Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Oletko intohimoinen NBA-fani? Osoita se ja voita All Access -liput NBA-peleihin San Franciscoon

7.1.2019 klo 11:30

Osoita meille intohimosi NBA:tä kohtaan vapaamuotoisella tyylillä ja voit voittaa All Access -liput kahteen NBA-otteluun, lennot sekä majoituksen kahdelle hengelle San Franciscoon huhtikuussa 2019. Kilpailu on käynnissä 6.1.– 4.2.2019.  

Oletko NBA:n suurkuluttaja? Seuraatko matseja fanaattisesti yötä myöten ja elät mukana parkettien tiukimmat taistelut? Nyt se kannattaa totisesti näyttää, sillä palkintona on All Access -liput NBA-peleihin San Franciscoon!

Osallistuminen
Voit osallistua skabaan täysin vapaavalintaisella tyylillä. Kuvaa tyylikkäin donkkisi, kirjoita laulu rakkaudestasi NBA:lle, ota kuva kaikista fanitavaroistasi – mitä ikinä keksitkin! 

Osallistu kisaan jakamalla tuotoksesi somessa näin:

 • Valitse kanava: Instagram, Facebook tai Twitter
 • Postaa tuotoksesi ja liitä tekstiin hashtag #NBAskaba
 • Muista tägätä myös Ruutu Urheilu postaukseen: 
  • Instagram: @ruutu_urheilu
  • Facebook: @RuutuUrheilu
  • Twitter: @RuutuUrheilu

Varmista, että postauksesi on julkinen

Mikäli et halua jakaa kilpailutuotostasi somessa, voit osallistua myös lähettämällä sen Whatsappilla numeroon: 040 167 8521 

Pääpalkinto
Kisan pääpalkintona on kahdenhengen All Access -liput San Franciscossa pelattaviin NBA-matseihin 5. huhtikuuta sekä 7. huhtikuuta. All Access -lippuihin kuuluu lisäksi VIP-kierros Oracle Arenalla sekä pääsy seuraamaan harjoituksia ennen peliä. 

Palkintoon sisältyy lennot ja majoitus kahdelle. Voittajat viettävät San Franciscossa alustavasti 3.4.–8.4.2019 välisen ajan matkustusaikatauluista riippuen. Kilpailija huolehtii itse tarvittavien matkustusasiakirjojen hankkimisesta. Osallistuessaan kilpailija takaa, että hän on kykeneväinen matkustamaan ja lunastamaan palkinnon kyseisenä aikana. 

Voittajan valinta
Kisa on käynnissä 6.1.–4.2.2019. 
Joka maanantai, 14.1, 21.1, 28.1 ja 4.2. valitaan osallistujien keskuudesta kolme finalistia, jotka kerrotaan Ruutu Urheilun Facebook-tilillä. Kaikkien 12 finalistin joukosta arvotaan pääpalkinnon voittaja, joka julkistetaan Radio Rockin suorassa lähetyksessä 6.2.! Kilpailun osallistujalla tulee olla arvonnan suorittamisen hetkellä voimassaoleva Ruutu+-tilaus.

Kaikkien kisaan osallistujien kesken arvotaan neljä NBA-pelipaitaa.  

Tarkemmat kilpailusäännöt 

The Voice of Finland tavoitti heti lähes miljoonayleisön! Tällä viikolla kisa kovenee entisestään – lavalle nousee hurmuri, joka sulattaa kaikkien tähtivalmentajien sydämet

7.1.2019 klo 12:30

The Voice of Finlandin avausjakso sai räjähtävän startin ja tavoitti heti lähes miljoonayleisön! Ohjelma aiheutti valtavaa kuhinaa myös somessa. Tämän viikon perjantaina The Voice of Finland -lähetys on täynnä yllätyksiä, sillä yksi kilpailija napataan kisaan mukaan suoraan yleisöstä ja rokkari ei valitsekaan, kaikkien hämmästykseksi, Toni Wirtasta valmentajakseen. Perjantaina lavalle nousee myös hurmaava kilpailija Kanadasta, joka sulattaa kaikkien sydämet. Perjantaina mukana kilpailemassa on laulajia Vantaalta, Helsingistä, Vaasasta, Kokkolasta, Raaseporista, Hangosta ja Torontosta.

