Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Nappaa muistiin Nelonen Median kevään 2020 ohjelmien starttipäivät!

27.1.2020 klo 12:45

Voit lukea ohjelmista enemmän täällä.

Asema 19

3. kausi maanantaisin 27. tammikuuta alkaen Ruudussa.
Asema 19 -sarjan 3. kauden juoni etenee käsikädessä Greyn anatomian 16. kauden kanssa ja tulemme näkemään paljon sarjoja yhdistäviä tapahtumia. 2. kauden lopussa Andy ja Sullivan antoivat vihdoin periksi välillään kipinöineelle vetovoimalle. Ben suoritti hätäamputaation, jonka johdosta hänen kirurginuransa joutui ikävään valokeilaan.
Sarja on vain Ruudun tilaajien katsottavissa.

Greyn anatomia

16. kausi jatkuu maanantaisin 27. tammikuuta alkaen Ruudussa.
Viimeisessä jaksossa ennen Greyn anatomian joulutaukoa Meredith sai ystävältän Christinalta yllätyspaketin ja Amelialle selvisi, kuka hänen vauvansa isä on. Jakson lopussa sairaalan ja Asema 19:n työntekijöitä oli viettämässä iltaa läheisessä baarissa, kun auto ajoi sisälle rakennukseen. Kausi jatkuu sekasortoisissa tunnelmissa, selvisivätkö kaikki törmäyksestä?
Sarja on vain Ruudun tilaajien katsottavissa.

The Voice of Finland

Perjantaisin ja sunnuntaisin 31. tammikuuta alkaen klo 20 Nelosella ja Ruudussa.


Huippusuosittu The Voice of Finland on nyt suurempi kuin koskaan! Uudella 9. kaudella valmentajia on enemmän, laulajia on enemmän ja jaksot ovat pidempiä! The Voice of Finlandin tähtivalmentajina toimivat tällä kaudella Anna Puu, Redrama, Juha Tapio, Sipe Santapukki sekä Toni Wirtanen. Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.
 

Emma Gaala

Suora lähetys lauantaina 8. helmikuuta klo 20 Nelosella ja Ruudussa.
Musiikkivuoden huiput palkitaan jälleen Emma Gaalassa, Suomen hulppeimmissa puitteissa Hartwall Arenalla. Heikki Paasosen juontamassa gaalassa lavalla nähdään Suomen kovimmat artistit ja tähdet, mm. JVG, Chisu, Lauri Tähkä, Tehosekoitin, Samuli Putro, costee, F, Jesse Markin, MELO, Yeboyah sekä yllätysesiintyjä.

Suomen huutokauppakeisari

Uusi kausi tiistaisin 4. helmikuuta alkaen klo 21 Nelosella ja Ruudussa.
Aki ja Heli Palsanmäki jatkavat aarteiden metsästystä ympäri Suomea. Mihin hintaan lähtee Palsanmäkien matkaan Timo Sarpanevan lasitaideteos Hiidenhelmi tai luuranko? Entä syntyykö kaupat täytetystä hevosen päästä? Keväällä kauppoja Palsanmäkien kanssa hierovat mm. Ilkka Vainio, Heidi Kyrö, Herra Ylppö ja HesaÄijä. Mukana huutokaupan töissä häärii tottakai myös Sir Markku eli Hirvaskankaan MäkKaivuri.

NCIS: Los Angeles

9. kausi keskiviikkoisin 5. helmikuuta alkaen klo 20 Herolla ja Ruudussa.
Yhdeksännen kauden alussa Hetty jää eläkkeelle ja katoaa. Uusi johtaja astuu taloon ja tekee heti henkilöstömuutoksia. Sam suree edelleen vaimonsa kuolemaa ja vaatii, että Callen etsii itselleen uuden partnerin. 
Jaksot ovat katsottavissa ilmaiseksi Ruudusta 14 päivän ajan ilmestymisestään. 

Playoff: Haluatko jalkapallotähdeksi?

Maanantaisin 17. helmikuuta alkaen klo 17.30 Nelosella ja Ruudussa.
22 jalkapallolahjakkuutta laittaa taitonsa peliin voittaakseen 100 000 euron arvoisen ammattilaissopimuksen Veikkausliigaseura Kuopion Palloseuraan kaudelle 2020. Jokainen jakso huipentuu pudotukseen, kunnes jäljelle jää vain yksi voittaja. Ohjelmaa juontaa kuusinkertainen jalkapallon Suomen mestari Sebastian Sorsa.

