ovat mukana kaikki sarjan rakastetut hahmot sekä muutama uusi tuttavuus. Sarjaan perustuva elokuva saapuu teattereihin syksyllä. 

Ruudun Kummeli esittää: Kontio & Parmas -alkuperäissarjan hartaasti toivottu kolmas kausi nähdään Ruudussa toukokuussa. Edelliset kaksi kautta ovat olleet suuria menestyksiä sekä Ruudussa että Nelosella ja sarja on kerännyt itselleen uskollisen fanikunnan. 

Auni Parmas (Elsa Saisio) sai 2. kauden lopulla suuren perinnön, mutta mammona on kaadettu kurkusta alas ja Auni palaa hattu kourassa Valkeakoskelle. Syntejä pyhittääkseen Auni haluaa avata oman joogasalin. Otso Kontio (Heikki Silvennoinen) on innoissaan Aunin paluusta ja toivoisi tämän jatkavan poliisihommia Kontion aisaparina. 

Poliisipäällikkö Ljunkan (Timo Kahilainen) ja vanhemman konstaapeli Vänskän (Mari Perankoski) suhde syvenee ja etenee puhtaasta S/M:stä kohti avioliiton satamaa. Vakavoitumista on havaittavissa myös sisäisen tarkastuksen Kiiverin (Inka Kallén) ja vanhemman konstaapeli Kostamovaaran (Ernest Lawson) huushollissa, jossa odotetaan kaksosia.

Yllättäviä jännitteitä Valkeakosken rauhaisaan idylliin luo uusi kaupunginjohtaja Keijo Riippa (Ville Myllyrinne), jolla on kyseenalaisia suunnitelmia kaupungin vetovoiman ja talouden kohentamiseksi. Onneksi kansalaisten etua ajaa kunnanvaltuustoon kahdella äänellä noussut Hurtta (Heikki Hela), joka on poliittisen uskottavuuden nimissä ratkennut ryyppäämään. Hurtan suhteiden avulla Sumelius (Ilkka Heiskanen) tekee uuden aluevaltauksen ja perustaa Valkeakosken ääniaalloille Jouko Sumeliuksen Humanistisen Eetteriradion. 

3. kauden näyttelijäkaartiin kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös Raku (Heikki Vihinen), Sirkka (Kaisa Hela), Saija (Linda Wiklund), Eetu (Ylermi Rajamaa), Kyylä (Hannele Lauri), Sirpa (Ona Kamu), ja Arja Koriseva (Arja Koriseva).

Kaudella nähdään lisäksi nimekkäitä vierailijoita, joihin lukeutuvat mm. Sebastian Rejman, Heikki Paasonen, Jarkko Niemi, Kim Sainio sekä aikaisemmilta kausilta tutut Justimusfilmsin Sami Harmaala ja Juho Nummela.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan ovat käsikirjoittaneet Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen. Sarjan on ohjannut Aleksi Mäkelä ja tuottanut Solar Republic. 

 

 

Kummeli esittää: Kontio & Parmas alkaa Ruudussa 26.5. kahdella jaksolla. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy yksi uusi jakso joka keskiviikko. Ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella 26.5. klo 21. Jakson voi katsoa Ruudusta maksutta Nelosen esityksen jälkeen. Koko 3. kausi on vain Ruudun tilaajien katsottavissa.