The Voice of Finlandin kahdeksas kausi starttasi perjantaina 4.1. komein luvuin! Ohjelma tavoitti heti kättelyssä lähes miljoonayleisön (985 000 katsojaa), keskikatsojamäärän ollessa näyttävät 702 000! (Finnpanel, tv-mittaritutkimus 4+) The Voice of Finland olikin heittämällä viikonlopun katsotuin viihdeohjelma!

TVOF kiinnosti ahkerasti myös somessa, jossa Joli Malkin esitys tavoitti ennätysmäärän seuraajia. Esitystä on jaettu pelkän Facebookin kautta huimat lähes 1 500 kertaa ja tykkäyksiä on sadellut lähes 13 000 kappaletta. 

Perjantaina The Voice of Finlandissa hankolainen opiskelija Lilian Young kokee elämänsä yllätyksen! Lilian luuli tulleensa seuraamaan ohjelman kuvauksia, kun yllättäen Heikki Paasonen kutsuukin hänet katsomosta suoraan lavalle parrasvaloihin, ja Elina Kottonen kertoo hänen olevan mukana The Voice of Finlandissa. Lilian saa hetken aikaa selvitä hämmennyksestään takahuoneessa ja harjoitella kappalettaan, kunnes on aika astua lavalle ja katsoa kääntyvätkö tähtivalmentajien tuolit.

Toni Wirtanen hämmästelee perjantaina erään kilpailijan tähtivalmentajavalintaa. Toni pitelee pettyneenä päätään, kun lavalla rokkia esittänyt kilpailija ei valitsekkaan häntä valmentajakseen. Olli Lindholmilla on heti kirvelevä analyysi valmiina:

"Tonia alkaa sieppaamaan. Toni oli semmonen yhden kauden tähti", hän irvailee tuskainen Toni vieressään.

Lavalle nousee perjantaina myös kaikkien tähtivalmentajien sydämet sulattava kanadalainen Jaakko Stevenson. Jaakko puhuu eteläkarjalaista murretta kanadalaisella aksentilla, ja tähtivalmentajat ovat sulaa vahaa hänen edessään.

"Sydän sulaa!" huokailee Anna Puu ihastuksissaan.

"Ihmiset tulee rakastamaan sua todella paljon", kehuu Toni Wirtanen.

"Sussa on semmonen karisma ja joku aura. Joku juttu tässä on. Sä olet spessumies", ylistää puolestaan Redrama.

The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaina kello 20.

Yhdysvaltain suosituin draamasarja This Is Us alkaa Nelosella ja Ruudussa 3. tammikuuta!

17.12.2018 klo 10:00

Palkittu, miljoonayleisöjä koskettanut This Is Us starttaa heti alkuvuodesta Nelosella ja Ruudussa! Katsojien rakastaman perhedraaman pääosissa nähdään muun muassa Mandy Moore ja Milo Ventimiglia. Sarja on täynnä huumoria, yllättäviä käänteitä ja vaikeitakin aiheita, joita käsitellään lämminhenkisesti ja aidosti. 

Yhdysvaltain suosituin draamasarja alkaa Nelosella ja Ruudussa 3. tammikuuta! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa sekä koskettavaa perhedraamaa että hersyvää huumoria.

Katsojien rakastamaa sarjaa on kehuttu erityisesti lämminhenkisyydestään ja samaistuttavista hahmoistaan. This Is Us yllättää katsojan odottamattomilla käänteillään ja käsittelee hyvin vaikeitakin aiheita. Sarjan päähenkilöiden tarinat alkavat kietoutua yhteen jaksojen aikana ja menneisyyttä sekä nykyhetkeä sekoitteleva kerronta paljastaa mielenkiintoisia syy-seuraussuhteita henkilöiden elämistä.