Tuttu Tyylitaiturina by Metti Forssell

Maanantaisin 24. helmikuuta alkaen klo 19 Livillä ja Ruudussa.
Tuttu Tyylitaiturina on uusi kotimainen lifestyle-ohjelma, jossa tavalliset suomalaiset pääsevät mittelemään tutun kumppanin kanssa siitä, kumpi stailaa toisen paremmin. Voittajaksi selviytyy se, joka on osannut parantaa toisen habitusta. Ohjelmaa juontaa palkittu muotiblogaaja ja tyyli-ikoni Metti Forssell.

Mental Samurai Suomi

Lauantaisin 22. helmikuuta alkaen klo 21 Nelosella ja Ruudussa.


Mental Samurai Suomi on vauhdikas uusi game show monipuolisille arkitietäjille – todellisille mielen ninjoille! Ohjelmassa kilpailijat saavat viisi minuuttia aikaa vastata 12 monipuoliseen kysymykseen – samalla kun kahdeksanmetrinen robottikäsi "Eva" kiidättää heitä ilmojen halki! Ohjelman juontaa Ellen Jokikunnas. Mental Samurai Suomi perustuu yhdysvaltalaiseen menestysformaattiin.
 

Huvila & Huussi

Maanantaisin 16. maaliskuuta alkaen klo 20 Nelosella ja Ruudussa.
Uudella Huvila & Huussi -kaudella kesämökeistä loihditaan uskomattomia lomaparatiiseja ja kunnostetaan myös useamman julkkiksen kesäpaikka. Uuden ilmeen saavat Ellen Jokikunnaksen, Anna Puun, Kari Hotakaisen,  Laura Lepistön, Tinni Wikströmin sekä Mikael ja Metti Forssellin kesäpaikat. Huvilan & Huussin sisäkohteista vastaa sisustusarkkitehti Mikko Vesanen. Uutena kasvona ohjelmassa nähdään maisemasuunnittelija Kati Jukarainen, joka vastaa kauden pihakohteista.

Lapsi tuntemattoman kanssa

Maanantaisin 16. maaliskuuta alken klo 21 Nelosella ja Ruudussa.
Lapsi tuntemattoman kanssa on ajatuksia herättävä ja koskettava dokumentaarinen realitysarja. Sarjassa seurataan suomalaisten 25–45 -vuotiaiden sinkkujen ja lapsettomien naisten ja miesten yritystä saada oma lapsi toisen samassa tilanteessa olevan kanssa. Kyseessä on maailmalla yleistyvä co-parenting eli kumppanuusvanhemmuus, joka tarkoittaa, että lasta toivovat sopivat keskenään lapsen hankkimisesta ja kasvattamisesta, mutta eivät lähtökohtaisesti asu yhdessä tai ole keskenään rakkaussuhteessa. Ohjelman juontaa Jenni Alexandrova.

Rikkaat ja rahattomat

Keskiviikkoisin 18. maaliskuuta alkaen klo 20 Nelosella ja Ruudussa.
Rikkaat ja rahattomat -sarjassa kahdesta eri varallisuusluokasta tulevat perheet vaihtavat elämiä viikoksi. Luvassa on seikkailu, jossa rahat, kodit ja elämäntyylit vaihdetaan päikseen. Millaista on elää tiukalla budjetilla, kun on tottunut siihen, että kaupasta voi ostaa kaikkea mitä haluaa? Entä miltä tuntuu, kun rahaa onkin yhtäkkiä käytössä kymmenen kertaa enemmän kuin yleensä? Rikkaat ja rahattomat esittelee yhteensä kaksikymmentä perhettä, joista toisilla on hyvin pieni viikkobudjetti ja toisilla budjetti voi yltää jopa tuhansiin euroihin.

Temptation Island Suomi

Keskiviikkoisin ja torstaisin 18. maaliskuuta alkaen kello 21 Nelosella ja Ruudussa.


Luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus. Uudella, 7. kaudella neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla. Soppaa sekoittaa joukko toinen toistaan upeampia sinkkuja, jotka osaavat tarjota kenties juuri sellaista hellyyttä ja huomiota, jota oma rakas on arjen kiireissä unohtanut tarjota. Grillimestarina ja iltanuotiokeskusteluiden vetäjänä toimii Sami Kuronen. Jälkilöylyt heitetään tuttuun tapaan Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa.
 

Narcos

2. kausi keskiviikkoisin 18. maaliskuuta alkaen klo 22 Nelosella ja Ruudussa.
Narcosin 2. kausi starttaa samoista asetelmista, mihin edellinen päättyi. Yhdysvallat lähettää Kolumbiaan uuden suurlähettilään, joka vetää CIA:n mukaa huumeparonin jahtiin. Pablo Escobar (Wagner Moura) joutuu nyt keskittämään kaikki voimansa pakenemiseen ja kontrolli alkaa lipsua. Ovatko kokaiinikuninkaan päivät luetut?
HUOM! 25.3. alkaen starttiaika klo 23.
Jaksot ovat katsottavissa ilmaiseksi Ruudusta 30 päivän ajan ilmestymisestään. 

