Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Nelosen, Heron ja Ruudun leffat

Löydät täältä kätevästi listattuna Nelosen, Heron ja Ruudun elokuvat noin kuukaudeksi eteenpäin.

Nelonen
Hero
Ruutu

Viikonlopun katsotuimmat viihdeohjelmat löytyivät Neloselta! Kanavan isot kotimaiset naulitsivat katsojat ruutujen ääreen

2.10.2017 klo 15:00

Nelosen jo käsitteeksi muodostunut nelipäiväinen viikonloppu lähti kunnolla käyntiin viime torstaina, kun Napakymppi räjäytti pankin starttijaksollaan. Torstaista alkanut viikonloppu oli muutoinkin Nelosen voittokulkua. Vain elämää, Gladiaattorit, Haluatko miljonääriksi? ja Kaikki vastaan 1 olivat viikonlopun katsotuimpia viihdeohjelmia alle 45-vuotiaiden kohderyhmässä.

Nelosen pitkä viikonloppu oli suurten kotimaisten viihdeohjelmien juhlaa! Etenkin Napakymppi, Vain elämää, Gladiaattorit, Kaikki vastaan 1 ja Haluatko miljonääriksi? naulitsivat katsojat ruutujen ääreen. 

Näistä Napakymppi ja Vain elämää nousivat koko viikon katsotuimmiksi viihdeohjelmiksi kaikilta kanavilta.

Napakymppi sai torstaina räjähtävän startin avausjaksollaan. Se tavoitti lähes 1,2 miljoonaa katsojaa
(1 173 000) keskikatsojamäärän ollessa 733 000 (Finnpanel, 4+).

Vain elämäässä oli perjantaina vuorossa räiskyvän Sannin päivä. Ohjelma tavoitti 1 081 000 katsojaa keskikatsojamäärän ollessa 680 000 (Finnpanel, 4+).

Nelonen onnistui myös valtaamaan torstaista sunnuntaihin kärkipaikan jokaisen päivän katsotuimmista viihdeohjelmista.

Lauantaina katsotuimman viihdeohjelman paikalle kiilasi tuntia myöhemmälle ohjelmapaikalle siirtynyt Haluatko miljonääriksi?, jonka keskikatsojamäärä oli 576 000, tavoittavuuden ollessa 806 000 (Finnpanel 4+).

Nelosen lauantain uutuusohjelma Gladiaattorit on kiinnostanut katsojia etenkin Ruudussa. Ensimmäinen jakso on saanut tähän mennessä jo yli 55 000 starttia, joka on erittäin vahva alku uudelle ohjelmalle. Myös lineaari-tv:n puolella Gladiaattorit oli tärkeässä alle 45-vuotiaiden kohderyhmässä ohjelmapaikkansa katsotuin ohjelma.

Sunnuntaina suomalaiset puolestaan nauliutuivat Kaikki vastaan 1 -viihdevisailun ääreen. Ohjelma tavoitti peräti 841 000 katsojaa, keskikatsojamäärän ollessa 455 000.

Vain elämää -avausjakso tavoitti miljoonayleisön! Cheekin päivä liekitti myös sosiaalisen median kuumaksi

9.9.2017 klo 18:15

Seitsemäs Vain elämää -kausi starttasi komeasti käyntiin perjantaina Cheekin päivällä.

Vain elämää -ohjelman seitsemättä kautta oli selvästi odotettu jännityksestä kihisten, sillä starttijakso tavoitti eilen 1 013 000 katsojaa, keskikatsojamäärän ollessa 635 000(Finnpanel, 4+)

Vain elämää oli ohjelmapaikkansa selvä voittaja, ja perjantain katsotuin viihdeohjelma.

Kyseessä on yliyönluku, joka täydentyy myöhemmin mm. tallennetulla katselulla.

Cheekin tähdittämä uusi tuotantokausi on ollut menestys myös Ruudussa ja kerännyt katselua 16% enemmän kuin edellisen tuotantokauden aloitus.

Faneilla oli eilen erityissyitä nauliutua televisioiden ääreen, sillä uuden kauden ensimmäinen jakso oli verhoiltu salamyhkäisyyden huntuun. Fanien toiveesta jaksosta ei nähty minkäänlaista ennakkomateriaalia etukäteen edes ohjelman mainoksissa.

”Vain elämää on iso ilmiö ja on hienoa, että se keräsi jälleen miljoonayleisön. Kyseessä on syksyn odotetuin ohjelma, joka on katsojien suosikki sekä Nelosella, että Ruudussa", Nelosen kanavajohtaja Ville Toivonen iloitsee.

Cheekin päivänä kuultiin hyväntuulisia ja tarttuvia versioita räppärin hiteistä ja keskusteltiin muun muassa palkintogaalojen kiusallisuudesta, perheen perustamisesta sekä mielenterveydestä.

Keskustelu kävi kuumana myös sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Twitterissä tunnisteella #vainelämää lähetettiin eilen yli 1200 viestiä. Ohjelman virallisella Facebook-sivulla julkaistut videoklipit esityksistä ovat tähän mennessä tavoittaneet yhteensä jo yli 1,3 miljoonaa käyttäjää.

Vain elämää jatkuu seuraavaksi Jari Sillanpään päivällä, jossa ei säästellä kyyneleitä eikä naurua. Hyväntuulinen ja valloittavan taiteellinen jakso on jo etukäteen nähtävissä Ruutu+-palvelussa.

 

Jaksojärjestys:
Vain elämää: Etkot 1.9.
Cheekin päivä 8.9. 
Jari Sillanpään päivä 15.9.
Sannin päivä 22.9. 
Toni Wirtasen päivä 29.9.
Jenni Vartiaisen päivä 6.10.
Juha Tapion päivä 13.10.
Kaija Koon päivä 20.10.
Encore-jakso 27.10.
Kaikki biisit -jakso 3.11.