Pääosissa nähdään laulajanakin tunnettu Mandy Moore ja Gilmoren tytöissä näytellyt Milo Ventimiglia sekä Chrissy Metz, Justin HartleySterling K. BrownChris SullivanSusan Kelechi Watson ja Ron Cephas Jones. Sterling K. Brown on voittanut roolistaan parhaan draamasarjan miespääosan Emmyn vuonna 2017 sekä parhaan miesnäyttelijän Golden Globe -palkinnon vuonna 2018. Ron Cephas Jonesille ojennettiin parhaan vierailevan miesnäyttelijän Emmy vuonna 2018.

Sarjan on luonut ja tuottanut myös Crazy, Stupid, Love -elokuvan käsikirjoittajana tunnettu Danny Fogelman.

Sarjan alussa nähdään kolmekymppinen pariskunta, Rebecca (Mandy Moore) ja Jack (Milo Ventimiglia), jotka odottavat kolmosia. Ensimmäisessä jaksossa synnytys käynnistyy ja osoittautuu erittäin vaikeaksi. Yksi kolmosista menehtyy synnytyksessä ja pariskunta löytää itsensä vaikeasta tilanteesta, jossa pitäisi iloita uusista pienokaisista, mutta menetetyn lapsen suru varjostaa uutta alkua. 

Pariskunnan ohella sarjassa seurataan heidän lapsiaan, kolmekymppisiä sisaruksia. Randall (Sterling K. Brown) on menestyvä perheenisä, jonka kauniista kodista löytyy rakastava vaimo ja ihanat tyttäret. Sarjan alussa Randall tapaa biologisen isänsä, jonka löytyminen hämmentää Randallin vakaata elämää.

Kate (Chrissy Metz) on kamppaillut ylipainon kanssa koko elämänsä. Hän on päättänyt, että nyt on vihdoin aika karistaa kilot, mutta tapaakin laihdutusryhmässä hurmaavan Tobyn. Kate joutuu pohtimaan, onko parisuhde este laihdutustavoitteelle ja tekeekö painonpudotus todella onnelliseksi.

Kevin (Justin Hartley) on menestyneen komediasarjan näyttelijä, joka alkaa kaivata uraltaan muutakin kuin tyhjänpäiväistä saippuaa. Herra hylkää kovapalkkaisen ja helpon tv-työnsä ja lähtee rakentamaan uraa teatterissa. Löytyykö saippuatähdestä kuitenkaan riittävästi syvyyttä ja taitoja haastaviin rooleihin?

This Is Us -sarjaa on tehty Yhdysvalloissa tähän mennessä kolme kautta, joista viimeisin on parhaillaan esityksessä. 

This Is Us alkaa Nelosella torstaina 3.1. klo 21 ja sarjaa esitetään joka viikko kaksi jaksoa putkeen. Jokainen jakso on katsottavissa Ruudussa ilmaiseksi 14 päivää tv-esityksensä jälkeen.

 

 

 

JULKISTUS: Saara Aallon kilpailu Brittien Dancing on Icessa nähdään Suomessa Jimillä!

10.12.2018 klo 09:15

Saara Aalto tarttuu tammikuussa huikeaan haasteeseen, kun hän kilpailee Brittien Dancing on Ice -ohjelmassa. Myös suomalaiset pääsevät jännittämään Saaran kilpailua Jimillä!

Nelonen Media on solminut sopimuksen tammikuussa alkavan Brittien Dancing on Ice -kilpailun esittämisestä Suomessa. Ohjelma nähdään Jimillä 13.1. alkaen sunnuntaisin klo 20 ja tv-esityksen jälkeen ilmaiseksi Ruudussa. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Ohjelmassa on tietenkin suomalaisille aivan erityistä jännitystä, sillä yksi ohjelman tähtikilpailijoista on laulaja Saara Aalto, joka kilpailee ammattilaisparinsa Hamish Gamanin kanssa yhteensä yhtätoista muuta paria vastaan.