Havaiji 5–0

8. kausi keskiviikkosin 18. maaliskuuta alkaen klo 20 Herolla ja Nelosella.
Kahdeksas kausi tarjoaa katsojille yllätyksen, kun muutamat sarjan päähahmoista vaihtuvat. Uuden kauden ensimmäisessä jaksossa tutkitaan hakkeritapausta, jossa vaarallista sarjamurhaajaa on autettu pakenemaan Havaijin vankilasta. 

Jaksot ovat katsottavissa ilmaiseksi Ruudusta 14 päivän ajan ilmestymisestään. 

Farmi Suomi

Torstaisin 19. maaliskuuta alkaen klo 20 Nelosella ja Ruudussa.
Farmi Suomi on uutuusohjelma, jossa 12 julkisuuden henkilöä irtautuu täysin modernin maailman mukavuuksista ja elää kotimaisella maatilalla askeettisissa oloissa, kisaten erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä askareissa. Mukana kisassa ovat: Missi ja malli Sara Chafak, ex-hiihtäjä Jari Isometsä, somepersoona Niko Saarinen, hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, kohukaunotar Anu Saagim, tubetähti Jaakko Parkkali, hiihtäjälegenda Juha Mieto, laulaja Katja Kätkä, räppäri ja tubettaja Seksikäs-Suklaa, myyntipäällikkö Riina-Maija Palander, huippumaalivahti Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen. Farmi Suomi -kilpailun juontaa Selviytyjistäkin tuttu Juuso Mäkilähde.

Sex Tape Suomi

Keskiviikkoisin 25. maaliskuuta alkaen klo 22 Nelosella ja Ruudussa.
Sex Tape Suomi – uskalias, intiimi, arastelematon ja herkkä uusi parisuhdeohjelma, jossa pureudutaan tavallisten suomalaisten parisuhteisiin ja erityisesti seksielämän ongelmiin. Jokaisessa jaksossa nähdään kolme pariskuntaa, jotka ovat kuvanneet rohkeasti viikon ajan omaa makuuhuone-elämäänsä ja parisuhdearkeaan. Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin johdolla pariskunnat katsovat toistensa kuvatut materiaalit ja keskustelevat seksielämässä esiin nousseista haasteista ja ongelmista.

Burgerimies Euroopassa

Tiistaisin 31. maaliskuuta alkaen klo 19 Nelosella ja Ruudussa.
Burgerikeisari Akseli Herlevi lähtee löytömatkalle halki Euroopan etsien täydellisen burgerin reseptiä. Matkalla pysähdytään Euroopan tunnettuihin kulinaarisiin mekkoihin, ja yritetään löytää jokaisesta ruokakulttuurista jotain ominaista twistiä sämpylöiden väliin laitettavaksi. Burgerimies ja reissukaveri Ossi tutustuvat paikallisiin herkkuihin mm. Edinburghissa, Berliinissä, Baskimaalla, Alpeilla, Ateenassa ja Normandiassa.

Hansin matkassa

Tiistaisin 31. maaliskuuta alkaen klo 20 Nelosella ja Ruudussa.


Michelin-tähdistään tunnettu huippukokki Hans Välimäki jättää oman keittiönsä Helsingissä ja lähtee huikealle matkalle ympäri maailmaa kokkaamaan kulinaristisia nautintoja yhdessä suomalaisten maailmanluokan tähtien kanssa. Hanssin kanssa keittiöissä kokkaavat  jääkiekkoilija Olli Jokinen, näyttelijä Jasper Pääkkönen, laulaja Tarja Turunen, taikuri Iiro Seppänen, jalkapalloilija Lukas Hradecký, huippumalli Suvi Riggs, huippukokki Tomi Björck, koripalloilija Petteri Koponen, entinen F1-kuljettaja Mika Salo sekä europarlamentaarikko Laura Huhtasaari.
 

Madventures Suomi

Tiistaisin 31. maaliskuuta alkaen klo 21 Nelosella ja Ruudussa.
Riku Rantala ja Tunna Milonoff tekevät paluun television kuninkuusluokkaan, kun kulttiohjelma Madventures tutkimusmatkailee kameroineen Suomessa. Sarjassa tutustutaan muun muassa biohakkereihin, kullankaivajiin, hylkeenpyytäjiin ja samaaneihin. Mutta miksi niasiiniyliannostus saa Tunnan takapuolen punottamaan? Entä pystyykö kaksikkomme syömään heille tarjotut ilmakuivatut karhunkäpälät?

Haluatko miljonääriksi?

