Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Nämä 14 piinkovaa ammattilaista kilpailevat Diilissä – kuka saa unelmapestin Jaajon start up -imperiumin kehitysjohtajana?

2.2.2021 klo 15:45

Suomen vaativin työnhaku on alkanut! Kuka onnistuu? Kenen hermot pettävät? Kuka saa potkut ja kuka unelmiensa työpaikan?

Legendaarinen Diili tekee näyttävän paluun, kun jännittäviä kilpailuja, vauhdikkaita käänteitä, kekseliäisyyttä ja henkilökemioita testaavia tehtäviä sekä nykyaikaista Helsingin bisneselämää yhdistelevä ohjelma alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 22.2. klo 21.

Ohjelman uudella kaudella legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin astuu Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa! Ohjelmassa 14 piinkovaa ja persoonallista bisnesosaajaa kilpailee paikasta Jaajon start up -imperiumin kehitysjohtajana.

Uudet Diili-kilpailijat ovat: Bimbo Oy:stakin tuttu tapahtumayrittäjä Sointu Borg, rikoskirjailija ja toimittaja Heidi Holmavuo, Blokess-sketsiryhmästä tuttu somespesialisti Martin Kalliola, 18 ravintolaa Helsinki-Vantaan lentokentällä johtava Jenni Pirhonen, kunnallispolitiikassa mukana oleva tuotepäällikkö Sebastian Franckenhaeuser, Rock your day! -sloganistaan tuttu motivaatiopuhuja ja yrittäjä Janne Immonen, sisustusarkkitehti Helena Hallanoro, markkinointiyrittäjä Petri Matero, kolmea hammaslääkärikeskusta pyörittävä Pasi Karjalainen, kuljetus- ja teknologia-alan yrittäjä Ariel Keisa, Helsingin yliopiston Tiedekulman operatiivinen johtaja Marko Loukaskorpi, markkinointivalmentaja Emma Kolppanen, hää- ja tapahtumasuunnittelija Taru Kaartinen sekä toimitusjohtaja Inka Isotalo, joka on aiemmin kiertänyt maailmaa mm. miehensä Mika Kallion asioidenhoitajana.

Ohjelmassa Jaajon neuvonantajina toimivat Macwell Creativen luova johtaja ja Jaajon pitkäaikainen yhtiökumppani Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström.
 
"Haluan löytää yritysteni kehitysjohtajaksi ihmisen, jolta voin kysyä neuvoa ja mielipiteitä mihin tahansa. Henkilön, jolla on uusia näkemyksiä ja ideoita. Kaikista eniten haluan löytää hyvän tyypin, jonka kanssa on kiva painaa duunia ja luoda menestyskonsepteja", Linnonmaa sanoo.
 

Diili maanantaisin 22.2. alkaen Nelosella ja Ruudussa klo 21.