"Ihanaa, että seuraatte ja kannustatte taas suomalaista sisua. Tietyllä tavalla luistelu on tosi suomalainen juttu, ja on ihanaa, että menen edustamaan Suomea tuossa lajissa Britteihin. Toivotaan, että kroppa kestää viimeiseen asti", Saara iloitsee.

Tiukkaa treeniä onkin takana jo kuukausia. Ensin Saara otti yksityistunteja Suomessa ja nyt hän treenaa parinsa Hamishin kanssa viisi tuntia päivässä. Tiukan treenin tulokset näkyvät myös kropassa.

"Hamish on todella kunninanhimoinen ja tiukka, mutta mukava ja symppis. Mähän olen ihan täynnä mustelmia. En niinkään kaatumisten takia, vaan kun olemme harjoitelleet nostoja. Hamish kun ottaa musta vahvoilla käsillään kiinni, niin mun kroppa on ihan täynnä mustia sormenjälkimustelmia ja sen jäljiltä koko kroppa on todella kipeä ja rikki. Hirveästi en onneksi ole kaatuillut, ehkä siihen on auttanut se, että on jonkin verran luistelutaustaa peruskoulusta."

Nähtäväksi jää luoko Saara luistelullaan samanlaisen ilmiön kuin kaksi vuotta sitten kilpaillessaan Brittien X-Factorissa sijoittuen huikeassa kisassa toiseksi. Kyseessä on muhkea yleisö tälläkin kertaa, sillä esimerkiksi viime tammikuussa alkaneella 10. kaudella Dancing on Icen starttijaksoa ITV:llä katseli Briteissä komeat 7,7 miljoonaa katsojaa. Suuri yleisö tuo myös paineita. 

"Ollaan harjoiteltu yhtä nostoa, joka on niin pelottava, että en ole kahteen viikkoon kunnolla nukkunut, koska mietin sitä iltaisin, öisin ja aamuisin. Se on tosi vaikea ja mua pelottaa se niin paljon, mutta mun pitäisi pystyä tekemään se", Saara sanoo.

Saara ei suinkaan ole ainoa suomalainen, jonka puolesta jännittää Dancing on Ice -kisassa! Jäällä nähdään myös suomalainen ammattilaisluistelija Alexandra Schauman, joka luistelee yhdessä Strictly Come Dancing -ohjelmassa useana vuonna tanssinopettajana toimineen James Jordanin kanssa. 

Heidän lisäkseen jäällä kilpailee Westlife-poikabändistä tuttu Brian McFadden, useissa realitysarjoissa nähty Gemma Collins, Pussycat Dollsissa laulanut Melody Thornton, EastEnders-saippuasarjassa näytellyt Richard Blackwood, Grease-näyttelijä Didi Conn, Coronation Street -näyttelijä Jane Dandon, Australian Neighbours-sarjasta tuttu Mark Little, kriketin pelaaja Ryan Sidebottom, juontaja ja paneeliohjelmista tuttu Saira Khan sekä Love Island -finalisti Wes Nelson.
 

 • Dancing on Ice UK nähdään Jimillä 13.1. alkaen sunnuntaisin klo 20.
 • Starttijakso nähdään lisäksi samaan aikaan myös Nelosella.
 • Jaksot katsottavissa ilmaiseksi Ruudussa Suomen tv-esityksen jälkeen.
 • Jaksot esitetään 7 päivän viiveellä brittien ITV:n alkuperäisesityksestä.

Uudella TVOF-kaudella kisaavat tangokuninkaallinen, pokeriammattilainen, karaoken maailmanmestari ja pikaluistelun moninkertainen SM-mitalisti! Katso lista kaikista kilpailijoista!

4.12.2018 klo 15:45

Uusi The Voice of Finland -kausi starttaa Nelosella perjantaina 4. tammikuuta! Ohjelma jatkaa suosiotaan Suomen suurimpana laulukilpailuna – kaudelle saapui jälleen uskomaton määrä hakemuksia, peräti reilut 1500! Ensimmäiseen Ääni ratkaisee -vaiheeseen tiensä on selvittänyt yli 100 kilpailijaa. The Voice of Finlandin ensimmäisessä jaksossa kuullaan laulajia Mustasaaresta, Ulvilasta, Kangasalta, Helsingistä, Porvoosta ja Jyväskylästä.