Lauantaisin 4. huhtikuuta alkaen klo 20 Nelosella ja Ruudussa.
Haluatko miljonääriksi? -visailun uudella kaudella itselleen miljoonaa pääsee tavoittelemaan taviskilpailijoiden lisäksi  suuri joukko julkisuudesta tuttuja kilpailijoita. Jättimäistä rahapottia itselleen tavoittelevat Big Brother Suomi -talosta tutut kilpailijat, Temptation Island Suomi -sarjan pariskunnat, The Voice of Finlandin laulajat, Vain elämää -bändin pojat, Poliisi-sarjasta tutuiksi tulleet lainvalvojat, Selviytyjät Suomi -sarjan kilpailijat, tubettajat, kansanedustajat sekä stand up -koomikot. Ohjelman juontaa Jaajo Linnonmaa.

All Together Now Suomi

Sunnuntaisin 12. huhtikuuta alkaen klo 20 Nelosella ja Ruudussa.


All Together Now Suomi on uusi ja näyttävä musiikkiviihdeohjelma, jonka keskiössä nähdään kaikkien aikojen isoin tuomaristo. Peräti 100 hengen tuomaristoon, eli "Sataseen" kuuluu kotimaisia musiikkialan ammattilaisia; laulajia, räppäreitä, oopperadiivoja, säveltäjiä, musiikkituottajia ja iskelmätähtiä ja he edustavat musiikkigenrejä laidasta laitaan.

Ohjelmaan osallistuvat kilpailijat astuvat vuorotellen Satasen eteen laulamaan, ja heillä on vain 90 sekuntia aikaa vakuuttaa kuulijat omalla esityksellään. Mitä useamman Satasen jäsenen laulaja saa nousemaan ylös ja yhtymään lauluunsa, sitä enemmän hän saa pisteitä ja pysyy todennäköisemmin kisassa mukana.  All Together Now Suomen juontaa Jaana Pelkonen.
 

MM 95: Takaisin Leijonaksi

perjantaisin 8. toukokuuta alkaen klo 20 Nelosella ja Ruudussa.
Mitä tapahtuu, kun joukko entisiä maailmanmestareita ja kansakunnan sankareita lyö vuosien tauon jälkeen hynttyyt yhteen ja päättää vielä kerran kohdata pahimman vastustajansa Ruotsin?
Kaikkien aikojen kiekkoleijona Timo Jutila on päättänyt tarttua elämänsä suurimpaan haasteeseen ja kokoaa yhteen vanhat Leijona-legendat. Juti kerää joukkueeseensa legendaarisen valmentaja Pentti Matikaisen, Leijona-puolustaja Mika Strömbergin, Leijona-hyökkääjä Janne Ojasen, Leijona-kapteeni Mika Niemisen sekä Leijona-maalivahti Jukka Tammen. Mutta ennen kuin vanha rakas vihollinen Ruotsi kaatuu, on selätettävä monta muuta vastustajaa ja hyökättävä yhtenä rintamana liikakiloja, korkeaa verenpainetta, laiskottelua, syöpöttelyä sekä tissuttelua vastaan. Tässä tavoitteessa Leijonia auttaa hyvinvointivalmentaja Jenni Levävaara.

LIV

Paratiisihotelli USA 3. kausi
lauantaisin 8.2. alkaen klo 22.00 ja 23.00
 
Häät sulhasen tapaan 14. kausi
maanantaista perjantaihin 13.2. alkaen klo 17.00
 
Greyn anatomia 16. kausi
maanantaisin 24.2. alkaen klo 21.00 (8 ensimmäistä jaksoa olivat esityksessä Livillä syksyllä 2019)

Brittien Huippumalli haussa 9. kausi
maanantaista torstaihin 10.3. alkaen klo 16.00
 
Neljät häät Britanniassa 3. kausi
maanantaista torstaihin 6.4. alkaen klo 17.00

Neljät häät Britanniassa 4. kausi
maanantaista torstaihin 23.4. alaken klo 17.00

JIM

Amerikan kovimmat keräilijät 11. kausi
maanantaisin ja tiistaisin 10.2. alkaen klo 19.00
 
Huippulastin metsästäjät 6. kausi
maanantaista perjantaihin 3.3. alkaen klo 17.00 ja 17.30

Huippulastin metsästäjät 7. kausi
maanantaista perjantaihin 12.3. alkaen klo 17.00 ja 17.30

 

Uudella TVOF-kaudella kisaavat mm. sairaalaklovni, catwalk-valmentaja, poliisi, ammattimuusikko sekä saappaanheiton Suomen mestari... Katso lista kaikista kilpailijoista!

15.1.2020 klo 14:45

Huippusuosittu The Voice of Finland on nyt suurempi kuin koskaan! Uudella 9. kaudella valmentajia ja laulajia on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Jaksot ovat kestoltaan pidempiä, ja TVOF nähdään nyt kaksi kertaa viikossa aina perjantaisin ja sunnuntaisin. Kuka saa pelkällä äänellään vakuutettua Anna Puun, Juha Tapion, Redraman sekä tuplatuolillaan istuvat Sipe Santapukin ja Toni Wirtasen?

Yhdeksäs The Voice of Finland -kausi pyörähtää näyttävästi käyntiin perjantaina 31.1. Kilpailemassa nähdään upea joukko rohkeita laulajia – mukana on muun muassa hautausurakoitsija, catwalk-valmentaja, sairaalaklovni, huoltoaseman työntekijä, tuleva energiahoitaja, lääkäri, ammattimuusikko, saappaanheiton sekä gospelin Suomen mestarit.

Tämän kauden The Voice of Finland on täynnä suuria muutoksia! Laulaja Juha Tapio ja Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki aloittavat uusina tähtivalmentajina yhdessä Anna Puun, Redraman ja Toni Wirtasen kanssa. Sipe Santapukki ei suinkaan istu yksin tuolillaan, vaan hän jakaa punaisen tähtivalmentajatuolin sekä vastuun päätöksistä yhdessä Toni Wirtasen kanssa. Uudella kaudella valmentajia on mukana siis kaikkiaan viisi, mutta tiimejä on aikaisempien kausien mukaisesti neljä.

Ohjelma jatkaa suosiotaan Suomen suurimpana laulukilpailuna – kaudelle saapui hakemuksia, lähes 1500! Ensimmäiseen Ääni ratkaisee -vaiheeseen tiensä on selvittänyt 140 kilpailijaa.

Tällä kaudella Ääni ratkaisee -vaihe on kuvattu Porvoon Taidetehtaalla. Jatkoon päässeet kisaavat tuttuun tapaan Turun Logomossa Kaksintaistelu- ja Knockout -vaiheissa. Kilpailu huipentuu huhtikuussa suoriin livelähetyksiin sekä vappuna nähtävään finaaliin!

The Voice of Finlandin juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin 31. tammikuuta alkaen kello 20.

Tässä ovat kaikki vuoden 2020 The Voice of Finland -kilpailijat:

Adaya Aada 26, Tampere
Ahonen Jennamari 22, Vantaa
Alahuhta Johannes 23, Oulu
Alm Emilia, 20, Saltvik (Ahvenanmaa)
Aro Tarja 56, Forssa
Björkman-Adejumo Johanna 36, Helsinki
Danilova Juliana 56, Lahti
Dovalo Sandra 16, Espoo
Engelhardt Eugen 38, Pietari (Venäjä)
Frantsi Elias 25, Joensuu
Friman Henry 40, Orimattila
Gadimov Eldar 30, Helsinki
Gräsbeck Ingrid 23, Hyvinkää
Guillard Eva 16, Kerava
Guttorm Saana 32, Helsinki
Hall Nik 29, Jyväskylä
Halonen Bea 18, Helsinki
Harjuveteläinen Juho 18, Jyväskylä
Heikkilä Peku 53, Tampere
Heikkinen Emil 26, Hanko
Hilda Heta 25, Helsinki
Hirvi Mari 23, Tampere
Huovinen Lauri 39, Oulu
Hänninen Riikka 39, Helsinki
Härkönen Sara 21, Jyväskylä
Ikonen Juha 38, Helsinki
Jashari Albulena 31, Pristina (Kosovo)
Jokivalli Julia 17, Lohja
Jormanainen Jenna 24, Hyvinkää
Junkala Teemu 26, Jyväskylä
Jämsen Meri 17, Mäntsälä
Järvinen Eero 58, Seinäjoki
Karppanen Noora 34, Joensuu
Kautto Vanessa 19, Kuopio
Ketola Janika 23, Rauma
Khan Etni 41, Orivesi
Kopra Toni 46, Espoo
Korpi-Käkelä Pietu 23, Kuortane
Kriikkula Aino 19, Tampere
Kytömäki Oskari 19, Espoo
Kähar Aleksandr 16, Turku
Lamminheimo Karla 21, Helsinki
Lehtinen Otto 30, Jyväskylä
Linman Patrick 51, Vaasa
Lopanda Ida 29, Lohja
Matilda Aliina 18, Oulu
Maasalo Helmi 26, Helsinki
Marjoniemi Sara 33, Espoo
Mattila Ilari 26, Tampere
May Miisa 28, Turku
Mustonen Ville, 32, Järvenpää
Muya Chico 27, Helsinki
Mäkinen Tomi 34, Tampere
Mäläskä Awa 27, Hyvinkää
Nguyen Erik 28, Vantaa
Niemi Jani 48, Akaa
Nissinen Matias 20, Vaasa
Nousiainen Henri 32, Helsinki
Oinas Nuppu 22, Helsinki
Olkku Ilkka 22, Turku
Onnenlehto Emmi 25, Vaasa
Paasi Veikko 17, Lempäälä
Paavilainen Jyri 36, Helsinki
Pajari Elisa 22, Kirkkonummi
Palmroth Maritza 16, Loimaa
Parkkila Petteri 19, Liminka
Patosalmi Ida 16, Vihti
Peippo Pertti 68, Ivalo
Petsalo Markus 40, Kuopio
Piippo Sonja 22, Helsinki
Pitkänen Helmi 16, Jämsä
Puskala Juha-Matti 38, Noormarkku
Pyykkö Veera 16, Kemi
Pöntinen Samuel 27, Lapua
Rankinen Sofia 28, Oulu
Raussi Hilma 28, Turku
Reiman Juuso 19, Salo
Rekonen Emilia 17, Porvoo
Repo Oona 28, Nummela
Rintamäki Elli-Noora 16, Merikarvia
Ristolainen Leena 47, Tampere
Salokannel Anssi 37, Lappeenranta
Salonen Sanni-Leena 24, Turku
Sarinko Kevin 20, Tuusula
Sarvi Janne 20, Tornio
Seponpoika Juffi 36, Pori
Silfverstén Anna 28, Helsinki
Silvonen Emmi 22, Lahti
Solanterä Sanna 33, Turku
Somerjoki Katri 46, Helsinki
Sorjonen Tea 34, Espoo
Starry Antonio 30, Rovaniemi
Ståhl Joakim 30, Sipoo
Sunits Ritvars 28, Vantaa
Suuronen Sofia 20, Kuopio
Taavitsainen Olli 57, Lahti
Taipale Markus 32, Jyväskylä
Toivonen Jemina 22, Helsinki
Toivonen Jesse 29, Pori
Turunen Riku 35, Tampere
Tünn Jessica 20, Pohjankuru
Uusikylä Emma 22, Espoo
Vaara Eemeli 16, Oulu
Villa Jesse 31, Turku
Virlander Emilia 21, Helsinki
Zara Heini 30, Lahti (Rio de Janeiro)
 