Kuka saa äänellään vakuutettua Anna Puun, Toni Wirtasen, Redraman ja Olli Lindholmin?

Kahdeksas The Voice of Finland -kausi pyörähtää vauhdilla käyntiin perjantaina 4.1. Kilpailemassa nähdään hieno joukko rohkeita laulajia – mukana on muun muassa tangokuninkaallinen, pokeriammattilainen, karaoken maailmanmestari, lähihoitaja, Voice Kids -finalisti, rehtori, näyttelijä sekä pikaluistelun moninkertainen SM-mitalisti.

The Voice of Finlandin musiikkituottaja Lenni-Kalle Taipale kuvaa alkavaa kautta uskomattoman monipuoliseksi.

“Olen häkeltynyt siitä, että kahdeksannelle kaudelle saadaan maailmanluokan vetoja eri musiikkityyleistä, aina oopperasta popin kautta heviin. Muutama laulaja sai minut haukkomaan henkeäni kuvauksissa, mitä ei tapahdu helposti", Taipale ihastelee.
 
Kilpailijoilla on yhteensä yli kymmenen eri äidinkieltä. Myös ikähaitari on laaja, sillä nuorimmat kilpailijat ovat 16-vuotiaita ja vanhin 63-vuotias. Taustatarinat ovat siis moninaiset, mutta kilpailussa laulajat ovat samalla viivalla, kun pelkkä ääni ratkaisee.

Tällä kaudella Ääni ratkaisee -vaihe on kuvattu Porvoon Taidetehtaalla. Jatkoon päässeet kisaavat tuttuun tapaan Turun Logomossa Kaksintaistelu- ja Knockout -vaiheissa. Kilpailu huipentuu huhtikuussa suoriin livelähetyksiin.

Heikki Paasonen ja Elina Kottonen toimivat edelliskauden tapaan The Voice of Finlandin juontajina. Livevaiheessa backstage-juontajana nähdään Radio Suomipopilta tuttu Tinni Wikström.

Uudella The Voice of Finland -kaudella nähdään mm. nämä kilpailijat:

 

Tamperelainen Marko Lämsä, 41, on jo entuudestaan monille tuttu. Vuonna 2006 Marko sai painaa päähänsä tangokuninkaan kruunun. Laulaja työskentelee personal trainerina ja piirtää vapaa-ajallaan muotokuvia.

Myös kuopiolaisella Julia Suursalmella, 20, on vahva yhteys tangoon, sillä hänen äitinsä Tiina Räsänen ja isäpuoli Petri Hervanto ovat entisiä tangokuninkaallisia. Julian isä taas on tunnettu radiojuontaja Mikko Suursalmi. Julia opiskelee restonomiksi ja työskentee koulun ohella hampurilaisravintolassa.

 

Helsinkiläiset Astrid Nicole, 22, ja Veli-PekkaTähtinen, 32, ovat suomalais-panamalainen pariskunta, joka tapasi toisensa Kanadassa karaoken MM-kisoissa. Astrid voitti tuolloin koko kisan ja vei maailmanmestaruuden. Veli-Pekka ajaa taksia yövuorossa ja harrastaa edelleen karaokea. Astrid on opiskellut Panamassa musiikkia, ja nyt Suomeen muuton jälkeen hänen suurin toiveensa on saada työskennellä esiintyvänä artistina. 

 

Tamperelainen Ghaith Taha, 25, muutti kolme vuotta sitten Suomeen turvapaikanhakijana. Hän on alunperin kotoisin Irakista. Ghaith laulaa sekä suomeksi että arabiaksi, ja The Voice of Finlandissa hän esittää Finlandersia.