DUOT
Sofia Dahlgren 26 & Janica Dahlgren 28, Tampere
Johannes Ahlvik 32 & Eva Ahlvik 36, Pietarsaari

 

 

Emma Gaala julkistaa lisää esiintyjiä!  

7.1.2020 klo 12:15

Helmikuussa Hartwall Arenan lavalle nousevat jo aiemmin julkistettujen artistien lisäksi myös tänä vuonna eniten ehdokkuuksia kahminut JVG sekä ainutlaatuisen esityksen Emma Gaalaa varten valmistelleet Samuli Putro, Eriikka Maalismaa ja Emil Holmström. Uusien julkistusten myötä Emma Gaalan artistikattaus on yllätysesiintyjää lukuun ottamatta valmis.

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala on perinteisesti tarjonnut ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä vuoden menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Perinne jatkuu myös tänä vuonna, kun Hartwall Arenalla lauantaina 8.2.2020 esiintyy tuttuun tapaan useita isoja nimiä ja luvassa on jälleen myös gaalaa varten valmisteltuja uniikkeja esityksiä sekä yllätysesiintyjä.

Uusina kiinnityksinä Emma Gaalaan julkistetaan tänään sekä tänä vuonna kuudella Emma-ehdokkuudellaan eniten ehdokkuuksia kerännyt JVG ja ainutlaatuisen yhteisesiintymisen Emma Gaalaa varten valmistelleet Vuoden live ja Kriitikoiden -sarjassa ehdolla oleva Samuli Putro ja viulisti Eriikka Maalismaa sekä pianisti Emil Holmström, jotka ovat Schumann the Violin Sonatas -albumillaan ehdolla Vuoden klassinen -ehdokassarjassa.

Jo aiemmin on julkistettu että Emma Gaalassa tänä vuonna esiintyvät viittä Emma-palkintoa jännittävät Chisu ja Lauri Tähkä, Emmaa varten uuden dueton tehneet edellisessä gaalassa kahdella Emmalla palkittu Anna Puu ja tänä vuonna neljässä kategoriassa ehdolla oleva Olavi Uusivirta sekä ensi kesänä festivaalilavoille palaava Tehosekoitin, jonka ensimmäinen julkinen esiintyminen nähdään Emma Gaalassa.  Tänä vuonna tulokaspotpurin tarjoilevat costee, F, Jesse Markin, MELO ja Yeboyah. Emma Gaalan esiintyjistä on julkistamatta enää myöhemmin paljastettava yllätysesiintyjä. Viimeksi yllätyksestä vastasi näyttävän paluun englanninkielisellä materiaalillaan tehnyt Robin Packalen.