Joonas-Ville Hietaniemi, 21, tulee Nokialta ja pelaa ammatikseen pokeria sekä toimii karaokejuontajana ja dj:nä. Joonas-Villellä on kuorotausta, ja hän harrastaa laulutunneilla käymistä. Haaveissa siintelee opiskelu Sibelius-Akatemiassa.

Tässä ovat kaikki vuoden 2019 The Voice of Finland -kilpailijat:

Aaltolehto Ansu 47, Turku (Salo)
Ahvensalmi Sini 32, Kontiolahti (Kitee)
Aleo Jhayden 17, Kangasala 
Anttila Ville 34, Helsinki (Mänttä-Vilppula)
Apajalahti Artzi 63, Helsinki
Ariyo Maria 25, Espoo
Avanto Wilma 19, Raisio (Masku)
Bergman Jonna 38, Klaukkala
Boucht Ida 32, Helsinki
Briny Oliver 25, Turku
Bågman Johanna 25, Leppävesi
Calderon Lito 39, Vaasa
Cariaga Jonell 31, Vantaa  
Castillo Freddy 41, Helsinki   
Chai Enna 25, Helsinki
Chisenga Jenny 17, Rovaniemi
Clusiault Jean-Philippe 40, Helsinki
Daniela Ilomäki 16, Vaasa   
Daniloff Vili-Aleksi 16, Vantaa
Eteläperä Emmi 16, Kaustinen
Hietaniemi Joonas-Ville 21, Nokia
Hunneman Carolien 29, Helsinki
Huotari Timo 36, Tukholma (Kajaani)
Huttunen Ivan 24, Petroskoi
Häkkinen Lotta 36, Järvenpää
Jagrouny Sara 26, Tukholma
Jatala Jasse 29, Helsinki
Kastarinen Miika 30, Jyväskylä
Kerkelä Jenny 19, Kuopio (Oulainen)
Kettunen Sarina 28, Porvoo 
Kinnunen Aino 35, Helsinki  
Koivisto Elsa 18, Helsinki  
Koivisto Jari 45, Lempäälä (Valkeakoski)
Kokko Niina 37 ja Orre Martti 42 Duo, Joensuu
Kolima Piia 34, Varkaus (Kemiönsaari)
Kuuskeri Tuulikki 16, Ulvila
Kärki Jori 43, Kajaani   
La Croce Davide 29, Helsinki
Lalli Heidi 24, Helsinki (Vaasa, Vähäkyrö)
Langinkoski Suvi 16, Kirkkonummi
Launimaa Elina 26, Helsinki (Kemi)
Launivuo Regina 35, Helsinki
Leivo Mia 47, Ylöjärvi
Leo Amy 31, Vantaa
Lindqvist Tapio 43, Helsinki
Lipasti Ilkka 16, Nummela
Liukkonen Tommi 29, Mikkeli
Lopez Lorena 44, Lahti
Luoto Laura 26, Vaasa
Lytts Markus 38, Mustasaari (Vaasa)
Lång Jessica 30, Helsinki  
Lämsä Marko 41, Tampere (Oulu)
Malki Joli 20, Jyväskylä
Moud San 46, Helsinki
Myller Riikka 32, Espoo (Imatra)

Mäkilaine Jooseppi 18, Seinäjoki (Tampere)
Newton Nina S  49, Tampere (Loimaa)
Nicole Astrid 22, Helsinki
Nojonen Jenny 27, Helsinki
Nuutinen Hanna 19, Vantaa
Odrischinsky Frida 16, Helsinki
Pakanen Senni 23, Kokkola (Oulu)
Palmu Roope 25, Kotka
Peltoniemi Petri 49, Kontiolahti (Tuupovaara)
Pesonen Aada 22, Helsinki
Piirainen Riitta 30, Helsinki
Ranne Karoliina 28 / Noormarkku
Rapala Anni 27, Rauma   
Rask Antti 35, Helsinki
Rehn Emma 22, Kemiö (Tammisaari)
Repo Tuikku 21, Pyhäntä  
Rokka Rauni 57, Perniö  
Roos Oliver 32, Helsinki
Saarinen Olivia 18, Kangasala
Salo Markus 36, Kangasala (Tampere)
Schrey Aino 26, Turku
Sirkiä Arto 36, Vantaa
Sisters Duo (Katja Karisukku 43 ja Sanna Äijälä 37), Ypäjä
Smirnova Linda 16, Salo   
Sofia Nurmenniemi 20, Tampere
Sorvari Emma 26, Turku
Staaf Saana  20, Vaasa (Pirttikylä)
Stevenson Jaakko 19, Toronto, Kanada
Sulonen Nita 28, Lahti (Asikkala)
Suursalmi Julia 20, Kuopio   
Taha Ghaith 25, Tampere   
Tarana Farzana 28, Tampere
Tikerpuu Cevor 17, Heinlahti
Tirkkonen Piia 32, Ylläsjärvi (Juuka)
Tokola Minna-Mari 32, Tampere (Ylöjärvi)
Tolppanen Jonna-Lauriina 25, Jyväskylä
Truda Rafaela 22, Helsinki (Uusi-Kaarlepyy)
Tukia Veera 21, Jyväskylä
Tähtinen Veli-Pekka 32, Helsinki
Törmälä Mikko 20, Kokemäki
Untamala Antti 43, Helsinki (Kerimäki)
Uoti Henna 40, Kirkkonummi (Kuusamo)
Vento Veera 20, Joensuu (Imatra)
Vuorio Kasper 24, Turku   
Väyrynen Heikki 21, Vantaa (Oulu)
Wallenius Maria 30, Rautjärvi
Yliaho Roope 25, Tampere
Young Lilian 20, Hanko
Åkerman Jukka  34, Espoo  

 

Uudistunut Syke rokkaa Ruudussa – sarja on kerännyt jo yli miljoona jaksostarttia! 

4.12.2018 klo 08:00

Sykkeen uusi kausi on ollut Ruudussa huippumenestys! Viidennen kauden jaksot ovat keränneet muutaman viikon aikana jo yli miljoona jaksostarttia. Syke alkoi Ruudussa 16.11. ja tällä hetkellä palvelussa on katsottavissa kahdeksan jaksoa. Ruutuun ilmestyy kaksi uutta Syke-jaksoa joka perjantai.

Sykkeen uudet, 5. kauden jaksot ovat menestyneet Ruudussa erinomaisesti. Jo ilmestyneet kahdeksan jaksoa ovat keränneet muutaman viikon aikana yli 1,1 miljoonaa starttia. Kaksi ensimmäistä jaksoa on Ruudussa katsottavissa ilmaiseksi, kun taas jaksot 3–8 vaativat Ruudun tilauksen. 

"Sykkeen viides kausi on ollut upea menestys Ruudussa! Viikoittain ilmestyvät uudet jaksot keräävät nopeasti jaksostartteja, mikä kertoo, että sarja pitää otteessaan. Syke on Nelonen Median historian suurin viihdesatsaus, ja tulokset osoittavat, että tämä panostus todella kannatti tehdä!" sanoo Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen.

Sosiaalisessa mediassa fanit ovat ottaneet Sykkeen paluun innokkaasti vastaan. Fanit ovat iloinneet vanhojen hahmojen jälleennäkemisestä ja lisäksi jaksojen uudistunut rakenne sekä uudet hahmot ovat herättäneet keskustelua. Uudistuneen Sykkeen jaksojen pituus on puolittunut edelliseltä kaudelta. Nyt neljä jaksoa muodostaa oman tarinakokonaisuutensa, jonka rinnalla pidemmät juonikuviot yltävät läpi kauden.

Kuvia
Syke Ruudussa

Syke alkoi Ruudussa perjantaina 16.11. klo 6.00, jolloin julkaistiin neljä jaksoa. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy kaksi uutta jaksoa joka perjantai. 

Sykkeen uusi kausi on vain Ruudun tilaajien katsottavissa. Ruutu+-tilaus maksaa 9,95 € kuussa. Ensimmäinen tutustumiskuukausi on veloitukseton.