Emma Gaala on yleisölle avoin ja sinne voi ostaa liput Ticketmasterista. Gaalaa voi seurata myös suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa alkaen klo 20.00. Gaalan juontaa Heikki Paasonen.

Emma-ehdokkaat julkistettiin joulukuun puolessa välissä. Katso kaikki ehdokkaat Emma Gaalan nettisivuilta.

Emma Gaala 2020 juhlitaan lauantaina 8.2. Hartwall Arenalla. Suora lähetys Nelosella ja Ruudussa alkaen klo 20.00.

Liput paikan päälle tapahtumaan osoitteesta ticketmaster.fi/emmagaala

Vain elämää -juhlakausi on ollut huikea menestys – tavoittanut jo yli 3 miljoonaa suomalaista!

26.11.2019 klo 12:30

Vain elämään 10. juhlakausi on hurmannut katsojia koko syksyn ajan. Tähän mennessä kautta on seurannut jo yli 3 miljoonaa suomalaista! Ruudussa Vain elämää -sisältöjä on käynnistetty yli 5,8 miljoonaa kertaa!

Vain elämää on juhlinut tänä vuonna 10. kauttaan, ja Satulinnan pöydän ääreen kokoontui huikea joukko Suomen eturivin artisteja. Vesalan, Antti Tuiskun, Elastisen, Maija Vilkkumaan, Lauri Tähkän, VilleGallen, Erinin sekä Samu Haberin uskomattomat esitykset ovat hurmanneet kotikatsojat kerta toisensa jälkeen.

10. Vain elämää -kausi on ollut huikea menestys! Koko kausi on tavoittanut tähän mennessä jo yli 60% kaikista suomalaisista. Yli 3,2 miljoonaa (3 202 000) katsojaa on nauttinut, ihastunut ja liikuttunut tämän kauden Vain elämää -artistien uskomattomista esityksistä, päälähetysten keskikatsojamäärä ollessa 528 000.

Suosituin tämän kauden jaksoista on ollut Antti Tuiskun päivä. Jakso uusintoineen on tavoittanut yli 1,5 miljoonaa (1 511 000) katsojaa, päälähetyksen keskikatsojamäärän ollessa 705 000 katsojaa.

Tällä kaudella on nähty myös jo kaksi Vain elämää: Joulu -jaksoa. Katsojat ovat virittäytyneet joulutunnelmiin, sillä molemmat jaksot ovat tavoittaneet uusintoineen yhteensä yli 1,8 miljoonaa (1 838 000) katsojaa, päälähetysten keskikatsojamäärän ollessa 442 000.

Ruudussa Vain elämää -sisältöjä on käynnistetty syksyn aikana yli 5,8 miljoonaa kertaa!

Vain elämään Facebook on kasvattanut kävijämääräänsä hurjasti koko kauden ajan, ja ohjelman Instagram-tili on nyt suositumpi kuin koskaan aiemmin!

(Lähde: Finnpanel oy, tv-mittaritutkimus 4+, AdEdge)

Perjantaina on vuorossa koko Vain elämää 10. kauden päätösjakso. Tähtiartistit kokoontuvat viimeistä kertaa yhteisen joulupöydän ääreen esittämään toisilleen unohtumattomia joululauluja. Myös Samu Haber ehtii paikalle ja viettämään yhteistä joulujuhlaa.

Juhlakauden kunniaksi järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ainutlaatuinen tilaisuus Kauneimmat Vain elämää -joululaulut.

Tapahtuma järjestetään 8.12. kello 16.45 Helsingin keskustakirjasto Oodissa elokuvateatteri Reginassa. Tapahtumassa lauletaan yhdessä Vain elämää: Joulu -jaksoista tutuiksi tulleita upeita joululauluja.

Tapahtuman juontavat Radio Aallon Dynastiasta tutut Hanna Kinnunen sekä Jari "Sohvis" Peltola.

Apulanta, Juha Tapio, Kaija Koo... Nämä Suomen suurimmat artistit esiintyvät Olympiastadionilla elokuussa

25.11.2019 klo 07:45

Vuodesta 2016 asti remontissa ollut Helsingin Olympiastadion avataan uudistuneena näyttävässä avajaisjuhlassa perjantaina 7.8.2020 klo 21 alkaen.

Nelonen Media järjestää elokuussa Helsingin Olympiastadionille sen ansaitseman massiivisen Stadionation-avajaisshow'n. Luvassa on kaksituntinen, ennennäkemätön viihdespektaakkeli, jossa lavalla nähdään kattava joukko Suomen suurimpia tähtiä.

Elokuisessa avajaisshow'ssa ovat mukana: Apulanta, Chisu, Elastinen, Anna Puu, Juha Tapio, Kaija Koo, Maija Vilkkumaa, Pyhimys, Samuli Putro, Tuure Boelius ja Popeda. Lisää ohjelmaan osallistuvia artisteja julkaistaan ensi vuoden puolella.

Stadionation ei ole perinteinen konsertti tai musiikkitapahtuma, vaan se on kaksituntinen, saumaton ja koreografioitu viihdejuhla, joka yhdistää viihteen urheiluun ja Stadionin historiaan ennennäkemättömällä tavalla. Jokaiselta artistilta ja esiintyjältä on lupa odottaa jotain, mitä on mahdollista nähdä vain tässä ainutkertaisessa avajaisshow'ssa. Lisäksi tuttuja, koko kansan rakastamia kappaleita nähdään ja kuullaan aivan uudessa valossa.

Lavalla tullaan avajaisspektaakkelin aikana näkemään noin 20 tähtiartistia ja satoja muita esiintyjiä.

Tapahtumaan perjantaina myyntiin tulleet edullisemmat blind bird -liput myytiin loppuun sunnuntain aikana, joten noin 10% stadionin lipuista on jo myyty ennen virallisen lipunmyynnin alkua.
Varsinainen lipunmyynti tapahtumaan alkaa tänään maanantaina klo 09:00 osoitteessa lippu.fi/stadionation.

Nelonen Median kanssa suurproduktiota on tuottamassa ansioitunut viihteentekijä Elias Koskimies, jonka johdolla työskentelee nimekäs sisältötiimi mm. koreografi-lavaohjaaja Reija Wäre, visuaalinen pääsuunnittelija Ari Levelä ja valosuunnittelija Pekka Martti sekä pukusuunnittelija Teemu Muurimäki.

Lipunmyynti tapahtumaan käynnistyy tänään maanantaina klo 09.
 

  • Stadionation Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 7.8.2020 klo 21.
  • Lipunmyynti alkaa tänään maanantaina klo 09.
  • Liput: 29,90€–149,90€/ VIP-liput 189,90€–249,90€
  • Liput myy lippu.fi
  • Lisätietoa stadionation.fi
  • Stadionation on myös Facebookissa ja Instagramissa.

FOX ja National Geographic -uutuudet Ruudussa keväällä 2020: Ennätystehdas ja upouusi 9-1-1 spin off -sarja!

22.11.2019 klo 15:15

FOX:
9-1-1: Lone Star, 1. kausi 
9-1-1-suosikkisarjan uusi spin-off sijoittuu Teksasiin ja sitä tähdittävät mm. Liv Tyler ja Rob Lowe. 9-1-1: Lone Star alkaa Ruudussa 28. tammikuuta.

112 Hätäkeskus, 2. kausi
Ohjelmasarjassa seurataan hätätilanteiden kulkua niiden ensihetkistä lähtien. Uusi kausi alkaa Ruudussa 26. helmikuuta.    

Ennätystehdas, 1. kausi
Klassikko-ohjelma Ennätystehdas avaa jälleen ovensa menestyshulluille suomalaisille! Ohjelmassa nähdään mitä jännittävämpiä ja rohkeampia ennätysyrityksiä, joita emännöi Janni Hussi. Ennätystehdas alkaa Ruudussa 10. maaliskuuta. 

National Geographic:
Kingdom of the White Wolf
National Geographic tutkija ja valokuvaaja Ronan Donovan matkustaa kauas arktiselle asumattomalle alueelle löytääkseen legendaarisen valkean suden. Sarja alkaa Ruudussa 4. tammikuuta.

Turvatarkastus
Lentokentän turvamiehet tutkivat matkustajien matkatavaroita ja etsivät nerokkaita uusia salakuljetustapoja, tekaistuja asiakirjoja ja kansainvälisesti etsittyjä epäiltyjä. Sarja alkaa Ruudussa 7. tammikuuta.

Running with Bear Grylls
Seikkailusarjassa pohjoisirlantilainen hurjapää Bear Grylls haastaa julkisuuden henkilöitä mitä hurjempiin koetuksiin. Ensimmäisessa jaksossa seikkaillaan Channing Tatumin kanssa Norjan lumisissa maisemissa. Sarja alkaa Ruudussa 19. tammikuuta.

Äärimmäisiä pelastustarinoita
Koukuttavassa sarjassa tunnetuissa tosielämän pelastusoperaatioissa mukana olleet ovat taltioinneet itse materiaalin, josta henkesalpaavat jaksot on koostettu. Katsoja pääsee kokemaan äärimmäiset tilanteet oman henkensä alttiiksi laittaneiden silmin. Sarja alkaa Ruudussa 5. helmikuuta.